1-800-Flowers acceptarà Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Moneda de Foc ha rebut informació d'una font al 1-800-Flowers que començaran a acceptar Bitcoin aviat.

1-800-Flowers.com, Inc és una empresa minorista i distribució de flors i regals als Estats Units. Va ser un dels primers minoristes per utilitzar un número de telèfon de 24 x 7 telefònic gratuït i l'Internet per a les vendes directes als consumidors.

Moneda de foc també ha après d'una altra font que 1-800 Flowers utilitzarà Coinbase per acceptar i processar els pagaments per la banda de les vendes per Internet de l'empresa i la moneda foc ha après que Chris McCann el president i el germà del fundador James McCann (el de els comercials) ha estat supervisant personalment les negociacions entre 1-800 Flors i Coinbase.

Ells s'unirien a CheapFlowers.com una empresa que forma part de la xarxa de Teleflora i operat per Impulse Communications, Inc en l'acceptació de Bitcoin a Internet per a les flors i altres regals. Altres grans empreses que accepten bitcoins florals inclouen BloomNation i alguns agents Teleflora.

Tot i que els detalls en aquest moment són escassos anem a mantenir un ull sobre la situació i tenir més informes a mesura que arriben.1-800-Flowers informa lacceptació de BitcoinFa gairebé dues setmanes de la moneda foc exclusivament informar que 1-800-Flowers estaria llançant la possibilitat de pagar amb Bitcoin.

Avui en dia, 1-800-Flowers i Coinbase han anunciat que estan acceptant oficialment Bitcoin.

A partir d'aquesta tardor, Bitcoin s'unirà a les opcions de pagament familiars, incloent Visa, Mastercard, American Express i PayPal, que estan disponibles per als clients de la companyia a través de la seva extensa família de regalar llocs, incloent 1-800-FLOWERS.COM, FannieMay.com, Cheryls.com, ThePopcornFactory.com, 1-800-Baskets.com, FruitBouquets.com i Stockyards.com.

"Com a empresa centrada en el client, sempre estem buscant noves formes d'interactuar amb els nostres clients i millorar la seva experiència de compra per a totes les seves ocasions festives," va dir Jim McCann, 1-800-FLOWERS.COM CEO i fundador. "Bitcoin, juntament amb les altres opcions de pagament, ofereix als nostres clients una altra forma molt convenient per ajudar-los a oferir somriures a les persones importants en les seves vides."

1-800-FLOWERS.COM ha seleccionat la plataforma líder bitcoin Coinbase per processar els pagaments bitcoin. "Estem molt contents d'associar amb 1-800-FLOWERS.COM," va dir Fred Ehrsam, cofundador de Coinbase. "Bitcoin s'està convertint en un mètode cada vegada més popular per fer compres de comerç electrònic i estem contents d'estar ajudant els clients a prendre 1-800-FLOWERS.COM aquestes compres d'una manera fàcil i segura."

Ara s'estan unint CheapFlowers.com una empresa que forma part de la xarxa de Teleflora i operat per Impulse Communications, Inc en l'acceptació de Bitcoin a Internet per a les flors i altres regals. Altres grans empreses que accepten bitcoins florals inclouen BloomNation i alguns agents Teleflora.


Després de 10 mesos Moolah està presentant una fallidaLa un cop prometedora per a molts en la comunitat dogecoin Moolah ha anunciat avui que va a tancar les portes.

La companyia recentment va prendre càrrec de la gestió de la MintPalexchange que ha estat ple d'errors i problemes des del canvi i ara sembla que l'intercanvi també es encofrat almenys temporalment, ja que el lloc és la transició a un nou equip. A partir del moment de la publicació d'aquest article Mintpal semblava estar fora de línia:

Alex Green assetjat el CEO d'Moolah ha declarat el següent en relació Moolah,

Després de 10 mesos com un inici d'alt risc en un entorn volàtil, Moolah ha arribat a una etapa en què no és capaç de continuar les operacions en el mercat d'avui. Amb l'augment dels costos i ingressos caient, i la pèrdua d'un nombre de clients claus vitals per al funcionament operatiu de l'empresa, que ja no som capaços de seguir funcionant.

Com a resultat d'això, Moopay LTD serà la declaració de fallida i dissolució després del procés d'administració; i cessament de les operacions. Tots els fons dels clients dipositats en comptes de consum són segurs i poden ser retirats amb normalitat en aquest moment en el temps. Si no pots retirar els seus fons abans que la plataforma es tanca el 31 d'octubre, rebrà un correu electrònic demanant-li al que desitja que els fons fossin.

Es va prendre el temps per discutir el tancament de Moolah al blog oficial de l'empresa en què ha reiterat que tots els fons dels consumidors són segurs i que totes les empreses haurà d'obtenir en línia essencialment amb altres creditors i que els que van invertir en l'empresa pot rebre un pagament un cop tots els actius es liquiden i els creditors es paguen.

La companyia va citar problemes amb els costos mensuals de suport, despeses legals i operatius i altres despeses com a plataforma superant el flux de caixa i que la funció de l'empresa ja no podia en aquesta capacitat de funcionar a una pèrdua.

Notícies relacionades


Post ICO

Avalon podria aconseguir una inversió de 200 milions de dòlars i una tecnologia de 20 nm per convertir-se en líder del mercat miner

Post ICO

Lequip de BetCoin Casino llança el nou lloc web de jocs BetCoin Circle i prepara més notícies

Post ICO

Lempresari nord-americà vol augmentar la seva Vall Blockchain amb lajuda de Tesla

Post ICO

20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter

Post ICO

Una manera més senzilla de rebre correus electrònics a través de la vostra adreça de Bitcoin? Si, si us plau

Post ICO

Apple contra Bitcoin i el que vol la oficina de correus de Bitcoin? Actualització de notícies

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

Post ICO

Els bancs, preparat! El bloc de notes està a punt de rockear el teu món

Post ICO

El més nou informe del Banc de Canadà diu que Bitcoin pot portar riscos a lestabilitat financera global

Post ICO

Hi ha un banc Bitcoin en el camí? El fundador de Mt.Gox perd $ 50K i més

Post ICO

Austràlia considera regular Bitcoin com a moneda

Post ICO

Lassociació Bitcoin France és el capítol més recent de la fundació Bitcoin afilliate