10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus | Catalan.Lamareschale.org

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus

Europa finalment va rebre el seu primer lot de xips d'Avalon ASIC, que van ser lliurats a Suïssa. És 10.000 dispositius amb una potència de rellotge estàndard de 282 MH / s i s'estima que 300 MH / s overclock cadascun, que fan part d'un enviament més gran produït per l'empresa que pot augmentar Bitcoin hashrate xarxa en un 500 per cent.

Atès que aquests xips personalitzats dissenyats per extreure Bitcoinsrequire es fixen en plaques PCB abans que els usuaris poden començar a produir cryptocurency, els ASIC estan sent enviades als clients. Després, s'han d'establir en els taulers pels usuaris o per empreses com Burnin.

Després d'ordenar les fitxes a l'abril, els dispositius van prendre 99 dies per arribar. Segons Zefir, l'usuari Reddit que està distribuint els ASICs, aquesta és la primera d'un total de set lots que arribaran amb 10.000 fitxes cadascun. El dispositiu tenia un preu individual original de 0,078 BTC, però Zefir va afegir una quota del 9,9 per cent per al seu servei i una altra quota de 10 per cent dels impostos, que ha d'elevar el preu al 0,1 BTC per xip.

Si es compleixen les expectatives revelades per Zefir, els xips van ser conduïts a Alemanya per a l'enviament i ara han d'estar en el seu camí als clients. Miner feliç!

Via thegenesisblock.com100.000 Dogecoin Giveaway on Chain RadioCadena Radiowill es durà a les ones aquesta nit per anunciar que es farà el lliurament de 100.000 Ðogecoins a través d'un nou sorteig a l'estació a les 21:00 de l'Est que hem après aquí en la moneda de foc.

El Dux DIG 100K GIVEAWAYis sent organitzat per la cadena de ràdio i cada dia a les 11 hores de l'Est (08 a.m. Del Pacífic, 4pmUTC) detalls sobre com introduir per es donarà a terme aquest dia.

El sorteig oficial tindrà lloc el 28 d'agost després que totes les entrades s'han recollit i un guanyador serà seleccionat a l'atzar per guanyar.

Les formes d'entrar en el sorteig seran a l'atzar cada dia amb alguns dies de ser tan fàcil com escriure una paraula clau màgica al lloc web de Ràdio Cadena i altres dies veient un tweet especial a través de la @ChainRadioaccount.

El moviment que és segur per atraure la comunitat Doge ens han dit que es durà a aspectes singulars de la comunitat Dux incloent l'oferiment de formes d'entrar a través de la subreddit Dux, alguns diversos llocs relacionats Dux ia través d'entrades a través d'alguns canals d'IRC relacionats Dux.

Tot i que els detalls són escassos en aquest moment s'ha confirmat que el programa a la pàgina web de la cadena de ràdio està mostrant un anunci que tindrà lloc a les 9 pm EDT.

Amb la recent caiguda dels preus de dogecoin no és xocant l'estació és capaç de regalar un gran nombre de la moneda a tal, però el nombre és encara gens menyspreable en una comunitat que està impulsat per inclinar petits nivells de la moneda a altres lliurement.


El 13% dels nord-americans prefereixen Bitcoin a lor mentre que els preus pateixen lactualització setmanal de notíciesEl IRS ha emès una fallada en Bitcoin, i alguns estan segurs de ser decebut. El IRS ha dictaminat que Bitcoin s'ha de considerar la propietat, no una moneda, el que significa que els guanys Bitcoin seran sotmesos a impostos més alts. El IRS assenyala que Bitcoin no té cap estatus legal en qualsevol jurisdicció i per tant no qualifica com una moneda. En qualsevol cas, l'IRS classificació de Bitcoin com a propietat pot permetre usuaris de Bitcoin algun tipus de protecció legal en el futur a mesura que la moneda és, almenys, ser reconegut oficialment.


Gairebé 150 BTC robats de lintercanvi canadenc, gràcies a un treballador de suport oblidatGairebé 150 BTC van ser robats de l'intercanvi de Bitcoin seu a Ottawa, Canadà Bitcoinsin un atracament molt baixa tecnologia. El cas va ocórrer a l'octubre de 2013 i està ara sota investigació.

D'acord amb el ciutadà d'Ottawa, el lladre va iniciar una llarga sessió de xat amb granit Networks, l'empresa d'allotjament de servidor bitcoins canadencs, mentre que afirma ser l'amo de l'intercanvi, James Grant. Li va dir a l'operadora que estava experimentant problemes en utilitzar el servei i va sol·licitar un reinici del sistema en mode de recuperació, el que li va permetre superar fàcilment les barreres de seguretat de la borsa.

L'operadora, que mai va demanar als autors del frau per verificar la seva identitat, concedeix l'accés a la ploma de servidors bloquejat de Grant, connectat a un ordinador portàtil i després manualment "obre les portes" als servidors de l'intercanvi. Un cop dins, el sospitós va prendre 149.94 BTC d'una cartera digital, al voltant de $ 89.000 d'acord amb el tipus de canvi actual.

"És completament ridícul. Tot el que van fer va ser anar a la sessió de xat i dir, 'Hola, sóc James Grant i tinc un servidor amb vostès' i el centre de dades va dir: 'Sí que ho fa, el que podem fer per vostè ? ' ", va dir el propietari real de bitcoins canadencs.

Rogers Communications, l'empresa propietària de granit Xarxes emetre un comunicat després de l'incident. "La situació al voltant d'aquest client és únic per a aquest client, i no s'aplica a qualsevol altre client dels centres de dades Rogers. Rogers ha estat totalment cooperatiu amb les autoritats en la investigació", va explicar la signatura.

La declaració també diu que els Centres de Dades Rogers va revisar els seus processos de seguretat després de la polèmica atracament.

Notícies relacionades


Post ICO

Amazon estava preocupada sobre BitLicense

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

Bitcoin i el futur dels diners: Atlanta acull la cripto conferència a loctubre

Post ICO

Lempresa Bitcoin Coinsilium llança el primer bloqueig dIPO del Regne Unit

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai

Post ICO

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

Operacions editorials alarmantment transparents

Post ICO

Bitcoin targetes de crèdit, satèl·lits Bitcoin i molt més

Post ICO

Avalon podria aconseguir una inversió de 200 milions de dòlars i una tecnologia de 20 nm per convertir-se en líder del mercat miner

Post ICO

10 mites de bitcoins bufades

Post ICO

Bitcoin i la Xina: una història damor?