1.200 comerciants llestos per fer que aquest any Bitcoin Black Friday sigui el més gran encara | Catalan.Lamareschale.org

1.200 comerciants llestos per fer que aquest any Bitcoin Black Friday sigui el més gran encara

1.200 comerciants llestos per fer que aquest any Bitcoin Black Friday sigui el més gran encara

Si pensaves Bitcoin Divendres Negre era gran el 2013, esdeveniment en línia d'aquest any serà probablement deixarà la seva ment. Al voltant de 1.200 comerciants seran part de la propera Bitcoin Divendres Negre, organitzat pel lloc BitcoinBlackFriday.com, en què s'enumeren totes les vendes.

Encara que l'esdeveniment només es va crear fa dos anys, ràpidament es va passar de només 50-1200 comerciants. I, segons el fundador de l'esdeveniment, hi ha sorpreses esperant els compradors el 28 de novembre. "Tenim dues coses planejades En primer lloc és la possibilitat de comprar a l'instant Bitcoin amb la targeta de crèdit:.. Una petita quantitat, com a valor de $ 25 Per a la majoria de la gent, que no és massa d'un risc i també tindrem una secció. [del lloc] on es pot comprar alguna cosa per a una petita quantitat de diners ", Jon Holmquist va dir a la CNBC.

A més, aquest any Holmquist no estarà sol. El fundador va anunciar que el 2014 l'esdeveniment serà gestionat per un equip petit, a causa de la increïble augment dels compradors.

El processador de pagaments BitPay va revelar que l'any passat Bitcoin Divendres Negre va obtenir més de 100.000 visitants, que van gastar prop de $ 6 milions en BTC. Donat el creixement constant en els últims dos anys, la previsió per a l'esdeveniment de 2014 és significativament més gran, especialment ara que més minoristes convencionals com Newegg i excés d'existències s'han unit a l'ecosistema Bitcoin.

En realitat, Newegg és un dels comerciants que seran part d'aquest any Bitcoin Divendres Negre, juntament amb altres noms coneguts com Amagi Metails, Gyft o Namecheap.

I, d'acord amb Holmquist, el nombre real de comerciants podria excedir el estimat de 1.200. Des de la inclusió és lliure per a qualsevol empresa que accepta Bitcoin com a opció de pagament, el nombre podria créixer fins divendres.

El gran problema per a nosaltres és que la majoria dels comerciants no volen planificar el futur. És una gran quantitat de comerciants més petits, de manera que ho deixi per al mateix dia o el dia anterior.

Excés és una de les empreses que no s'uniran a l'esdeveniment. Bé, almenys no a través d'BitcoinBlackFriday.com. Un portaveu de la companyia va dir ofertes del Divendres Negre de Liquidacions estaran disponibles al propi lloc del minorista. La bona notícia és que encara es pot pagar amb moneda digital.

Imatge destacada: BitcoinBlackFriday.com

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin gaudeix del dia més gran de 2014 a Rússia, ja que la moneda local segueix submergint-se

Post ICO

Els australians Amor Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual

Post ICO

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

Apple contra Bitcoin i el que vol la oficina de correus de Bitcoin? Actualització de notícies

Post ICO

Adopció de Bitcoin: els 5 països en vies de desenvolupament

Post ICO

Intercanvi Bitcoin BtcChina va patir atac de DDoS de 100 Gbps

Post ICO

Bitcoin podria enfrontar-se a lextinció de la seva pròpia guerra

Post ICO

La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle

Post ICO

La Creu Roja Americana accepta Bitcoin a través de BitPay

Post ICO

Bitcoin derrota a PayPal gràcies a una operació massiva de 194.993 BTC