20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter | Catalan.Lamareschale.org

20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter

20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter

Els mitjans socials són una gran eina per aprendre més sobre Bitcoin i altres cryptocurrencies, però cal saber on buscar. No es preocupi, estem aquí per ajudar.

Aquí està una llista de 20 experts Bitcoin vostè ha d'estar seguint a Twitter.

1. Roger Veure

També conegut com "Bitcoin Jesús", Roger Veure és un conegut històricament-Bitcoin inversor àngel i moneda digital evangelista. Poc després de la creació de Bitcoin, Veure invertir més d'un milió de dòlars en nous inicis Bitcoin com Blockchain, ondulació i BitPay.

2. Erik Voorhees

Erik Voorhees és conegut principalment com a fundador i propietari parcial de la pàgina web de joc Bitcoin Satoshi daus. No obstant això, l'empresari panameny ha fet molt més com la fundació de l'empresa Bitcoin Coinapult.

3. Jin Young Lee Englund

Jinyoung Llegeix Englund és el vicepresident d'estratègia en el Consell de divises Digital, una empresa amb suport de risc amb seu a la ciutat de Nova York. Anteriorment va ser el director de comunicacions i desenvolupament de negocis a la Fundació Bitcoin.

4. Donen Morehead

Complir amb el fundador i CEO de Pantera Capital, amb seu a San Francisco, una empresa d'inversió es va centrar en Bitcoin i altres monedes digitals. Donen Morehead va fundar la seva companyia d'inversió en 2003, centrant-se inicialment en les inversions globals de fons de cobertura macro.

5. Jeff Garzik

Jeff Garzik era un desenvolupador del nucli Bitcoin en BitPay entre maig de 2013 i desembre de 2014. Però Garzik també ha estat ocupat amb el seu propi projecte: Space Systems Dunvegan, un assentament de l'exploració i l'espai espai que permet la infraestructura física, virtual i financera.

6. Elizabeth Ploshay

Ploshay és una dona ocupada. El gerent de comptes de BitPay és també un assessor de la Fundació BitGive i membre del consell de la Fundació Bitcoin.

7. Bobby Lee

A més de ser un membre de la Fundació Bitcoin, Bobby Lee és també el director general d'intercanvi de Bitcoin amb seu a Xangai BTC de la Xina, la segona major plataforma de comerç moneda digital del món.

8. Catheryne Nicholson

Nicholson és el CEO i cofundador de BlockCypher, una plataforma que permet als desenvolupadors construir fàcilment, controlar i assegurar totes les aplicacions blockchain.

9. Tony Gallippi

Gallippi és el co-fundador i actual president de Bitcoin BitPay processador de pagaments, processador de pagament i enviament moneda digital més gran del món.

10. Boring Perianne

0

Perianne Boring és el fundador i president de la Cambra de Comerç Digital, una associació comercial que representa els interessos de la comunitat d'actius digitals amb seu a Washington, DC. Ella és també el fundador del Dia de l'Educació del Congrés de Bitcoin.

11. Ofir Beigel

1

Bitcoin empresari Ofir Beigel és el fundador de 99Bitcoins i recentment va fer la llista dels 150 experts Bitcoin a seguir a Twitter.

12. Victòria van Eyk

2

Victòria van Eyk no només és un contribuent a CoinDesk i Bitcoin Magazine, sinó també el vicepresident de Desenvolupament de la Comunitat en ChangeTip.

13. Jon Matonis

3

Matonis no només és el director fundador de la Fundació Bitcoin, sinó també un expert en diners digital, cryptoeconomist reconegut i orador públic.

14. Connie Gallippi

4

Connie Gallippi, la germana del fundador BitPay Tony Gallippi, és el fundador de la Fundació BitGive i un partidari moneda digital amb l'experiència de més d'una dècada en el sector sense ànim de lucre.

15. Gavin Andresen

5

Aquest "friki all-around" és en realitat el principal científic de la Fundació Bitcoin. L'expert moneda digital amb seu a Massachusetts és també el nucli de Bitcoin desenvolupador principal en TruCoin.

16. Emily Spaven

6

Spaven és un dels periodistes més reconeguts Bitcoin per aquí. A més de ser cap de redacció de CoinDesk, ella també escriu per Forbes i una vegada va treballar per a Google.

17. Andreas M Antonopoulos

7

Antonopoulos és indiscutiblement un dels experts més respectats Bitcoin mai. L'expert en seguretat de la informació amb seu a Califòrnia, tech-empresari i autor viatja per tot el món compartint coneixement sobre Bitcoin i el món moneda digital.

18. Brian Forde

8

L'exalt assessor de la Casa Blanca per a la innovació i dades mòbils és ara el director de la moneda digital al Media Lab del MIT.

19. Brian Armstrong

9

El cofundador i CEO de Bitcoin intercanvi Coinbase és conegut per compartir les seves prediccions en negreta a les xarxes socials.

Patrick Byrne

0

El director general de detallista en línia mundial Overstock.com és també un conegut defensor de la llibertat personal i partidari de Bitcoin.

¿Hem oblidat a algú important? Fes-nos-ho saber!

Notícies relacionades


Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin

Post ICO

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com

Post ICO

Cripto dimpressió: el millor de dos mons

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

18 h Hora de final de la subhasta

Post ICO

Intercanvis Bitcoin

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

5 vídeos destacats de Bitcoin que hauríeu de veure

Post ICO

Els usuaris de butxaca Bitcoin basats en Android han dactuar per evitar la vulnerabilitat de la seguretat

Post ICO

Bees Brothers: els joves emprenedors de criptocalitats continuen prosperant i ja han extret el seu primer Bitcoin

Post ICO

7.170 BTC robats de la cartera freda de BTER, lintercanvi xinès anuncia recompensa

Post ICO

Els bancs, preparat! El bloc de notes està a punt de rockear el teu món