260 línies aèries accepten Bitcoin gràcies a la nova associació Bitnet | Catalan.Lamareschale.org

260 línies aèries accepten Bitcoin gràcies a la nova associació Bitnet

260 línies aèries accepten Bitcoin gràcies a la nova associació Bitnet

Ara pot viatjar pel món i pagar pels seus bitllets d'avió amb BTC. Una nova associació entre l'empresa Bitcoin Bitnetand el Pla Universal Air Travel (UATP) ha obert 260 aerolínies a acceptar més famós moneda digital del món com una opció de pagament. 

UATP és una plataforma global de pagament està dirigit per un grup de les principals línies aèries i Bitnet - una coneguda plataforma de comerç digital amb oficines a San Francisco i Belfast - només es va convertir en el seu més recent soci de processament de pagaments.

La llista de noves línies aèries Bitcoin-amigables inclou Aeroméxico, Air New Zealand, American Airlines, Austrian Airlines, Xina Eastern Airlines, Delta Air Lines, EL AL Israel Airlines, Etihad Airways, aèries Gol Linhas Intel·ligents SA, Hahn Air, Japan Airlines, Luhfthansa les aerolínies alemanyes, Malaysia Airlines, Qantas Airways, Shandong Airlines, United Airlines i US Airways.

més de bitllets d'avió, els viatgers també poden usar Bitcoin per comprar tren ticketsfrom Amtrak, el National Railroad Passenger Corporation que opera als Estats Units i Canadà. Els passatgers poden viatjar a 500 més destinacions d'aquests dos països a través de més de 30 rutes de tren.

Després de l'anunci, el CEO d'UATP saidthe grup estava "molt feliç de poder col·laborar amb Bitnet" per tal d'afegir Bitcoin a la seva plataforma de pagament. "Sempre estem buscant socis qualificats per dur altres formes de pagament a la plataforma de processament UATP i Bitnet encaixa bé el projecte de llei", va dir Ralph Kaiser.

Bitnet no és exactament un novell quan es tracta d'associacions massives. La companyia ha treballat prèviament amb CyberSource i Visa i té una llarga experiència en el processament de pagaments i gestió de frau per a les aerolínies.

"L'associació amb UATP era una elecció òbvia per Bitnet", va dir Akif Khan. Segons el vicepresident d'estratègia de solucions de Bitnet, aquesta "associació farà que sigui més fàcil per a les línies aèries membres de UATP per acceptar pagaments en Bitcoin a través d'una integració lleugera que evita l'impacte dels sistemes d'aigües avall i aprofita les interfícies d'informació UATP i reemborsament existent. Bitnet i UATP compartir la mateixa la missió de reduir els costos de transacció i el risc de frau per als seus clients ".

Khan creu que "és en gran mesura en l'interès de les companyies aèries per al consumidor a pagar amb Bitcoin atès que l'aerolínia tindrà taxes més barates i saben que els diners no pot ser pres per causa d'una transacció fraudulenta," ell dit Coindesk.

No obstant això, cap d'aquestes línies aèries acceptarà directament BTC en aquest moment. UATP processarà els cripto-pagaments (sense cap despesa addicional), que després es converteixen en Fiat moneda.

No obstant això Khan espera que l'associació animarà a les companyies aèries per donar el següent pas. "És posar una base en el lloc que permet a aquesta xarxa global d'aerolínies que tenen una barrera molt més baixa a l'entrada si volen acceptar Bitcoin", va dir.

Tot i que els consumidors estaven prèviament capaç de comprar bitllets d'avió amb Bitcoin a través de la pàgina web BtcTrip, aquesta associació revoluciona completament el procés ja que els clients són ara capaços de tractar directament amb UATP.

Notícies relacionades


Post ICO

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Post ICO

Latac farà que els intercanvis Bitcoin siguin molt més resistents, diu Antonopoulos

Post ICO

Gairebé vaig veure estafat per lAl·legat Coindesk

Post ICO

Bitcoin podria ser la causa de la mort de la pirateria en línia, prediu el fundador dIsohunt

Post ICO

LOficina Fiscal dAustràlia (per fi) publica les directrius de Bitcoin

Post ICO

Bitcoin podria enfrontar-se a lextinció de la seva pròpia guerra

Post ICO

Barclays prova la tecnologia bitcoin

Post ICO

Lempresari nord-americà vol augmentar la seva Vall Blockchain amb lajuda de Tesla

Post ICO

38è director de la Casa de la Moneda dels EUA a Keynote a Raleigh

Post ICO

Bitcoin targetes de crèdit, satèl·lits Bitcoin i molt més

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

Bangladesh amenaça de condemnar Bitcoiners fins a 12 anys de presó