3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

No és cap secret que Bitcoin ha estat tenint un temps difícil aferrar al seu valor monetari últimament. Es va reduir de més de $ 1100 a la principis de 2014 i $ 270 USD en gener el any 2015 - que és una caiguda del 75%.

Però mentre la majoria de la gent està obsessionada amb el preu de Bitcoin en relació amb el dòlar no aconsegueixen entendre que es tracta d'un valor real recau en el fet que està desconnectat de la moneda "fiat" - el que avui coneixem com "diners tradicional".

Des dels EUA van decidir desvincular el dòlar del patró or el 1971 que bàsicament significava que tot el dòlar és, és un reconeixement de deute de mirada bonica. No vol dir res, no està recolzat per res i això és exactament per què el govern dels Estats Units no té un problema amb la impressió que molts d'aquests, ja que volen - perquè no estan portant a terme a qualsevol punt de vista.

El món sencer s'acaba imprimint distància trossos de paper

El debtin mundial el començament de 2014 era al voltant de $ 100 bilions de dòlars. Heus aquí una bona manera de visualitzar simplement la quantitat de deute de cada país es troba en tot el món

Ara només per aclarir les coses, alguna vegada has pensat a si mateix quina és la diferència entre un milió, mil milions i va un bilió?

Quant creu vostè que són un milió de segons? 1 dia? 1 setmana? 1 mes?

1 milió de segons són igual a 12 dies.

Ara quant creu vostè que són mil milions d'segons? 1 any? 10 anys? Potser més?

32 anys....

I 1 bilió de segon - 32.000 anys.

I el que passa quan un país no pot pagar el seu deute? així poden passar moltes coses. Un exemple que va succeir a Xipre el 2013 va donar com a resultat la confiscació govern compte bancari dels civils per tal de 'rescatar-se a si mateixa'. Una altra cosa que pot passar és que un altre país li donem un cop de mà - exactament com el que va succeir en Russianot fa tant de temps. Per descomptat, això és només un reconeixement de deute per part del país el rescat a la part superior de l'extinta IOU que va començar tot el procés de rescat.

El sistema està dissenyat per a la insuficiència

Per què no podem minimitzar aquest deute global? ¿Per què no els impostos, reduir els nostres costos i començar a pagar les factures?

Alguns diran que els països de tot el món estan actuant com adolescents que estan gastant més del que fan sense pensar en les conseqüències. Una altra forma de veure-ho és que el sistema és només aparellat per al fracàs. I quan dic "aparellat per al fracàs" em refereixo al fet que no hi ha manera a l'infern aquests països podran fins i tot acostar-se al pagament del seu deute.

En aquest post vull agrair a Tony Robbins i Iowahawk per donar-me la inspiració per escriure aquest post. L'exemple que donaré ara es basa en gran mesura en el post original de l'Iowahawk a partir del 2011 anomenat "alimentar la seva família a $ 10 mil milions al dia". Vaig conèixer el blog d'Iowahawk través d'un excel·lent llibre de Tony Robbins 'Els diners: dominar el joc', que parla precisament sobre aquest tema. Així que anem a començar amb el nostre exemple:

Pot Estats Dit d'sobreviure financerament 2015?

Abans de començar - Tot i que estic donant els EUA aquí com un exemple que crec que molts països que compararem això també aconseguiran un nombre similar.

El cost total o "despesa" per executar l'indicat unit d'Amèrica en 2014 va ser de $ 3.454 bilions de dòlars. Així que per operar els EUA per un any només costa $ 3.4 trilió - el que si es divideix per 365 vol dir $ 9,46 milions anualment dia.

Acabem de celebrar la nova dreta any? Anem a veure com podem fer-ho mitjançant 2015 per l'augment dels impostos tal ni tan sols la creació d'un benefici per al? Estats Units, sinó simplement aturar la nostra cub foradat de diners anomenat el dèficit.

1a gener de 2015,

Anem a començar per anar després dels peixos grossos immediatament. Anem a prendre tots els guanys de 5 empreses més rendibles d'Estats Units. Estic parlant de Wal-Mart, Exxon, Chevron, Berkshire Hathaway i Apple. Només gravar aquestes empreses 100%. Així que això ens porta un total de $ 126,531 billionand aconseguir que ens toca a....

14 gener de 2015,

Eh? A tan sols 2 setmanes? Hmmm... Suposo que haurem de cavar més profund. Què hi ha dels guanys de totes les companyies de Fortune 500 - que és $ 1,08 trilió! Això ens ha de rebre un llarg camí, i ens porta tot el camí fins...

Vuitè de maig de 2015,

Has d'estar fent broma, ni tan sols estem a meitat de camí a través de l'any i això és després que hem bàsicament va destruir tota la indústria de les empreses dels Estats Units? Bé, ens hem quedat sense diners corporatiu, però potser podrem anar després de la indústria del cinema, així?

Anirem després de la TOP 688 taquilleres pel·lícules de 2014- Ens acaba de prendre tots els seus diners també. Això ens dóna un ferina $ 9715000000 i ara estem en

Nono de maig de 2015,

Així que bàsicament va destruir la indústria del cinema i vam guanyar un dia, molt bé. Crec que hem de portar als peixos grossos. Potser anirem després de totes les persones més riques dels EUA.. Anem a aprofitar totes les de la llista Forbes 400 superior van combinar valor net - que és prop de $ 2 bilions. Oh sí !! Això és el que estic parlant, ara estem en

Desena desembre de 2015,

Gran, estem gairebé allà, a només 21 dies més per anar. Bé, ja que és gairebé Nadal, en l'esperit de les vacances per què prendre només dels rics? Anem a consumir tots els diners donat a caritat- que és de $ 416500000000000 que ens permet guanyar temps fins a Nadal.

25o desembre de 2015,

Feliç Nadal a tothom! 6 dies més i $ 56.76 mil milions per anar-hi. Em pregunto on podem acudir a ara... Perquè no enderroqui a tot un país així? Crec que l'Uruguai podria encaixar bé. Amb 3,3 milions d'habitants i un PIB de $ 57.11billion tenim dret a on volem estar, 1 de gener el 2016.

Aquesta és una raó suficient per comprar alguns bitcoins

Bé, ho vam fer. Ens les arreglem per aconseguir a través d'un sol any en la història dels Estats Units sense augmentar el nostre dèficit. En el camí que hem demolit tota la indústria dels negocis, la indústria de l'entreteniment, un país sencer, obres de caritat i qualsevol possibilitat de creixement futur. Bona sort en la gestió 2016.

Així com es pot veure que és un joc impossible de guanyar, fins i tot els informes del govern al llarg dels anys mostren que, tot i que el dèficit anual s'està reduint encara estem acumulant més deute cada any. Pel que el deute seguirà augmentant fins que les persones tindran bastant d'ell, i després... Tot l'infern es pot desprendre. En el moment en que passi jo no vull que els meus diners que es al banc esperant el govern per aprofitar-la.

No estic dient que vostè ha d'entrar en pànic i començar a amagar les llavors d'or dins del seu armari. Tot el que dic és que alguna cosa està seriosament fotut amb el sistema i que Bitcoin em sembla avui per ser un replegament molt ben construïda i provada.

Quan la gent em pregunta si jo canviaria bitcoins sòl dir que no ho faig - els compro per al llarg termini. I això és només la raó.

Notícies relacionades


Post ICO

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Post ICO

Els activistes volen crear un nou model de Bitcoin que pugui assegurar lanonimat i evitar la regulació

Post ICO

Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment

Post ICO

LOficina Fiscal dAustràlia (per fi) publica les directrius de Bitcoin

Post ICO

Les empreses de Berlín abracen moneda digital

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Kraken travessa la frontera amb Canadà

Post ICO

El cofundador dApple Steve Wozniak sincorpora a la companyia ATM inspirada en el blockchain

Post ICO

Bangladesh amenaça de condemnar Bitcoiners fins a 12 anys de presó

Post ICO

5 vídeos destacats de Bitcoin que hauríeu de veure

Post ICO

Bitcoin derrota a PayPal gràcies a una operació massiva de 194.993 BTC

Post ICO

Dispositius Android ara a bord del buc de Zeroblock gràcies a la nova aplicació Bitcoin

Post ICO

7.170 BTC robats de la cartera freda de BTER, lintercanvi xinès anuncia recompensa