4 publicacions més populars a BitcoinTalk | Catalan.Lamareschale.org

4 publicacions més populars a BitcoinTalk

4 publicacions més populars a BitcoinTalk

Em preguntava quins són els temes més vistos i analitzats estaven en BitcoinTalk. Així que vaig anar al fòrum i es filtra la secció principal "Bitcoin Discussió" per "Vistes" i "Respostes". El resultat són algunes de les històries més èpiques en l'evolució de Bitcoin.

# 4 - El Hal Finney Història

Hal Finney, potser la primera persona, a més de Satoshi per llançar realment el seu pes darrere de Bitcoin. És també una de les poques persones desafortunades que pateixen d'esclerosi lateral amiotròfica, o com se li coneix més comunament, la malaltia de Lou Gehrig. La seva història d'Bitcoin, ja que pot haver endevinat, és un tragèdia i triomf.

El senyor Finney és un criptògraf i mentre molts dels seus companys van rebutjar Bitcoin quan va començar donant voltes al voltant de la web, que ràpidament es va excitar. De fet, es creu que Hal va ser la primera persona per participar en una transacció Bitcoin quan Satoshi li va enviar 10 bitcoins per posar a prova el sistema.

Curiosament, Hal només sortia Bitcoin per uns dies, utilitzant el seu ordinador per a extreure'ls. Ell va trobar que el procés de mineria estava fent el seu ordinador funcioni massa calenta, de manera que va tancar el programa i més o menys es va oblidar de les monedes. Ell no va descartar les monedes, però en canvi va deixar que se sentin en el seu disc dur.

El 2009 Hal, a continuació, a mitjans dels anys cinquanta, estava en la millor forma de la seva vida. Els seus bitcoins van anar acumulant pols en el seu disc dur, però Hal estava preparant per una marató, córrer vint milles més per dia. I va ser llavors quan es va assabentar de la seva condició. Malaltia de Lou Gehrig fa que la gent a perdre essencialment el control dels seus músculs i els paralitza totalment.

Hal no va pensar molt sobre la seva Bitcoin fins a finals de 2010 quan es va adonar que valia la pena els diners Bitcoin va treure les monedes en un moneder en línia i va decidir aferrar-se a ells per donar als seus hereus un dia.

Lamentablement, Hal està ara paralitzat, l'ús d'una cadira de rodes motoritzada i dispositius controlats pels ulls de moure. També ha d'utilitzar un sintetitzador de veu. Però on molts de nosaltres podria esquerdar, Hal s'ha mantingut una actitud positiva davant la vida. Encara està sostenint les seves bitcoins i encara està involucrat en la programació i altres coses.

BitcoinTalk lectors eren veritablement inspirats per la història i alguns fins i tot pensen que Hal pot ser ell mateix Satoshi. Llegir el fil complet.

# 3 - El tipus que va comprar 250,000BTC per $ 3,000 (2 més visitades)

Un dels temes més populars fòrum Bitcoin es titula "Sóc Kevin, aquí està la meva banda." Com intrigant com aquest títol és, la línia d'etiqueta final podria ser encara millor: "* vestit de la flama a *". Com vostè probablement ja haurà endevinat, es tracta d'un fil molt interessant i controvertit.

Vas a haver de portar amb nosaltres, perquè la història en si és bastant complexa. Així que el cinturó de seguretat! El fil es va iniciar amb una mena d'alliberament pública per explicar un incident a la muntanya Gox en la qual un home, Kevin, va ser capaç d'obtenir milions de dòlars en bitcoins per una fracció del preu.

Tornar 20thof de juny 2011 a algú per una raó desconeguda decidir vendre més de 250.000 bitcoins a la muntanya Gox i no va establir una venda mínima. Es creu que els bitcoins es venen van ser robats per un hacker que ells havien acumulat i després els va vendre en massa. Per què i per a què propòsit segueix sent un misteri fins avui.

Quan algú posa una ordre de venda a la muntanya Gox, el sistema passaria per cada ordre de compra i el satisfan, començant amb l'oferta més alta i movent-se cap avall fins que s'aconsegueix el preu mínim. En aquest cas, l'ordre de venda era per als centenars de milers de Bitcoin i tenia cap conjunt preu mínim.

Donada enorme grandària de l'ordre de venda, que es va reunir ràpidament tota la demanda d'ordres de compra de gamma alta. És a dir, tots els que volien comprar els bitcoins en o prop del preu de mercat havia complert les seves ordres. Un comerciant intel·ligent "Kevin", es va adonar que hi havia una gran quantitat d'ordres de compra per Bitcoin 1 cèntim. Així que, bàsicament, una oferta 1,1 centaus i es va oferir a comprar la quantitat de bitcoins com sigui possible.

Quan l'ordre de venda va arribar preu de l'oferta de Kevin, que va ser capaç de comprar gairebé 260.000 bitcoins, tot per menys de $ 3,000 dòlars. Això va ser només una petita fracció del preu de mercat abans de l'ordre de venda massiva va ser col·locada i assegurada Kevin milions de dòlars el valor de Bitcoin per només uns pocs milers de dòlars.

Kevin es va retirar uns 650 bitcoins i va deixar la resta al seu Mt. Compte gox. Això avui va a una tempesta de foc. Algunes persones van pensar que Kevin va ser el hacker que va robar els bitcoins en el primer lloc. Altres van pensar que era simplement en el lloc correcte en el moment adequat. La majoria creia que era innocent, sinó també en possessió d'objectes robats i han de tornar-los.

Al final, Mt. Gox va mantenir la major part del bitcoins i va revertir els oficis. El dany era una mica limitat i el hack va obligar a la comunitat Bitcoin a centrar-se més en la seguretat. Llegir el fil del fòrum originals.

# 2 - El primer va informar important robatori de bitcoins (primer els més vistos)

Al juny de 2011 usuari del fòrum Bitcoin Allinvain va despertar per descobrir que algú havia hackejat 25.000 bitcoins, a continuació, un valor aproximat de $ 500.000 dòlars, ara per valor d'uns 16 milions de dòlars! La part al·lucinant és que Allinvain adonar que el seu compte de Slush piscina havia estat hackejat, i fins i tot llavors va decidir no tractar de moure o assegurar els seus bitcoins.

Allinvain arribar ràpidament a la comunitat Bitcoin, però va descobrir el que la majoria de nosaltres ja sabem: 1 Bitcoin Bitcoin robada és un perdut i no hi ha molt que pot fer per recuperar-lo. Allinvain va admetre que era el seu propi descuit que va tenir com a resultat la tràgica robatori, però la pèrdua de mig milió de dòlars és una forma difícil d'aprendre una lliçó.

Això sembla ser el primer cas de Bitcoins ser robats. Els usuaris del fòrum van començar a pensar sobre les maneres de protegir bitcoins, com els mètodes de xifrat, l'emmagatzematge de bitcoins en sistemes dedicats operatius (com Linux en una unitat flash), i altres coses. Moltes idees similars més endavant serien utilitzades per fundar molts dels serveis de protecció que ofereix a dia d'avui.

El robatori, mentre que terrible per Allinvain, no tenen alguns efectes positius sobre Bitcoin. D'una banda, la gent va començar a prendre seriosament la seguretat. Sí, és al·lucinant que la gent emmagatzemar milers de dòlars en equips sense garantia però ho van fer llavors, i molts probablement encara ho fan ara. Dos, ho va fer Garner la moneda molt l'atenció, i com diuen, cap publicitat és dolenta publicitat.

Com s'ha assenyalat molts comentaristes del fòrum, la història va ser obligat a repetir-se una i una altra. I, per desgràcia ho ha fet. Per alguna raó, les persones són lents per aprendre i encara continuen emmagatzemant grans quantitats de bitcoins en carteres individuals, sovint en ordinadors connectats a Internet. Muntanya si gox també estava fent servir la manca de seguretat quan va ser hacker. Llegir el fil complet.

# 1 - L'enigma que els permet conèixer 3.5BTC (primer amb més respostes)

Sorprenentment el més contestat a enfilar a BitcoinTalk va ser publicat fa tot just 3 setmanes (juny 22a 2014). El fil és un ARG puzzlewhich té dins és respondre a la clau privada a un premi 3.5BTC (en el moment de la publicació d'un valor aproximat de $ 2100). En només 15 dies Aquest missatge ha acumulat més de 2200 comentaris de la gent tractant desesperadament de resoldre el trencaclosques.

La idea és que el trencaclosques s'inicia amb una imatge principal (publicat més endavant) i després s'estenen al tocs diferents mitjans d'Internet (hash tags de Twitter, missatges de Reddit, etc.). Va prendre 2200 comentaris de resoldre el trencaclosques i el guanyador va ser un usuari BitcoinTalk anomenat "guardià". El cartell original (OP) ha publicat això sota un nom d'usuari fals i romandre en l'anonimat. Aquí hi ha un enllaç a la solució completa del trencaclosques (que és 32 pàgines de llarg).

Llegir el fil original

Notícies relacionades


Post ICO

Les autoritats se centren en lestudi nord-americà que nega lanonimat de Bitcoin

Post ICO

Bitcoin i la Xina: una història damor?

Post ICO

Intercanvi de Bitcoins Kraken anuncia una nova estructura tarifària

Post ICO

Les autoritats van tancar Silk Road 2.0 i altres llocs web: arresten a tres homes a EUA i Irlanda

Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

Post ICO

Bangladesh amenaça de condemnar Bitcoiners fins a 12 anys de presó

Post ICO

Una nova i especial plataforma de comerç de Bitcoin arriba al juliol

Post ICO

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Post ICO

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Post ICO

Bitcoin targetes de crèdit, satèl·lits Bitcoin i molt més

Post ICO

El desenvolupador de Bitcoin, Gavin Andresen, sospita que la majoria de les operacions de mineria en el núvol són esquemes de Ponzi

Post ICO

5 maneres dexplotar el preu baix de Bitcoin al vostre favor