5 històries increïbles de Bitcoin compartides per Redditors | Catalan.Lamareschale.org

5 històries increïbles de Bitcoin compartides per Redditors

5 històries increïbles de Bitcoin compartides per Redditors

L'Internet és una gran font d'històries increïbles, i la r de Reddit / Bitcoin no és una excepció. En els últims anys, diversos redditors i Bitcoiners van portar a la plataforma social per compartir les seves històries i experiències sobre el descobriment, compra i venda de moneda digital. Alguns d'ells van guanyar grans, alguns d'ells van perdre molt, però tots ells van aprendre alguna cosa.

1. Bitcoin com la cura per la depressió i l'ansietat

Fa alguns anys, Redditor Daurgothoth estava deprimit, ansiós i gairebé fregant la paranoia. "Una pesada interès en la política i l'economia combinada amb una educació pública va a fer això a la gent en aquests dies. Al llarg de la màquina de l'educació pública Em preguntava... Per què estan fent les coses d'aquesta manera? Vull dir que és el segle 21 i que viuen al país més ric del món ".

Llavors Bitcoin va néixer, però Daurgothoth no entenia realment el potencial de l'moneda digital en el moment. No obstant això, Bitcoin finalment va conquistar aquest Redditor: "Si realment creu en els principis bàsics de Bitcoin llavors el mercat lliure ha de ser bastant maleït important per a vostè Si vostè creu com jo que el lliure mercat és el més potent que no hi haurà. La necessitat de qualsevol tipus de violència. El nostre producte és molt superior a qualsevol altra cosa en el mercat avui en dia i es pot adaptar tan ràpid com ho necessitem per, així que guanyarà ".

Aquest Bitcoiner llavors va revelar que tenia la intenció de ser lliure de Fiat per a l'1 de gener de 2015. "Ha arribat el moment per a mi per abraçar el pla B. Ahir vaig anunciar la meva intenció de tallar per complet a mi mateix fora del sistema de diners fiduciari per a l'1 de gener de 2015. Ho faré se'ls paga en bitcoins, vaig a pagar els meus comptes en bitcoins. Vaig a invertir en bitcoins i aconseguiré meves pròpies inversions Bitcoin ".

Ens preguntem si ho va fer!

"vaig arribar per primera vegada a Bitcoin Bitcoin en 2012. Un era un valor de $ 4 en el temps. Em immediatament es va enganxar i sabia Bitcoin seria enorme un dia. Per desgràcia, també era molt pobre. El més que podia permetre el luxe de compra va ser de $ 400 a (100 BTC) ". Així és com la història de SuperDuperDerp dóna inici a Reddit.

"El preu no es va moure molt, així que es va aturar la comprovació després d'un parell de setmanes. Quan vaig tornar a un mes més tard, el preu havia augmentat constantment a $ 8 per moneda. Sorprès en el meu petit cop de sort, i pensant que era massa aviat Bitcoin per prendre realment fos, vaig vendre tot 100BTC per $ 800 i planejat per comprar de nou quan el preu va baixar ". No obstant això, mai ho va fer. "El vaig veure pujar i pujar fins que finalment va tornar a comprar al voltant de $ 100, em compensació 8 BTC.

"He de deixar que els meus sentiments el millor de mi i de pànic venut / comprat un parell de vegades durant l'agitació 2013, i més recentment va haver de vendre uns pocs BTC com jo estava en rectes nefastes", el Redditor se suma a la seva història.

"Ara tinc una mica més de 2BTC i estic marginalment millor del que era el 2012. M'agrada creure que si jo hagués estat financerament còmode en l'any 2012 hauria comprat un tros de BTC per salvar a llarg termini i no hauria estat tan ràpid per vendre. Però, qui sap? Es necessita diners per fer diners ".

El sovereignlife Redditor va compartir la seva història a Reddit quan tenia 65. Uns anys abans, es va comprar la seva primera BTC quan eren només $ 6 i completament lliurada als poders de moneda digital.

"Crec que això [Bitcoin] és el futur. També sé que aquest és el major llibertat tecnologia desenvolupada en la meva vida, i estic molt content de veure el progrés i el desenvolupament en aquest espai."

Tot això reforça les idees en un llibre que vaig llegir el 2000, Sic Itur Ad Astra (Aquest és el camí a les estrelles), pel astrofísic Andrew Galambos. Ell va afirmar que la llibertat mai arribaria a través de les urnes, a través de la revolució, en protesta o violència, sinó a través de la tecnologia i el mercat lliure.

Ell va predir que la llibertat seria un producte que la gent vol, i que la llibertat seria lliurat - no pels polítics i altres estafadors sociòpates, sinó per persones amb talent que produeixen productes i serveis que milloren tal llibertat.

Ara, només 14 anys després, veig la veritat de les paraules de Galambos, que la tecnologia i el mercat lliure són el lliurament del que fins ara era impossible - la llibertat per a la humanitat.

Aquest Redditor va afirmar que estava "encantada de viure en un temps en la història, per presenciar la transformació en la manera com els joves pensen - i és d'esperar per veure una gran quantitat de llibertat en el que queda de la meva pròpia vida."

El 2010, l'italià Redditor Rengade - que es va identificar com Guido - va assabentar de Bitcoin i extreu uns pocs. No obstant això, a causa que no esperava moneda digital a créixer tant, que tipus de oblidar les seves monedes digitals i va acabar perdent quan es va comprar un equip nou i una nova unitat de disc dur.

No obstant això, en 2014, Guido va notar l'augment del preu del Bitcoin i es va recordar de la seva moneda digital. "Em va sorprendre com una petita moneda virtual minada per les computadores podria haver arribat a aquesta quantitat de diners. Tenia algunes bitcoins i buscat per tot arreu, però res, ni una sola 0,000000001." Després va tractar d'invertir una mica de diners, però sense èxit o grans guanys.

"Des d'aquell dia em penedeixo de cada minut de la meva vida, podria haver un canvi per sempre, ajudant a la família i els amics mai he pensat en ser un milionari i jo no vull, però -. Maleïda - 20 € en 2010 i ara la meva vida podria haver estat diferent. No puc dormir (...) i ara estic veient a un psicòleg perquè m'ajudi, però res. Segueixo lamentant cada moment. "

En aquest punt, les coses comencen a posar-se encara més fosc de Guido. "Sóc tan dolent en la presa de decisions que ni tan sols puc acabar la meva vida."

"Sóc addicte a aquests números a la cartera. (...) Ningú em sembla entendre, només em diuen que 'la vida segueix', però no és cert. Com pot la meva vida que passa amb aquest tipus de sofriment? ni tan sols sé per què estic escrivint aquí a desconeguts, però probablement necessito algú que em pot convèncer que la vida que realment passa, que perdre el tren [Bitcoin] podria ser el signe d'una altra cosa. Realment no ho sé que no sóc aquí per demanar bitcoins, estic intentant trobar una mica d'ajuda emocional, perquè no puc seguir vivint ".

Redditor cryptocomicon va dur a Reddit fa molt poc temps per compartir la seva història d'èxit. "Fa uns quants anys vaig veure Bitcoin pujar des de $ 20 a $ 256 i després xocar. Volia comprar durant el període previ, però no vaig poder prémer el gallet. Després de l'accident Vaig esperar per veure si Bitcoin moriria, però no va ser així, per la qual he llegit el llibre blanc i vaig quedar immediatament enganxat ".

Aquest Bitcoiner després va començar acumulant quan BTC va ser de prop de 95 $, parant quan cada cripto-moneda va creuar per sobre de $ 330. Cryptocomicon thensold aproximadament 1/4 de la seva posició en el rebot en al voltant de $ 1.020, després que el pic de $ 1.200. "En aquell moment jo tenia al voltant de 220 BTC lliure i clar."

"He anat acumulant, sobretot en el 220 -... 280 rang estès durant aquesta correcció Bitcoin és de 2,6 per cent del meu valor net de capital principal és del 70 per cent, lingots d'or 16 per cent i lingots de plata és de set per cent d'aquests Veig la capital de la casa, amb molt, el més arriscat ".

I aquí és on cryptocomicon canvia el seu to d'explicar la seva història a la promoció de Bitcoin com una inversió fiable. "Per a aquells que són escèptics sobre Bitcoin simplement els mostren els gràfics i diuen: per què no ha mort Bitcoin jo estava en una de les primeres converses d'Andreas A. Va dir que Bitcoin serà o no val res o val molt em. Acordar."

Ara bé, aquesta Redditor veu Bitcoin en el corrent principal de notícies cada dia i sap que la major part de la riquesa que hi ha és una il·lusió. "Quan la propera crisi financera colpeja, la gent s'enfrontaran a una necessitat crítica de separar el que la riquesa és una il·lusió i el que la riquesa és real. Espero Bitcoin per sortir d'aquest caos com un gran guanyador."

Notícies relacionades


Post ICO

Cripto dimpressió: el millor de dos mons

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex llança sense càrrecs per Grècia

Post ICO

Bitcoin targetes de crèdit, satèl·lits Bitcoin i molt més

Post ICO

5 maneres dexplotar el preu baix de Bitcoin al vostre favor

Post ICO

Bitcoin derrota a PayPal gràcies a una operació massiva de 194.993 BTC

Post ICO

Linici australià llança una plataforma de comerç de marge només amb Bitcoin

Post ICO

LOficina Fiscal dAustràlia (per fi) publica les directrius de Bitcoin

Post ICO

Bit4coin us permet oferir criptocurrency en forma de targeta de regal

Post ICO

Intercanvi de Bitcoins Kraken anuncia una nova estructura tarifària

Post ICO

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades