5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades | Catalan.Lamareschale.org

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

La idea d'un sistema financer totalment descentralitzat encara sona com una utopia. O potser ja no, d'acord amb el segon banc més gran d'Espanya, BBVA. La institució sembla estar a punt per abraçar disruptionand financera creu que "el sistema actual en què els comptes d'una manera centralitzada i els bancs institucions financeres rècord individus reserves són emmagatzemats pel banc central" podria substituir-se per "un sistema financer totalment descentralitzat. "

El banc espanyol, resultat d'una fusió entre Banco Bilbao Vizcaya i Argentaria el 1999, va publicar un informe titulat Blockchain Tecnologia: La interrupció últim en el sistema financer, l'anàlisi de la creació d'una "Internet de diners" o "Internet de les finances."

Segons BBVA, ja s'han fet els primers passos. "Els primers nivells d'interrupció semblen més probables a l'espai de pagaments en què les transaccions tradicionals, com ara transferències de diners, pagaments amb targeta de crèdit i dèbit, les remeses de divises i pagaments en línia, requereixen un intermediari, com una càmera de compensació o d'una institució financera. En aquests casos la transacció podria passar directament entre el comprador i el venedor sense cap intermediari i la validació de la transacció que succeiria en una forma descentralitzada o 'llibre de comptabilitat distribuït' ".

[Tweet_box disseny = "default"] La idea d'un sistema financer totalment descentralitzat encara sona com una utopia. O potser ja no, gràcies a la blockchain. [/ Tweet_box]

No obstant això, aquesta no és la innovació de ruptura permès pel blockchain. El banc creu que "el major impacte potencial d'un llibre de comptabilitat pública pot estendre més enllà del sistema de pagament."

"Atès que la majoria dels actius financers com ara bons, accions, derivats i préstecs són ja electrònic pot ser possible que algun dia tot el sistema se substitueix per una estructura descentralitzada."

Tot i que el nombre de seguidors és encara petit, BBVA es troba ara en el mateix vaixell amb motor blockchain com altres grans noms de la banca com el Deutsche Bank o Barclays. Fins i tot el banc espanyol reconeix que "en la indústria financera, les institucions van ser lents a reconèixer el potencial de la tecnologia blockchain." No obstant això, aquest grup de partidaris blockchain compon d'alguns grans noms té algunes bones raons - aquí descrites per BBVA - tenir en compte la tecnologia de nucli adopció de Bitcoin.

Confiança

"El blockchain ofereix un nivell inherent de confiança per a l'usuari, eliminant la necessitat dels intermediaris i mitigar el risc d'error humà."

Seguretat

"En aquest llibre de comptabilitat pública, les dades estan protegits contra la manipulació i revisió, i els individus no poden reemplaçar parts del blockchain com el cost de fer-ho és significatiu - hipotèticament caldria controlar més de la meitat dels 'nodes' per alterar subreptíciament la blockchain. Això assegura que no es doble la despesa ".

Potencial

"Mentre que en si Bitcoin ha rebut moltes crítiques, es creu que la tecnologia blockchain per oferir un gran potencial, atraient l'atenció dels governs, les empreses i el capital de risc a un ritme ràpid." D'acord amb el BBVA, la tecnologia blockchain podria aplicar-se a diferents aspectes de la nostra societat, de la indústria de la música per al procés de votació democràtica. "En la majoria dels casos, es creu que aquestes opcions per oferir una major seguretat, rapidesa i fiabilitat en una fracció de la costof infraestructures més tradicionals", els drets dels bancs.

Eficiència

Entre altres possibilitats, BBVA esmenta contractes intel·ligents i les seves "propietats d'aplicació immediata que farien que el contracte 'irrompible'." El banc va a parlar sobre les innovacions recents que "estan utilitzant fitxes per emmagatzemar i actius comercials com accions, bons, actuacions, cases i matèries primeres. Aquests anomenats 'monedes de color' afegir informació addicional a l'actiu, la generació de 'propietat intel · ligent' o la capacitat de gravar i realitzar transaccions d'aquests actius mitjançant contractes 'intel·ligents', que són imposades per algoritmes complexos, a través de plataformes distribuïdes sense un registre centralitzat, el que augmenta l'eficiència ".

Reducció de costos

"Desenes de grans bancs ja han invertit grans quantitats de diners en aquesta tecnologia [blockchain]. L'atenció és probablement el resultat de la forma disruptiva aquesta tecnologia és el sector financer, sobretot si es permet la simplificació massiva dels processos bancaris i redueix significativament els costos. " BBVA afegeix que l'adopció de la tecnologia de nucli de Bitcoin "resultaria en estalvis significatius d'infraestructura per als bancs per la qual cosa els permet eludir el pagament networksthat són sovint lent, molest i car."

Les raons vs els reptes

Tot i la creença en el potencial de l'blockchain, BBVA també reconeix que hi ha alguns reptes que superar abans de comprometre plenament a la innovadora tecnologia de llibre major de Bitcoin.

"La probabilitat que un sistema descentralitzat per esdevenir un lloc comú no és òbvia, ja que hauria d'oferir el mateix o major nivell de confiança i la protecció que l'actual. Perquè això passi, el sistema hauria de posseir una enorme quantitat de potència dels ordinadors i eficient davant de l'enorme consum d'energia necessari per donar-li suport ", diu el banc. Abans de considerar la implementació d'una "Internet de diners" revolucionari, el món necessita una "Internet de les coses" més gran i millor.

"El sistema hauria de posseir una enorme quantitat d'energia de l'ordinador i fer front de manera eficient amb l'enorme consum d'energia necessari per donar-li suport."

La regulació també podria ser un problema

D'acord amb BBVA, "no està clar com aquest sistema podria fer front a problemes legals i reglamentàries, així com amb assumptes de seguretat nacional, com ara el rentat de diners, el frau, l'evasió d'impostos o el terrorisme. D'altra banda, les monedes digitals no estarien exempts de accidents potencials ".

Tot i això, el banc espanyol - igual que molts altres - creu que tots aquests obstacles poden ser aixafats. "Les millores i modificacions en la tecnologia blockchain podrien superar alguns d'aquests obstacles i donar lloc a una major acceptació." Això vol dir que no és una qüestió de com fer-ho més, sinó una simple qüestió de quan.

Notícies relacionades


Post ICO

Un altre lloc web de Bitcoin mossega la pols

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Igot.com llança el servei de processament de pagaments en 40 països

Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin

Post ICO

1911 United PAC és el primer a donar suport a criptocurrency i candidats a la pràctica de Bitcoin

Post ICO

Les butxaques Bitcoin basades en Android shan actualitzat després de defectes de criptografia i problemes de seguretat

Post ICO

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Post ICO

6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin

Post ICO

Un castell de Bitcoin neix a Estònia

Post ICO

5 vídeos destacats de Bitcoin que hauríeu de veure

Post ICO

260 línies aèries accepten Bitcoin gràcies a la nova associació Bitnet

Post ICO

Intercanvi Bitcoin BtcChina va patir atac de DDoS de 100 Gbps

Post ICO

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país