5 maneres dexplotar el preu baix de Bitcoin al vostre favor | Catalan.Lamareschale.org

5 maneres dexplotar el preu baix de Bitcoin al vostre favor

5 maneres dexplotar el preu baix de Bitcoin al vostre favor

Si vostè ha estat prestant atenció als preus de Bitcoin últimament llavors vostè probablement ha notat l'enorme caiguda del seu preu en l'últim parell de dies. No obstant això, tot i que el preu ha caigut per sota de $ 200 en alguns casos no hi ha necessitat de pànic.

Fa aproximadament un any que he escrit un post sobre els diferents personatges en l'univers de Bitcoin. Així és com cada un d'ells pot treure profit de la situació actual.

El Inversor - Compra mes bitcoins per menys

El primer avantatge més evident d'aquesta situació és que es pot obtenir bitcoins a preus molt barat. L'última vegada que va ser Bitcoin aquesta baixa va ser al voltant d'octubre de 2013 - fa gairebé 14 mesos. Hi ha una vella dita pel Baró Rothschild que va "comprar quan hi ha sang als carrers... Fins i tot si és la seva pròpia". Aquesta és una de les millors oportunitats en l'últim any per comprar més bitcoins.

Els Traders - curtcircuit de la venda Bitcoin

La gent sovint semblen oblidar, o que són completament conscients que és possible, vendre a curt Bitcoinand benefici de la caiguda de preus. La venda al descobert es fa generalment a través d'empreses com Plus500or AvaTradewho li permeten contractes per diferència el comerç.

Per a aquells de vostès que no estan familiaritzats amb aquesta venda a curt termini, bàsicament, el volum d'endeutament un actiu, com bitcoins, per vendre als preus actuals. Després, més endavant vostè pot comprar els bitcoins a pagar a la persona o organització que ells pres de la venda de la primera vegada. És d'esperar quan es va a recomprar els bitcoins, els preus han baixat, de manera que serà més barat comprar els actius que han de ser pagats.

Els escèptics - Rigui un entusiasta de

No hi ha major alegria que delectant :) Si odies Bitcoin és el teu moment de dir "t'ho vaig dir" a la major quantitat de Bitcoin ehnthusiastics es poden trobar. És probable que alguns dels majors enemics com Warren Buffetand Marc Williamswho creuen que Bitcoin es penjarà en el futur estan buscant d'aquesta manera:

Els comerciants - adquireixen més bitcoins

Si t'estan pagant en bitcoins com a comerciant, llavors això podria ser una bona oportunitat per a vostè. No em refereixo a si vostè està acceptant bitcoins a través Bitpay o algun altre servei com el que intercanvia bitcoins immediatament a dòlars. Per contra, si en realitat s'està carregant persones Bitcoin que vostè ha de mantenir.

Ho veig com un avantatge, ja que està rebent molta més monedes en cada venda. Per exemple - Em paguen $ 15 el valor de bitcoins quan algú compra alguna cosa de mi, de manera que avui faig al voltant 0.075BTC on com fa unes setmanes m'han fet només 0.038BTC. Per descomptat, això és sobretot vàlida si té alguna moneda fiduciària com a còpia de seguretat.

Els Evangelistes - (feu una nota a) Riu-te d'un enemic

Si vostè és un gran creient en Bitcoin (igual que jo) llavors aquest és el moment de treure les seves càmeres per documents i de la brutícia que està sent llançada al voltant del Bitcoin. Només perquè vostè seria capaç d'aconseguir que la gent mengi els seus barrets més endavant. Per exemple…

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin podria ser la causa de la mort de la pirateria en línia, prediu el fundador dIsohunt

Post ICO

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners obté accés exclusiu a entrades anteriors a la venda

Post ICO

6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin

Post ICO

5 històries increïbles de Bitcoin compartides per Redditors

Post ICO

El cofundador dApple Steve Wozniak sincorpora a la companyia ATM inspirada en el blockchain

Post ICO

Bill Gates: no fem servir bitcoins a la base de Gates

Post ICO

Australian National Dictionary Center escull Bitcoin com a paraula de 2013

Post ICO

1911 United PAC és el primer a donar suport a criptocurrency i candidats a la pràctica de Bitcoin

Post ICO

Els activistes volen crear un nou model de Bitcoin que pugui assegurar lanonimat i evitar la regulació

Post ICO

Una manera més senzilla de rebre correus electrònics a través de la vostra adreça de Bitcoin? Si, si us plau

Post ICO

Lempresa Bitcoin Coinsilium llança el primer bloqueig dIPO del Regne Unit