6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin

6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin

Cada vegada que una nova moneda és adoptat per la majoria sempre obre nous mercats i noves oportunitats de negoci. El mateix va per Bitcoin. Des que es va anar àmpliament adoptat entorn de la seva exposició a la "corrent principal" públic més de abril 2013 molts venedors van veure això com una gran oportunitat d'ampliar la seva base de clients. Per exemple, les empreses de la divisa com AvaTradehave van començar a oferir els seus serveis en la nova moneda, els llocs de pòquer en línia han començat a acceptar bitcoins, però encara hi ha moltes oportunitats de negoci sense explotar que poden ser utilitzats per a fer diners de Bitcoin.

# 1 - temes de WordPress Disseny Bitcoin

Com la veu sobre Bitcoin s'estén per tota la xarxa, una gran quantitat de blocs sobre Bitcoin estan apareixent (com aquest). Lamentablement no hi ha temes de WordPress Bitcoin que es troben (confia en mi He mirat). Si vostè és un codificador / dissenyador, pot fer diversos temes de WordPress Bitcoin i els venen a ThemeForest.

# 2 - Vendre mercaderia Bitcoin

Atès que les persones tenen un lloc tan calent per Bitcoin en el seu cor també pot iniciar la venda de mercaderia Bitcoin. Això es fa a la web mitjançant diversos serveis d'impressió, però jo crec que un lloc web dedicat amb Bitcoin específica samarreta, tasses, cartells i altres coses interessants probablement funcionaria bastant bé. També podria subministrar les diverses reunions a tot el món amb vestits personalitzats.

# 3 - registrar noms de domini Bitcoin

Molta gent està buscant els noms de domini Bitcoin per a la seva pàgina web. Es podia aconseguir diversos noms de domini Bitcoin i després els venen en un benefici als administradors web. Pel que sembla ja hi ha un servei que ja estan fent això.

# 4 - Oferir serveis de consulta Bitcoin

Una gran quantitat de persones que tenen consulta sobre Bitcoin com la majoria primerenca és menys coneixedors de la tecnologia dels primers usuaris de Bitcoin. Una idea que s'ha implementat però està lluny de complir el seu potencial està donant consultes en diferents llocs web sobre Bitcoin (per exemple Fiverr).

# 5 - Crear regals Bitcoin

Què millor manera d'impulsar l'adopció d'enviar un bitcoins a algú que mai ha sentit parlar de bitcoins? Creeu un regal dipositant Bitcoin en una cartera recentment generat. A continuació, enviar el seu amic un enllaç a aquest regal. Es donen instruccions sobre com accedir a la cartera, retirar els bitcoins etc. Durant tot el temps a ensenyar al seu amic sobre Bitcoin. (Font idea).

# 6 - Obrir un negoci de la mineria Bitcoin núvol

Aquest és un nou model de negoci i a mesura que més i més persones estan buscant a la meva bitcoins és probable que obtenir més lucratiu. La idea és que es configura una xarxa de miners i deixar que la gent compra els contractes de vostè per tal d'unir-se al procés de mineria. Núvol de hash fa una bona feina d'explicar això en més detalls.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin conquista Virgin Galactic: paga el teu viatge a lespai amb criptocurrency

Post ICO

El 61% dels canadenians esperen que estiguin utilitzant una cartera digital el 2019

Post ICO

Els primers caixers automàtics de Bitcoin en sòl nord-americà per aterrar a Seattle i Austin

Post ICO

1.200 comerciants llestos per fer que aquest any Bitcoin Black Friday sigui el més gran encara

Post ICO

Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual

Post ICO

LOficina Fiscal dAustràlia (per fi) publica les directrius de Bitcoin

Post ICO

Cripto dimpressió: el millor de dos mons

Post ICO

260 línies aèries accepten Bitcoin gràcies a la nova associació Bitnet

Post ICO

Ladquisició de la cartera de llimona de LifeLock elimina totes les expectatives del suport de Bitcoin

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Igot.com llança el servei de processament de pagaments en 40 països

Post ICO

La Creu Roja Americana accepta Bitcoin a través de BitPay

Post ICO

5 Factors que dificulten el creixement de Bitcoin