18 h Hora de final de la subhasta | Catalan.Lamareschale.org

18 h Hora de final de la subhasta

18 h Hora de final de la subhasta

Avui a les 18:00 de la subhasta USMS d'una part de la ruta de la seda va prendre bitcoins es completarà.

La subhasta que ha tingut lloc en complet secret fins ara per 29656,51306529 podria tenir conseqüències desconegudes en el mercat.

En la seva redacció actual no som conscients dels actuals preus de subhasta, no ens adonem, que els oferents estan realment prenent part i no ens donem compte si el USMS va conèixer detalls sobre el guanyador de la subhasta.

A les 6 de la licitació es deté i és probable que al llarg del cap de setmana la candidatura de la persona serà revisat juntament amb diversos altres postor superior per assegurar que els oferents estan en absolut relacionats amb la ruta de la seda i que l'oferent té de fet la necessària fons per cobrir la totalitat de la compra.

Les ofertes es prenen a través de correu electrònic en complet secret sense que els licitadors sabent i sense els licitació sabent que està criant el preu.

No se sap en aquest moment si el USMS farà una declaració pública dilluns una vegada que el procés de selecció està completa pel que fa al preu final o l'últim postor de la subhasta, ja que no han fet cap anunci pel que fa a aquest final del procés. És altament probable basa en documents de procediment que no van a fer una declaració pública.

Aquesta tarda Bitcoin ha vist en el comerç turbulenta amb preus oscil·lant deu dòlars o més consistentment avui i un guany de corrent de $ 7.

És lògic pensar que no hi ha licitadors licitar per sobre dels preus actuals del mercat i que la potencial aparició sobtada d'aquesta quantitat de bitcoins en el mercat podrien tenir un impacte negatiu - però el preu també podrien reunir en funció dels resultats finals. Anem a mantenir un ull en els mercats, a més de la informació més recent dels resultats de la subhasta.

Si i quan un guanyador o detalls s'alliberen o hi ha escapament dels publicarem immediatament i començar a treballar a les declaracions del veterinari.

És important assenyalar que el USMS és probable que no deixeu anar el nom de l'adjudicatari abans del que qualsevol dilluns. Es requerirà el temps addicional per verificar l'oferta guanyadora i oferents.Un geek explica la seva experiència utilitzant el Bitcoin Miner de Butterfly LabsRecordeu que quan, fa un parell de dies, hem parlat de la Bitcoin Miner, creat pels laboratoris de papallona? Per tant, avui llegim "Geek Diari" de Wired, escrit per Stefan Antonowicz, i vam decidir transmetre la seva experiència usant un d'aquests petits generadors de Bitcoin.

Va rebre el quadre negre dels seus editors i va traçar un pla per usar-lo, mentre que ell va triar a on anava a passar tots els seus milions digitals. Més tard, es connecta la màquina i va aconseguir una mica de maquinari.

"Vaig recordar l'Asus Aspire Revo havia recollir pols de quan hi havia tractat d'establir una màquina XBMC fa molt, molt de temps. Després del desastre XBMC havia instal·lat Ubuntu 11.04 en el quadre de Asus perquè pogués jugar amb un servidor CouchDB", ell diu. Hackeó el sistema i després actualitzar la mateixa.

Després va seguir set passos simples: Eclipsi aconseguit Consorci Mineria (recomanat per la papallona); creat un compte; va córrer alguns comandaments; va aconseguir un miner de Bitcoin treballant en aquest directori; endollat ​​la unitat a l'ordinador; ran./bfgminer i va omplir els camps necessaris; comprovat la velocitat actual i, finalment, va començar a produir alguns bitcoins.

Això va ser bàsicament que, com es diu Stefan Antonowicz. Ara s'està a l'espera de fer-se ric...

Via wired.com


Una botiga en línia important que només accepta Bitcoin? Això és BitcoinShop.usEncara s'està executant en la seva versió beta, però ja està fent un enrenou en el món Bitcoin. Estem parlant dels nous BitcoinShop.us, el més semblant Bitcoiners actualment tenen al gegant de l'Amazones, per exemple. Finalment, els usuaris moneda digital poden intercanviar les seves monedes virtuals per als productes de qualitat a través d'una plataforma que es va crear pensant en ells.

El projecte va ser desenvolupat pels empresaris Michal Handerhan i Tim Sidie, que van començar BitcoinShop.us per augmentar l'oferta de productes pràctics que es poden comprar amb Bitcoin en un espai dedicat exclusivament a moneda digital.

"Creiem fermament bitcoins són aquí per quedar-se, i per això hem decidit crear un mercat on els amos de Bitcoin poden intercanviar les seves bitcoins per a una àmplia varietat de productes. Considerem bitcoins a ser una moneda legítima, una moneda estrictament controlada pel matemàtic i principis del lliure mercat, i no per factors polítics o geogràfics ", els fundadors van escriure en el lloc web.

La plataforma ja compta amb una enorme base d'elements, amb més de 55.000 productes distribuïts a través de 19 departaments, que inclouen llibres, articles electrònics, joguines o aparells, només per nomenar uns quants exemples.

A més de la idea principal és gran, els dos fundadors van aconseguir crear un lloc web agradable, amb una interfície molt senzilla i intuïtiva. Fins i tot hi ha una secció anomenada "Top Recomanacions del mes" que posa en relleu alguns dels millors elements disponibles. Aquí podràs trobar gairebé tot, des de productes d'alta qualitat a coses cada dia.

Via sfgate.com

Notícies relacionades


Post ICO

Bill Gates: no fem servir bitcoins a la base de Gates

Post ICO

Bank of England elogia a Bitcoin i revela una investigació per emetre divises digitals

Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

Bit4coin us permet oferir criptocurrency en forma de targeta de regal

Post ICO

La Creu Roja Americana accepta Bitcoin a través de BitPay

Post ICO

Lempresari de Bitcoin, Erik Voorhees, cobrat per la Comissió de Valors i Intercanvi

Post ICO

5 històries increïbles de Bitcoin compartides per Redditors

Post ICO

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus

Post ICO

Australian National Dictionary Center escull Bitcoin com a paraula de 2013

Post ICO

20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter

Post ICO

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B