70 llocs que et donen bitcoins gratis: realment funcionen? | Catalan.Lamareschale.org

70 llocs que et donen bitcoins gratis: realment funcionen?

70 llocs que et donen bitcoins gratis: realment funcionen?

Permetin-me començar amb la línia de fons - No es pot guanyar una quantitat significativa de bitcoins utilitzant aixetes Bitcoin. La majoria d'ells són una estafa, i els que no es prengui sempre per generar una quantitat rellevant de monedes.

Quins són les aixetes de Bitcoin?

Bitcoin són aixetes lloc web que li donen bitcoins lliures. L'aixeta original de Bitcoin va ser operat per Gavin Anderson, cap científic de la Fundació Bitcoin. Va començar al voltant de finals de 2010 i es va donar als visitants maig bitcoins (sí... 0.5 bitcoins conjunt) de forma gratuïta. Per descomptat enrere en el temps Bitcoin valia alguna cosa així com $ 0,08. Aquí és com el lloc web semblava en aquell temps.

 

Hi ha aixetes Bitcoin fiables que hi ha avui?

Vaig anar i ens vam anar gairebé 10 diferents aixetes Bitcoin (per a una llista de més de 70 aixetes coneguts mirin al final d'aquest post). Per descomptat he utilitzat un compte de correu electrònic d'àlies ja que no volia que em bombardejos de correu brossa.

En primer lloc - FreeBitco.in - el més popular avui aixeta Bitcoin

El primer aixeta que he provat era FreeBitco.in. Aquest sembla ser el més popular aixeta Bitcoin avui amb un rànquing d'Alexa de 1,765which és veritablement impressionant. El lloc web que requereix registrar amb una adreça de correu electrònic. Després de registrar vostè és guiat a una pàgina de loteria on es pot guanyar una certa quantitat de monedes d'una vegada per hora. Però la quantitat de monedes és tan petit (vaig guanyar 0.00000352BTC) que ni tan sols serà capaç de transferir-lo a la seva cartera (la quota de Bitcoin per a tal quantitat és 0.0001BTC).

Si aquest era la mitjana de pagament que li prendria 28 hores per arribar a l'equilibri.

La meva conjectura és que aquest lloc web està fent una gran quantitat de diners de la publicitat, ja que sembla ser molt popular. També opera un programa de referència que et permet obtenir més bitcoins si es fa referència a altres persones. No obstant això, les quantitats són tan petites que no val la pena el temps o esforç.

Tots els altres aixetes Bitcoin que he provat el treball en un mètode similar

He provat uns 10 aixetes diferents i tot faig servir el mateix modus operandi:

* Demani el seu direcció pública

* Introdueixi un codi d'imatge

* Donar-li una quantitat mínima de bitcoins que ni tan sols serà capaç de retirar.

* Farà tornar al lloc en un moment posterior per obtenir una altra quantitat insignificant

Llavors, quin és el tracte real amb aixetes Bitcoin?

Si no ha resolt encara, no hi ha manera d'enriquir-se fàcilment :) A diferència de la clau original de Bitcoin que té per objecte ajudar a la gent a començar amb Bitcoin, aixetes d'avui dia són només web que estan fent diners de les persones que estan tractant de enriquir-se de forma gratuïta. Aquí està la recepta per a l'èxit:

1. Dur de gran quantitat de trànsit al lloc prometent bitcoins gratis

2. Posar una quantitat preocupant d'anuncis a la seva pàgina web

3. Repartir quantitat insignificant de Bitcoin pel que no haurà de pagar perquè saben que no serà capaç de retirar les monedes. En general hi ha una quantitat mínima que necessita per arribar a fi de retirar.

4. Tingui vostè a la pàgina d'una determinada quantitat de temps - de manera que probablement fa clic als anuncis i que el lloc web serà un millor posicionament a Google.

5. Fer que segueixen tornant amb la promesa que més bitcoins en una hora.

Pensaments sobre com Bitcoin aixetes encara generen més ingressos

A part de fer que faci clic als anuncis a la seva pàgina web que crec que els llocs Bitcoin aixeta poden estar utilitzant mètodes addicionals per generar ingressos per si mateixos. No tinc ni idea de si aquests mètodes s'apliquen realment o no, aquests són només els meus propis pensaments:

  • Correu electrònic harvesting- Alguns d'aquests llocs poden estar recollint missatges de correu electrònic de les persones que estan interessades en bitcoins i després vendre els e-mail a altres companyies. Adreces de correu electrònic poden ser utilitzats per a l'Spam o fins i tot al fet que es dirigeixen amb anuncis específics, mentre que navegar per la web.
  • Captcha solving- De fet, hi ha una manera de fer diners de la solució de codi d'imatge (que molest quadre de lletres ha d'escriure cada vegada que envia un formulari en línia). Potser alguns d'aquests llocs estan utilitzant els milers de captchas omplert tots els dies per obtenir un benefici.
  • Lloc web de venda datada Una altra forma de recopilació de dades de llocs web és a través de petites peces de codi Cookies- instal·lats al seu navegador. Això és comú per a la majoria dels llocs web d'avui (també utilitzem cookies en 99Bitcoins). El que passa és que algunes persones poden abusar d'aquesta i vendre la informació que obtenen a 3 parts pel que serà capaç d'apuntar amb els seus anuncis en línia.

Llocs addicionals que li permeten guanyar bitcoins gratis

Si evites les aixetes Bitcoin hi ha alguns llocs addicionals que li donarà micro quantitats de bitcoins i sembla que està una mica més de fiar (no he provat aquests llocs a mi mateix).

QoinPro - QoinPro li dóna una petita quantitat de bitcoins, Litecoins, Dogecoins i altres cripto-monedes diària. Per descomptat que no ho farà ric - He estat membre des de fa un mes i actualment tinc 0.00000316BTC (aproximadament $ 0,001). Això vol dir que en un any us, per tant, haurà un total o 15 centaus !!! Woohoo!

CoinURL - Guanyarem bitcoins canviant els enllaços que poses a la web per hoplinks. Un Hoplink és un enllaç que es mou el visitant a través d'una tercera part abans d'ell arribar al seu destí final. Per exemple: em enllaç a Hoplink de Googleusing CoinURL. Si fa clic en aquest enllaç el portarà a una pàgina de porta d'enllaç que li mostrarà un anunci i només després se li va remetre a Google.

CoinAd- A l'extrem oposat de CoinURL CoinAD li permet guanyar bitcoins per veure anuncis.

CoinWorker- li permet guanyar bitcoins per la realització de tasques com ara omplert de formularis o el subministrament de suport administratiu.

Alguns llocs que whould definitivament es mantingui allunyat de

Hi ha llocs com Surf4Bitcoinrequest d'instal·lar un plugin al seu navegador. Li recomano que evitar tot el que li demana que instal · lar el programari en el seu ordinador. Hi ha hagut nombrosos casesin el que es va instal·lar malware en els ordinadors a través d'addició en bitcoins lliures prometedors. No estic dient que Surf4Bitcoin és una estafa ni res, només dic que ni tan sols vaig a córrer el risc de descobrir...

Una llista completa de les aixetes Bitcoin

Si encara no estàs convençut que l'ús d'aixetes Bitcoin és una mala idea aquí és una llista de 70 Bitcoin faucetsthat sembla estar funcionant en el moment d'escriure aquest post.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin gaudeix del dia més gran de 2014 a Rússia, ja que la moneda local segueix submergint-se

Post ICO

Les autoritats van tancar Silk Road 2.0 i altres llocs web: arresten a tres homes a EUA i Irlanda

Post ICO

Lalternativa Bitcoin Bytecoin celebra el primer bloc, anuncia noves funcions

Post ICO

Els caixers automàtics Bitcoin produïts per Robocoin i PayMaq arriben a Corea del Sud i Espanya

Post ICO

Lafirmació de BaFin a partir de 2011 proporciona algunes pautes a les empreses de Bitcoin a Europa

Post ICO

Bitcoin i la Xina: una història damor?

Post ICO

20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

Post ICO

La guerra civil de Bitcoin saproxima: qui, què, per què, quan i com

Post ICO

Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment

Post ICO

Lexjugador de Bitcoin, Jason King, executa 3,237 milles per promoure la criptocurrency

Post ICO

Bitcoin ja té la seva pròpia caixeta automàtica