Una nova i especial plataforma de comerç de Bitcoin arriba al juliol | Catalan.Lamareschale.org

Una nova i especial plataforma de comerç de Bitcoin arriba al juliol

Una nova i especial plataforma de comerç de Bitcoin arriba al juliol

És la plataforma de Bitcoin per als comerciants actius, els que volen fer front a "milions de dòlars". Et presentem Coinsetter, el nou servei comercial eficaç i potent que es va posar en marxa al juliol i serà dirigida als professionals de Wall Street que volen connectar-se i treballar amb Bitcoin.

"En aquest moment la gent pot comprar i vendre bitcoins, però no hi ha una plataforma per aquí que dóna a la gent la comoditat per al comerç activament milions de dòlars en ell", va dir el fundador i CEO de la companyia, Jaron Lukasiewicz. "Coinsetter entra en el mercat com una plataforma que aporta la fiabilitat necessària per mantenir alt volum, el comerç d'alt rendiment", afegeix.

La plataforma ja està a punt per començar a treballar, després d'aixecar 500 mil dòlars a l'abril, gràcies a les inversions de Tribeca Venture Partners i SecondMarket. La posada en marxa es basarà a Nova York (EUA), a l'espai d'oficina compartit Impulsat col·lectiva.

A més de la seva efectivitat, Coinsetter també està posant molts diners en la seguretat, ja que se suposa que es tracta de clients carregats. "Cap empresa és immune a la pirateria. És una prioritat molt alta que ens centrem en tots els dies", explica Jaron Lukasiewicz. Per tal de protegir millor als seus clients, Coinsetter va a fer algun treball a l'interior, sinó també contractar empreses externes per realitzar auditories de seguretat a l'activitat de la plataforma.

D'acord amb el seu fundador, la companyia també serà consultar periòdicament a les empreses de seguretat de gran prestigi Bitcoin i seguir provant la plataforma. Tot això a causa de Coinsetter és diferent: el nou servei té característiques - com un curtcircuit o negociació- marge que no són proporcionats actualment per la majoria de les plataformes.

L'objectiu principal d'Coinsetter és abastar les qualitats d'altres serveis i altres plataformes, fins i tot agregats. "Tenim la visió d'una gran empresa que ofereix múltiples serveis relacionats per Wall Street dins de Bitcoin", afegeix Jaron Lukasiewicz, la predicció d'un futur molt reeixit per Bitcoin i, per descomptat, per Coinsetter.

Via thenextweb.comUna nova màquina ATM Bitcoin aconsegueix una paret de problemes anticsDesprés parlem de màquines ATM Bitcoin hereand aquí, hi ha una nova estrella a la ciutat: Robocoin, el primer quiosc de Bitcoin. Aquesta nova màquina és com un caixer automàtic normal, però per bitcoins. Durant tres dies, durant el Bitcoin conferencethat va ocórrer recentment a San José, Califòrnia, aquest dispositiu intercanvien milers de dòlars per la moneda digital més popular del món.

El Robocoin va ser construït per dos germans, Mark i John Russell, de Las Vegas. Però encara estan tractant d'esbrinar què fer amb la seva nova màquina, ja que operar pel seu compte no és una opció per ara.

La seva idea d'un caixer automàtic de Bitcoin va néixer al gener, quan John Russel es va acostar amb el projecte, com una manera d'aplicar el que Mark Russell ja estava treballant. Es van deixar caure per un fabricant de màquina escurabutxaques de Nevada i, aviat, John, un estudiant d'informàtica de la Universitat de Nevada, estava imaginant i construint prototips.

Mark Russell veu el seu equip com una cosa semblant a una màquina expenedora: es negocia una sèrie de nombres de diners en efectiu, però les autoritats no són màquines happywith com aquests. "Volíem ser un negoci que ven codi digital per els diners, però ara estan classificant Bitcoin com una moneda o una mercaderia. Així que estem en un compromís", diu.

Això vol dir que les persones que ja estan operant els caixers automàtics similars hauran de canviar la forma en què les seves màquines funcionen o esperar fins Bitcoin té algunes regles que poden fer que sigui legal.

Via wired.com


Una nova ciutat recau en Bitcoin: primer trobada a SacramentoSagrament, a Califòrnia, finalment s'ha rendit a Bitcoin! A groupwas reunió local de recent creació, perquè els usuaris moneda digital locals i els miners puguin reunir-se per intercanviar algunes idees. El grup ha programat una reunió el 23 de juliol, a les 7 de la tarda, però no hi ha cap ubicació.

A més d'anunciar la notícia a la pàgina del grup meetup, els organitzadors també van publicar un post a Reddit, on van dir que "sembla que hi ha un interès [en Bitcoin] creixent a Sacramento".

L'organització del meetup només demana als assistents per confirmar la seva assistència a la pàgina del grup, així que si hi vas, que sap què fer.

Bitcoin examinador està buscant per ajudar a Meetups Bitcoin locals a créixer, pel que si vostè està organitzant una o saber sobre un nou grup de enviar-nos un missatge.


Un nou producte arriba al món de Bitcoin: la targeta de crèdit prepagamentHi ha una nova estrella a la ciutat de Bitcoin: un crèdit de prepagament MasterCard finançat amb bitcoins...!

No s'acosti massa feliç, però, perquè això no és el mateix que tenir una targeta que li permet transmetre bitcoins durant les transaccions. La funció principal de la targeta de Bitcoin és sostenir euros. "La targeta funciona com una targeta MasterCard de prepagament normal, la diferència és que els usuaris poden comprar amb bitcoins i finançar amb bitcoins", explica un representant de l'empresa que gestiona la targeta.

No obstant això, les característiques de la targeta són bastant segur per ara, ja que la pàgina web no indica clarament quina és la moneda dels usos de la targeta. Hi ha informació a la pàgina web que suggereix la possibilitat de diferents monedes, almenys d'acord a la FAQ, que només estan disponibles per a usuaris amb un compte.

 Segons l'indicat pel lloc web, només ha de seguir dos passos senzills per obtenir la seva targeta. En primer lloc, crea i després demanar-ho. Però si vostè vol demanar una targeta - que també té l'opció de transferir els fons a través d'SMS -, haurà de pagar una quota inicial de € 58.55 (que és al voltant de £ 50 o $ 78.15).

Pel que fa a l'empresa Bitcoin, la història de la pàgina web és molt recent, ja que l'empresa només es va crear el març d'aquest any. No obstant això, els membres d'aquest equip pel que sembla tenen una gran experiència en el camp de la targeta de crèdit de prepagament, el processament de pagaments i monedes virtuals.

Via coindesk.com

Notícies relacionades


Post ICO

Les autoritats van tancar Silk Road 2.0 i altres llocs web: arresten a tres homes a EUA i Irlanda

Post ICO

Els bancs, preparat! El bloc de notes està a punt de rockear el teu món

Post ICO

Bitcoin i altres monedes digitals

Post ICO

Bank of Montreal adverteix a Cointrader sobre lacció anti-Bitcoin, sense conseqüències per a altres empreses fins ara

Post ICO

20 peces de mineria Bitolains insana

Post ICO

La comunitat de Bitcoin allibera a Mt. Gox a causa duna excusa derror: una llista de 10 reaccions

Post ICO

Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

Adam Draper Afegit a Cryptolina

Post ICO

Barclays prova la tecnologia bitcoin

Post ICO

Bitcoin conquista Virgin Galactic: paga el teu viatge a lespai amb criptocurrency

Post ICO

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus