Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com | Catalan.Lamareschale.org

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com

MovieTickets.com informa que la seva adopció de Bitcoin està portant a un augment de les vendes, la visibilitat i la bona voluntat de la comunitat. Quan la companyia va decidir primer a acceptar Bitcoin va haver algunes trepidacions, però la moneda totalment digital està resultant ser una gran ajuda per al lloc de venda de bitllets en línia. Amb els consumidors constantment exigint més opcions per pagar de forma ràpida i fàcil per als productes en línia, bitcoin està emergint com un mètode de transacció cada vegada més popular, i un que està ajudant MovieTickets.com vendre els seus béns.

Els aficionats al cinema poden usar ara Bitcoin per comprar entrades per aproximadament 900 sales de cinema als Estats Units. MovieTickets.com només es va començar a acceptar Bitcoin al juny però el programa està mostrant els primers signes d'èxit. Ja, MovieTickets afirma que la seva acceptació de Bitcoin està augmentant la seva visibilitat i perfil. El millor de tot, la companyia està informant centenars de compres a través de Bitcoin fins ara.

Quan MovieTickets van decidir acceptar Bitcoin, no es va deure a cap "punts de vista llibertari" (com Liquidacions) o qualsevol tipus de filosofia més gran. En el seu lloc, va ser impulsat per una abraçada pragmàtica dels principis de negoci i el desig de crear publicitat i augmentar la venda d'entrades. Fins ara Bitcoin està lliurant en tots dos fronts.

MovieTickets és una de les empreses més grans per a acceptar Bitcoin com a mitjà de pagament. La pàgina web, que va ser fundada el 2000, té acords amb aproximadament 240 cadenes de sales de cinema als Estats Units i és un dels més grans minoristes en línia per a entrades de cinema. Ara, és una de les majors empreses a acceptar oficial Bitcoin com un pagament. WordPress, metro, Target, Zynga i altres grans empreses han establert maneres d'acceptar Bitcoin com un pagament, sovint mitjançant l'ús d'un servei intermediari que converteix ràpidament bitcoin en diners en efectiu.

En el cas dels pagaments MovieTickets es veuen facilitades per GoCoin, que és una de les noves empreses bitcoin més calents en el mercat en aquest moment. GoCoin fa que sigui fàcil per a qualsevol negoci per acceptar bitcoins (i altres monedes digitals, com ara dogecoin i litecoin) mitjançant la conversió de monedes digitals en els diners en efectiu que les empreses anhelen. GoCoin va ser finançat, en part, a través de crowdsourcing.

Com a una sala de cinema permet als compradors d'entrades a utilitzar MovieTickets servei de processament de pagaments, que poden usar Bitcoin com un servei de pagament. No totes les sales de cinema a MovieTickets.com, però, utilitzen el servei de processament de pagaments de l'empresa, de manera que els usuaris no poden comprar els bitllets amb bitcoins de tots els teatres. Tot i així, gairebé mil sales de cinema ja s'estan acceptant Bitcoin, i MovieTickets continua afegint noves sales a la seva xarxa.

El CEO de la companyia cita una falta d'educació com el major obstacle entre Bitcoin com un vehicle de pagament nínxol i la inversió, i com a moneda d'àmplia difusió i en ús. Aquesta manca d'educació pot afectar tant als clients, alguns dels quals simplement no saben el que Bitcoin és i com usar-lo, i també les empreses. Moltes empreses simplement no saben com acceptar pagaments bitcoin i com poden ser processats i convertits en efectiu tradicional.

Adopció de Bitcoin del MovieTicket marca un altre avenç important per a la moneda totalment digital. Per Bitcoin s'estableixi com una moneda de ple dret, que haurà de convertir-se en una opció de pagament àmpliament utilitzat i acceptat fàcilment. Overstock.com MovieTickets.com, i altres negocis estan ajudant a difondre el coneixement de bitcoin, que en última instància ha d'augmentar la mida de la comunitat Bitcoin. Per ara, almenys bitcoin usuaris tenen una opció per a la compra d'entrades de cinema i posar-se al dia sobre les últimes pel·lícules.

Notícies relacionades


Post ICO

7.170 BTC robats de la cartera freda de BTER, lintercanvi xinès anuncia recompensa

Post ICO

Vet aquí el primer bebè de Bitcoin

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

Post ICO

Lalternativa Bitcoin Bytecoin celebra el primer bloc, anuncia noves funcions

Post ICO

Lempresari de Bitcoin, Erik Voorhees, cobrat per la Comissió de Valors i Intercanvi

Post ICO

10 mites de bitcoins bufades

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

Les autoritats van tancar Silk Road 2.0 i altres llocs web: arresten a tres homes a EUA i Irlanda

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Kraken travessa la frontera amb Canadà

Post ICO

20 peces de mineria Bitolains insana

Post ICO

Ladquisició de la cartera de llimona de LifeLock elimina totes les expectatives del suport de Bitcoin

Post ICO

Austràlia considera regular Bitcoin com a moneda