Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment | Catalan.Lamareschale.org

Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment

Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment

La guerra Bitcoin que està passant entre les empreses i les autoritats s'assembla més a una telenovel·la que un veritable conflicte, però les conseqüències poden ser reals.

Després de l'episodi més recent, que va passar quan el Departament d'Institucions Financeres de Califòrnia va emetre una 'ordre de cessament' contra la Fundació Bitcoin, l'equip de Bitcoin examinador va decidir sol·licitar una opinió respecte a aquest assumpte i ens va convidar a Adam B. Levine, el fundador i editor en cap de Parlem de Bitcoin!, per respondre a algunes preguntes.

Per la seva banda, la Fundació Bitcoin ha emès una carta ben estructurada responent a les autoritats de Califòrnia. Encara estem esperant a veure com jugarà aquesta situació, però per ara es pot comprovar la nostra entrevista a continuació.

És vàlid per a pertorbar el treball d'una institució com la Fundació Bitcoin, que s'ocupa de les donacions, perquè no estan seguint la llei de transferència de diners? O creus que això està passant perquè la institució està utilitzant aquests diners per promoure Bitcoin?

Adam Levine B. - L'única resposta real aquí és que és un embolic. És fàcil descartar l'acció des de Califòrnia, ja que sona estrany, però l'home que va signar el seu nom a la carta era l'home que realment va escriure la llei. Cal imaginar que saben el que estan parlant, així que la pregunta és: Per què pensen que tenen un cas? La situació és confusa per dir el menys, va ser fins els advocats de descobrir-ho.

Els experts diuen que les ordres i advertències com aquesta es multiplicaran en les pròximes setmanes i mesos en els 48 estats nord-americans on aquest tipus de llei està actiu. Vostè creu en aquestes prediccions?

Crec que és arriscat per a un intercanvi o qualsevol negoci que entra en contacte amb el comerç de les monedes locals i Bitcoin. Per als comerciants normals, seria una mica de mà dura per començar a emetre repetitiu de cessament i desisteixi a qualsevol empresa que treballa amb moneda digital. Realment no veig que això passi, però per als intercanvis, la situació és molt diferent.

Muntanya Gox, per exemple, sembla haver "sucumbit" a la pressió de les autoritats. Va ser un pas positiu per la plataforma d'intercanvi?

Jo repte a la qüestió una mica, Mt.Gox vol desesperadament ser compatible. No és com que estan fora de la llei alguna organització de peu a la privacitat dels seus clients. DHS els va sonar per una qüestió tècnica, la divulgació de compte bancari de tres anys que no estava equivocat en el moment de la signatura. Fins que la guia de FinCEN, ningú va pensar Mt.Gox era un transmissor de diners. O, per al cas, que les autoritats van pensar que era Bitcoin diners.

Tot això és terrible per al seu negoci: Mt.Gox prèviament controlat més del 80 per cent del comerç Bitcoin, però aquest nombre està disminuint més ràpid ara que en qualsevol moment en els dos anys que he estat veient. Ells volen desesperadament per complir així les coses poden tornar a la normalitat. Excepte que és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvi en qualsevol moment.

¿Vostè creu que els EUA veu Bitcoin diferent que la resta del món?

L'EUA és una economia més financializado que moltes altres parts del món, de manera que des de certs angles hi haurà una reticència increïble per mirar a la tecnologia com quelcom més que una broma. Després de tot, tenen molt a perdre. Independentment de les actituds, es fa més clar cada dia que Bitcoin és tan revolucionari perquè és una moneda que tracta a tots els participants d'igual a igual, aplicant les regles a tots els usuaris de la mateixa. En el món dels diners, aquest és un tret únic i molt potent.

Creus que els reguladors estatals tenen la intenció de, finalment, el tancament de Bitcoin? Encara FinCEN, per exemple, ja ha garantit que no estan tractant de posar fi a moneda digital.

És una línia molt fina per caminar. Amb la tecnologia de programari, no es pot simplement fer alguna cosa il·legal i esperar que la gent escolti. Peer to peer per compartir arxius ens mostra que intenta destruir els serveis que permeten que això pot tenir èxit en la destrucció de servei, però la tecnologia subjacent es propaga cap amunt d'una forma més resistent i difícil de comprometre forma, sovint múltiples.

Si un home volia matar a una nova tecnologia que va ser mal entès, la clau està en avivar la por natural de la nova amb una incertesa de la legalitat. És millor per aturar el major temps possible, l'establiment de la llei per al paper, perquè una vegada que s'entenen els paràmetres és possible prendre mesures immediatament. Fins i tot la regulació onerosa hi ha repte donat prou diners, però la incertesa sobre la futura regulació amb el coneixement que està arribant i que podria ser dolent perquè fa que sigui molt difícil comprometre. No puc llegir la ment, però m'agradaria jugar el joc lent.

Quines són les seves expectatives per Bitcoin en el futur?

Crec que canviarà tot, o sigui el mecanisme d'embarcament per a la tecnologia que ho fa. No es tracta tant de Bitcoin, com la comunitat que ha sorgit al voltant d'ella. Les persones més intel·ligents que he conegut, apassionat i capaç. Estem construint un món millor, la tecnologia és només l'eina. Bitcoin és una bona eina, però no l'únic ni l'últim.

Notícies relacionades


Post ICO

Lempresari nord-americà vol augmentar la seva Vall Blockchain amb lajuda de Tesla

Post ICO

Bitcoin conquesta dos nous grans partidaris: Peter Paff i Peter Assange dEuro Pacífic

Post ICO

Bitcoin derrota a PayPal gràcies a una operació massiva de 194.993 BTC

Post ICO

Bitcoin podria ser la causa de la mort de la pirateria en línia, prediu el fundador dIsohunt

Post ICO

Els primers caixers automàtics de Bitcoin en sòl nord-americà per aterrar a Seattle i Austin

Post ICO

Bitcoin gaudeix del dia més gran de 2014 a Rússia, ja que la moneda local segueix submergint-se

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

El cofundador dApple Steve Wozniak sincorpora a la companyia ATM inspirada en el blockchain

Post ICO

Aplicacions de Bitcoin

Post ICO

Els primers caixers automàtics Bitcoin van arribar a Nova York i Amèrica del Sud durant les properes setmanes

Post ICO

Intercanvis Bitcoin: Coinbase sexpandeix al Regne Unit, Suècia aprova el primer BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bit4coin anuncia novetats per al 2014 després de vendre més de 1,000 targetes de regal BTC