Ara, els productes bàsics us permet comprar paladio amb Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Ara, els productes bàsics us permet comprar paladio amb Bitcoin

Ara, els productes bàsics us permet comprar paladio amb Bitcoin

Bitcoin propietaris poden ara entrar al mercat de metalls preciosos i rars gràcies a Agora Matèries Primeres. El distribuïdor de lingots està permetent als clients a comprar de pal·ladi amb moneda digital.

El pal·ladi és un dels metalls més rars inversors en matèries primeres availableto. D'acord amb un comunicat de premsa, "l'any 1990 la demanda mundial de pal·ladi ser de prop de 100 tones. L'any 2000 la demanda anual de pal·ladi havia arribat a 300 tones, mentre que la producció mundial es limita a només 222 tones el 2006". Aquest metall, que s'utilitza principalment per a produir convertidors catalítics en el camp de la fabricació d'automòbils, és fins i tot 30 vegades més rar que l'or.

"Els nous compradors signifiquen nova demanda i els titulars de Bitcoin, sens dubte, s'afanyen a comprar de pal·ladi amb Bitcoin ja que això marca una nova manera de salvaguardar la recent gainsthat s'han fet de la moneda digital", afegeix el comunicat de premsa.

Si tens curiositat per saber més sobre aquesta oportunitat d'inversió, consulteu el lloc web Àgora Commodities.Airbnb podria estar més a prop dacceptar Bitcoin: el CEO sol·licita opinions a TwitterEl principal servei de lloguer de casa Airbnbmight estar considerant Bitcoin com a opció de pagament. Almenys, cofundador i CEO de la companyia, Brian Chesky, van decidir demanar l'opinió dels seus seguidors a Twitterregarding aquesta possibilitat.

La resposta va ser positiva en general, amb desenes de persones que demanen a l'empresa a prendre aquest pas forwardand convertit en una de les primeres plataformes d'aquest tipus per acceptar la moneda digital.

Alguns usuaris de Twitter proporcionat bons arguments. Per exemple, Zach Salomó-Beloin va dir "Sí. Com internacional com ets, que donarà els seus fruits moltes vegades al llarg de l'experiència del client i la facilitat de fer negocis". Adam Nash, director general d'Wealthfront,? Contestat "En realitat, com un mercat, Airbnb podia fer una cosa única amb Bitcoin. Deixi que els inquilins paguen i deixar que els propietaris trien rebre".

"Sí. Seria reduir les taxes, agilitar els pagaments, reduir el risc i ser fàcil d'implementar sense tipus de canvi / risc de volatilitat", va dir Andreas Antonopoulos, un expert en moneda digital.

Airbnb és una plataforma en línia que enumera milers de cases, apartaments i habitacions disponibles per a lloguer a curt termini en 34.000 ciutats de tot el món. És especialment apropiat per a la gent en vacances que prefereixen quedar-se en una casa que en un hotel.

Actualment, el lloc és responsable de més de 10.000 reservationsand diàriament el líder mundial en aquest sector d'activitat, així a veure Airbnb acceptar Bitcoin seria un gran problema.

El gegant de lloguer podria haver estat inspirat per la recent announcementmade per 9flats.com. Aquesta plataforma en línia opera en el mateix sector que Airbnb, però en una escala menor. L'empresa no només està acceptant Bitcoin com una opció de pagament dels lloguers, sinó que també està donant als amfitrions el dret a triar si volen rebre els seus diners en Fiat o moneda digital.

D'acord amb 9flats.com, "això és una cosa que els nostres amfitrions han demanat en repetides ocasions i estem contents de poder fer això".

Imatges de Airbnb.com


Què passa amb un avió per Bitcoin? SkyCraft accepta diners digitalsEl SkyCraft companyia està acceptant bitcoins pels seus avions. La decisió va ser impulsat per "desig de portar l'aviació general al segle 21" de l'empresa, així com de "interès espurna a volar a Bitcoin holderswho no pot haver-hi ja familiaritzar-se amb la seva bellesa".

SkyCraft anunciar la bona notícia a través d'un comunicat de premsa publicat al lloc web de la companyia. El negoci està prenent moneda digital a canvi de la seva SD-1 Minisport, el resultat de "set anys d'enginyeria Txeca i el disseny", un vehicle adequat per a qualsevol pilot principiant i ara es considera el primer avió que es pot comprar amb Bitcoin.

Per comprar un SD-1 Minisport, que haurà de gastar $ 54,850. A la taxa de canvi actual, això significa un valor de prop de 81 BTC, però $ 2.000 (gairebé 3 BTC) han de ser pagats per primera vegada com un dipòsit.

La companyia, que està processant els seus pagaments en monedes digitals a través de BitPay, espera que "això significarà un moment important tant per al futur de l'aviació general i el futur de Bitcoin".

[Actualització] Mentrestant, SkyCraft ja va vendre el seu primer avió. El comprador és el famós empresari Bitcoin Charlie Shrem, que va anunciar la notícia a través de Twitter.

Shrem comprar la primera SD-1 Minisport amb moneda digital i, pel que sembla, no podia estar més satisfet.

Notícies relacionades


Post ICO

Bangladesh amenaça de condemnar Bitcoiners fins a 12 anys de presó

Post ICO

Lempresari de Bitcoin, Erik Voorhees, cobrat per la Comissió de Valors i Intercanvi

Post ICO

Latac farà que els intercanvis Bitcoin siguin molt més resistents, diu Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin 2014 Convention Highlights

Post ICO

Bank of Montreal adverteix a Cointrader sobre lacció anti-Bitcoin, sense conseqüències per a altres empreses fins ara

Post ICO

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Post ICO

Gairebé vaig veure estafat per lAl·legat Coindesk

Post ICO

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Post ICO

Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria)

Post ICO

Barclays prova la tecnologia bitcoin

Post ICO

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com

Post ICO

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus