Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada | Catalan.Lamareschale.org

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Un nou surveyconducted per Miningpool.co.uk al Regne Unit ha revelat que la majoria dels britànics Bitcoiners afavorir futures regulacions per part del govern. Quaranta-vuit per cent de les 10.000 persones enquestades en els últims dos mesos ingressats a veure el desenvolupament de la regulació com un pas positiu.

Quan se li va preguntar sobre la seva opinió pel que fa a la regulació de Bitcoin, només el 13% van dir que no creuen en ella. D'altra banda, gairebé la meitat dels enquestats estaven a favor de la regulació.

Un dels participants va explicar la seva posició: "[Reglament] aclareix algunes zones grises per a les empreses i indica que el govern no té actualment la consideren una amenaça per al sistema bancari. Pot haver a llarg termini efectes secundaris negatius [de ser regulats pel govern], però les implicacions a curt termini sembla positiu ".

Molts enquestadors esperen que la regulació Bitcoin pot ajudar a augmentar la consciència sobre la moneda digital i millorar la seva adopció.

L'estudi també ha revelat que la meitat de tots els usuaris de Bitcoin al Regne Unit tenen entre 25 i 34 anys, mentre que només el 10% són majors de 45. El nombre de dones que utilitzen BTC al país continua sent baixa, amb només el 6% de la els enquestats que afirmen ser Bitcoiners femenins.

Això vol dir que hi ha una gran oportunitat per als empresaris i inversors per dur a més dones i d'edat avançada en l'espai de Bitcoin.

Segons l'enquesta, també hi ha feina per fer pel que fa a la promoció dels avantatges de moneda digital entre les empreses i comerciants. Més del 80% dels enquestadors van dir que estaven decebuts pel baix nombre d'empreses del Regne Unit que accepten BTC com a opció de pagament. A més, gairebé la meitat de les persones enquestades va dir que les empreses estaven sent reticents a acceptar Bitcoin. Menys del 15% estaven feliços sobre l'estat actual del mercat, dient que eren capaços d'utilitzar BTC localment.

Dos terços dels 10.000 enquestadors van revelar que estaven estalviant la seva BTC o sostenir-se sobre ell per a futures compres. Un dia de comerç va ser la següent activitat més popular (20%), seguit de prop per l'enviament de la BTC a la família i amics i el pagament de factures.

Gairebé la meitat d'aquests Bitcoiners (47%) estan rebent els seus Bitcoin dels altres propietaris de BTC o llocs de corredors com LocalBitcoins, un mercat per comprar i vendre moneda digital. BitBargain va ser el segon lloc més popular al país.

Però també és interessant veure que gairebé un de cada cinc usuaris de Bitcoin generen la seva pròpia moneda digital través de serveis de mineria, mentre que un de cada tres usos intercanvis com Bitstamp. L'intercanvi d'Eslovènia és el més popular entre els aficionats del Regne Unit Bitcoin, seguit per Coinfloor i BTC-e.

Notícies relacionades


Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

Post ICO

El més nou informe del Banc de Canadà diu que Bitcoin pot portar riscos a lestabilitat financera global

Post ICO

20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter

Post ICO

Aplicacions de Bitcoin

Post ICO

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Post ICO

Bit4coin us permet oferir criptocurrency en forma de targeta de regal

Post ICO

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B

Post ICO

Els bancs, preparat! El bloc de notes està a punt de rockear el teu món

Post ICO

Gegants bancaris que recolzen la tecnologia Bitcoin

Post ICO

Ladquisició de la cartera de llimona de LifeLock elimina totes les expectatives del suport de Bitcoin

Post ICO

Lempresari de Bitcoin, Erik Voorhees, cobrat per la Comissió de Valors i Intercanvi

Post ICO

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus