Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners | Catalan.Lamareschale.org

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Alydian, la posada en marxa que està sent recolzat per la incubadora d'empreses CoinLab, podria tenir greus notícies en pocs dies: la companyia serà l'amfitrió d'equips de mineria ASIC per als seus clients, a través de contractes anuals.

El nou servei s'adreça a tots els miners grans per aquí, com el dia del llançament de fixació de preus va ser de $ 65.000 per Terahash amb contractes miners que alberga l'únic disponible en 5 i 10 blocs / seg Th. L'objectiu d'Alydian és conquerir els inversors a nivell institucional que necessiten per convertir grans quantitats de diners en bitcoins.

L'empresa amb seu a Califòrnia i la seva incubadora estan apostant pel fet que són pioners en aquest camp, però el seu suggeriment planteja alguns dubtes. Taxa de $ 65.000 per TH / seg de Alydian només s'aplica al seu 10è / seg nivell. A partir de $ 350.000 per al valor de la mineria 5a / seg d'un any, els seus preus són equivalents a $ 70.000 per TH / seg, o $ 70 per GH / seg. D'altra banda, els preus de KnCMiner equival a al voltant de $ 19 per GH / seg. Papallona Labs ha estat distribuint ASIC desenvolupats amb els mateixos mides de nodes de procés de 65nm com Alydian de, però les unitats de BFL ofereixen $ 45-55 per Gh / seg. Això segueix sent més barat que el suggeriment de Alydian.

Però Peter Vessenes, fundador de CoinLab, té una justificació :. "No només hi ha un valor temporal dels diners, (mineria ara val més esperar a la meva), però també hi ha un càlcul que ha de fer sobre els seus terahashes Quin percentatge de bitcoins minades guanyaran de mitjana? Tots dos, i el joc-preu USD BTC en els càlculs de mineria, que és una de les raons és difícil fixar el preu i entendre ". Per ser justos, factors com el cost de l'electricitat per als miners d'origen que funciona també han de ser considerats.

Vessenes suggereix que aquests preus poden ser modelats, especialment perquè ell està tallant ofertes per a les taxes de hash: "volem oferir una solució clau en mà per als inversors institucionals que no volen preocupar-se per això, i no vol anar administrar 72 Bitfury caixes ".

Suposant Alydian aconsegueix complir amb la seva data límit 29 ago podem esperar un gran impuls a la dificultat de la xarxa.

Via coindesk.com

Notícies relacionades


Post ICO

18 h Hora de final de la subhasta

Post ICO

20 peces de mineria Bitolains insana

Post ICO

Bees Brothers: els joves emprenedors de criptocalitats continuen prosperant i ja han extret el seu primer Bitcoin

Post ICO

La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle

Post ICO

Lassociació Bitcoin France és el capítol més recent de la fundació Bitcoin afilliate

Post ICO

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Post ICO

Lalternativa Bitcoin Bytecoin celebra el primer bloc, anuncia noves funcions

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Post ICO

El banc central belga i lautoritat financera adverteixen sobre Bitcoin

Post ICO

Els bitcoins BFL es traslladen a la cartera controlada per la cort i es venen

Post ICO

Bitcoin conquesta dos nous grans partidaris: Peter Paff i Peter Assange dEuro Pacífic