Amazon Further denega PayBase. Participació de miners de GAW | Catalan.Lamareschale.org

Amazon Further denega PayBase. Participació de miners de GAW

Amazon Further denega PayBase. Participació de miners de GAW

Fa poques setmanes, la moneda foc va parlar als funcionaris de Amazonand altres minoristes sobre la implementació d'PayCoin com una opció de compra. Hem establert amb els minoristes que cap d'ells tenia plans per integrar la moneda digital directament tot i les repetides afirmacions de Josh Garsa i usuaris en els fòrums HashTalk.

A última hora de la nit després d'una sèrie de retards i problemes tècnics, el lloc Paybase un producte de la Garsa i VAG-miners va llançar amb bombos i platerets amb Josh Garsa fer afirmacions audaços per CryptoCoinsNews una vegada més sobre la implementació de Amazonand Paycoin:

Aquesta nit es veurà la primera integració de comerciant amb la recerca de l'Amazones i les compres dins de PayBase. Vostè serà capaç de comprar directament des de dins de la plataforma. Aquesta característica és la primera del seu tipus.

Sr. Garsa també va declarar en diverses ocasions en els fòrums Hashtalk que estaven treballant amb l'API d'Amazon per dur a terme la funció de compres. Si bé això no és una integració directa amb els comerciants reivindica com un principi, no llançar una mica de llum sobre la qüestió de la moneda i va provocar foc per parlar amb Amazon portaveus més sobre Paybase, Paycoin, i els miners de la VAG.

Un portaveu d'Amazon, un cop més va negar qualsevol implicació amb els miners Paycoin, Paybase, VAG, o Josh Garsa dient que l'equip de la moneda de foc,

Per la nostra declaració anterior Amazon segueix en espera la nostra primera afirmació que no estem de cap manera relacionats, associat o associada amb Josh Garsa, miners de la VAG, Geni a la feina, Paycoin, Paybase o qualsevol empresa relacionada amb aquesta operació.

Amazon s'executa un programa d'associats d'Amazon que permet als membres associats a guanyar comissions sobre les vendes generades a través de les nostres eines i API per a desenvolupadors.

Treballarem agressivament per desactivar trucades a l'API dels que tracten d'evitar que els nostres sistemes de comptes, aquestes ordres que compleixen que semblen provenir d'Amazon, o aquells que viola el Programa d'Acord d'Explotació Amazon Associates.

Després de parlar extensament amb Amazon i mostrant-los diferents direccions URL de les promeses fetes per Garsa i companyia, que va entrar en més detalls sobre les seccions exactes de l'acord que creien d'una primera vista estaven sent violats:

  • [...] no interceptar, gravar, redirigir, llegir, interpretar, o omplir el contingut de qualsevol formulari electrònic o un altre material enviat a nosaltres per qualsevol persona o entitat.
  • [...] no va a sol·licitar, recollir, obtenir, emmagatzemar, la memòria cau, o utilitzar qualsevol informació del compte utilitzada pels nostres clients en relació amb qualsevol lloc d'Amazon [...]
  • [...] no va a modificar, redirigir, suprimir o substituir l'activació de qualsevol botó, enllaç, o una altra característica del lloc d'Amazon.
  • [...] no es podrà realitzar cap comanda o realitzar altres transaccions de qualsevol tipus en el lloc d'Amazon en nom de qualsevol altra persona o entitat, o autoritzar, ajudar o animar qualsevol altra persona o entitat per fer-ho.
  • [...] no prendrà cap acció que pugui causar qualsevol confusió dels clients pel que fa a la nostra relació amb vostè, o com en el lloc en el qual les funcions o les transaccions (per exemple, recerca, exploració o gir) s'estan produint.

Els portaveus d'Amazon va elaborar encara més,

Qualsevol peça de programari, extensió o un altre sistema que implica una associació o intercepta clients o informació dels clients és una violació directa dels nostres termes i Amazon actuarà en conseqüència.

A més, sembla que Amazon està una vegada més distanciant de qualsevol relació amb Paycoin.

Moneda de foc s'ha acostat a altres comerciants que apareixen al lloc web PayBase i portarà més detalls sobre les declaracions d'altres comerciants que hem obtingut en un futur pròxim.

Notícies relacionades


Post ICO

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

Ladquisició de la cartera de llimona de LifeLock elimina totes les expectatives del suport de Bitcoin

Post ICO

Els australians Amor Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoin targetes de crèdit, satèl·lits Bitcoin i molt més

Post ICO

6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin

Post ICO

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Post ICO

Els bitcoins BFL es traslladen a la cartera controlada per la cort i es venen

Post ICO

Amazon estava preocupada sobre BitLicense

Post ICO

Lequip de BetCoin Casino llança el nou lloc web de jocs BetCoin Circle i prepara més notícies

Post ICO

Gairebé vaig veure estafat per lAl·legat Coindesk

Post ICO

Els nord-americans estan farts de la manipulació de diners: Bitcoin podria ser la resposta