Andersen llança una altra proposta per augmentar el límit de mida del bloc | Catalan.Lamareschale.org

Andersen llança una altra proposta per augmentar el límit de mida del bloc

Andersen llança una altra proposta per augmentar el límit de mida del bloc

Durant l'últim parell de mesos, la comunitat Bitcoin ha estat tractant amb Gavin Andresen i les seves propostes per augmentar límit de mida de bloc a la xarxa Bitcoin. I el promotor Core Bitcoin és de nou amb una nova proposta. En el seu més recent llançament, s'ha suggerit un pegat forquilla difícil per Bitcoin XT. Però fins ara, la comunitat segueix sent escèptics sobre els seus plans per augmentar el límit de la mida de bloc.

Com va començar tot

La majoria dels experts estan d'acord en el fet que la xarxa Bitcoin no serà capaç de processar més de set transaccions per segon sense un augment del límit de mida de bloc, en algun moment. Però l'equip de desenvolupament de Bitcoin Core encara no ha arribat a la mateixa pàgina sobre el moment adequat i l'enfocament per aconseguir això. Quan Andresen no va aconseguir convèncer ells sobre la urgència de la situació, es va decidir procedir a través de Bitcoin XT, una forquilla de la Bitcoin Core desenvolupat per Mike Hearn. Andresen espera iniciar blocs més grans de la xarxa mitjançant aquest forquilla vegada Bitcoin Bitcoin XT supera Core. Bitcoin nucli serà capaç d'adoptar blocs més grans, o arribar a ser irrellevant a causa de la compatibilitat de les dues versions, segons Andresen.

El debat es va iniciar l'octubre de l'any passat, quan Andresen va proposar Bitcoin dur Forquilla per fer front a la escalabilitat de la xarxa. En resposta, alguns dels principals membres de la comunitat tècnica de Bitcoin considerats Andresen com una "amenaça" per a la comunitat. Encara que la seva nova proposta ha guanyat alguna cosa d'EL SUPORT comunitat de Reddit de Bitcoin, crítics encara segueix sense estar convençut.

Desenvolupador principal de Bitcoin Core, Wladimir van der Laanstrongly s'oposa contra una forquilla amb força autònoma. La naturalesa compatible de Bitcoin Bitcoin Core i XT podria resultar en una fracció de blockchain de Bitcoin. Es crearia confusió entre els usuaris i que podeu arribar a perdre diners per duplicar la despesa. Van der Laan temia que l'ús continu d'una forquilla dura frustrarà a la gent al costat perdedor de la forquilla que podria resultar en dèficit permanent del valor de Bitcoin.

Cofundador de Blockstream i inventor de hashcashDr. Tornar Adam, també es troba entre el grup que es va oposar al suggeriment forquilla Bitcoin XT de Andresen. Es recomana encaridament que les persones que tenen el coneixement i l'experiència per mantenir Bitcoin d'evitar prendre riscos innecessaris d'una forquilla amb força autònoma.

Una altra criticizer de la proposta de Andresen, Peter Toddis molt conscient del risc implica en forquilla dura i la probabilitat de destruir Bitcoin en el llarg termini o causar un dany substancial a curt termini a la xarxa.

Descripció general de la nova proposta

Especificació

Un cop desplegat a la xarxa, la xarxa principal de calcular d'acord amb la marca de temps en la capçalera del bloc i decidir la grandària màxima permesa d'un bloc a la xarxa principal. La mida màxima serà de 8.000.000 bytes a la data i hora de 2016.01.11 00:00:00 GMT (marca de temps 1452470400), i es duplicarà cada 63.072.000 segons (dos anys, fent cas omís dels anys de traspàs), fins al 2036.06.01 00: 00:00 GMT (marca de temps 2083190400). Sobre la base de marca de temps del bloc, un augment lineal de la grandària màxima de blocs en entre duplicacions tindran lloc. La mida màxima dels blocs després 2036.01.06 00:00:00 UTC serà 8,192,000,000 bytes.

Desplegament

Supermajoria Hash potència es controla el desplegament, però el temps d'activació és probable més d'hora 2016.01.11 00:00:00 UTC. L'activació s'aconsegueix quan 750 de 1.000 blocs consecutius en la millor cadena tenen un nombre de versió amb els bits 3 i 14 conjunt (0x20000004 en hex). El temps d'activació serà la marca de temps del bloc 750'Th més de dues setmanes (1.209.600 segons) període de gràcia per a proporcionar qualsevol miners o serveis esperant el moment d'actualitzar per suportar blocs més grans. Si una majoria qualificada s'aconsegueix més de dues setmanes abans del 2016.11.01 00:00:00 GMT, el temps d'activació serà 2016.01.11 00:00:00 UTC.

Crítica

La proposta de Andresen tenia diverses llacunes que van aplanar el camí perquè la comunitat critiquen. Peter Toddmentioned que una proposta ha d'incloure un resultat i detalls dels atributs del procés de Bitcoin i preservació preservat prova completa i vàlida. També ha de tenir una definició clara de les mesures de seguretat.

La proposta d'Adam Backcriticized Andersen sobre un fet que s'està creant diferència d'opinió entre els desenvolupadors del nucli. Ell pensa que la millor manera perquè Bitcoin és operar de manera col·laborativa en lloc tractant de burlar i superar uns als altres.

Però els crítics no han tancat la porta a Andresen encara. Encara hi ha una invitació oberta per a qualsevol persona amb una idea per millorar la xarxa Bitcoin. I amb un esforç combinat, la xarxa Bitcoin tindrà una millor oportunitat de sobreviure, que és l'objectiu principal.

Notícies relacionades


Post ICO

Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria)

Post ICO

Bitcoin 2014 Convention Highlights

Post ICO

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners obté accés exclusiu a entrades anteriors a la venda

Post ICO

Els bitcoins BFL es traslladen a la cartera controlada per la cort i es venen

Post ICO

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com

Post ICO

Avalon podria aconseguir una inversió de 200 milions de dòlars i una tecnologia de 20 nm per convertir-se en líder del mercat miner

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

Lassociació Bitcoin France és el capítol més recent de la fundació Bitcoin afilliate

Post ICO

Amazon Further denega PayBase. Participació de miners de GAW

Post ICO

7.170 BTC robats de la cartera freda de BTER, lintercanvi xinès anuncia recompensa

Post ICO

Ara, els productes bàsics us permet comprar paladio amb Bitcoin