Apple contra Bitcoin i el que vol la oficina de correus de Bitcoin? Actualització de notícies | Catalan.Lamareschale.org

Apple contra Bitcoin i el que vol la oficina de correus de Bitcoin? Actualització de notícies

Apple contra Bitcoin i el que vol la oficina de correus de Bitcoin? Actualització de notícies

Bitcoin és ni més ni menys controvertit, i Apple està demostrant els seus sentiments cap a la moneda en línia mitjançant l'eliminació de totes les carteres Bitcoin del seu sistema operatiu. Aquesta setmana, l'empresa va retirar l'últim cartera Bitcoin de la seva botiga iOS, l'aplicació Blockchain. Blockchain rebut cap advertència i se li va dir que l'aplicació s'ha eliminat a causa d'un "problema no resolt." Apple no va aclarir el que això significava. L'aplicació havia estat a la botiga d'Apple des de fa dos anys i es baixa unes 120.000 vegades. La companyia ha posat en marxa una petició en línia sol·licitant que Apple permeti carteres en el sistema, però fins ara Apple ha declinat fer més comentaris o discutir el tema.La botiga en línia dApple elimina laplicació Bitcoin de CoinbaseApple ha tornat en contra d'una aplicació de Bitcoin... Una altra vegada. Menys d'un mes després de Coinbase va anunciar el llançament de la seva nova aplicació per iOS, la botiga en línia de la companyia ha retallat el servei.

Segons Coinbase, citat pel Bitcoin Blogger, la decisió va ser presa exclusivament per Apple. Aquest enllaç, el que sol conduir a la pàgina de l'aplicació, que ara torna a dirigir els usuaris a la pàgina principal d'iTunes. L'aplicació útil permetre la sincronització immediata amb el compte d'Internet dels usuaris, emmagatzemar moneda digital que encara estaria disponible per al seu ús en qualsevol lloc de forma segura.

No obstant això, això no és una única case.Apple ha estat conegut per al tall de la majoria de les aplicacions iOS relacionats amb Bitcoin, a excepció d'alguns teletips de preus Bitcoin que encara s'ho fan per sobreviure a la botiga virtual de la marca. BitPak és un bon exemple: l'aplicació no va ser del grat d'Apple i va ser "expulsat" de la botiga de l'empresa sense una explicació lògica.

En l'estiu de 2012, Jon Matonis, l'actual director de la Fundació Bitcoin, va escriure un article titulat "Per què Apple té por de Bitcoin". En aquest moment, Matonis va escriure que "Apple ha posat en marxa els pagaments mòbils en iOS i competeixen els sistemes de pagament virtuals, incloent Bitcoin, ha de ser acabat" i que sembla seguir sent l'única llei de guia d'Apple.


Lhabitatge aprovat a Utah permet als estudiants pagar el lloguer amb BitcoinA més d'aquestes quatre dormitoris, la companyia també està acceptant moneda digital al Village al Parkwayaccommodation, prop de la Universitat de la Vall d'Utah.

EdgeCreek Property Management es va posar a mirar la possibilitat de rebre bitcoins fa tres mesos

Segons Daniel Larson. No obstant això, encarregat de l'edifici de la companyia diu que va començar a explorar el món moneda digital fa uns 18 mesos.

Entenem que la generació que estem llogant a és, probablement, els més propensos a tractar en Bitcoin i volíem donar-los una altra forma de pagar el seu lloguer. A més, ens agrada el que representa Bitcoin des d'un punt de vista la llibertat - No hi ha governs que manipulen el seu valor - i volem ajudar a que sigui una moneda viable.

Els estudiants que vulguin pagar amb Bitcoin s'han d'enviar per correu electrònic Daniel Larson

Que després es gestioni l'operació amb ells. "En aquest moment, no veiem això com una opció de pagament que s'utilitza molt sovint pel que ens limitarem a fer front als pagaments de Bitcoin en una mesura que sigui necessari. Si es fa més popular, treballarem a terme un pla d'automatització ", va afirmar.

Via coindesk.com


Són els usuaris de Bitcoin lescòria o els somiadors?Què significa, avui en dia, ser un usuari Bitcoin? Ens trobem amb aquest articleand opinió, després de llegir-lo, que ens va fer pensar. Així, 99Bitcoins decidir anar en un viatge de pensar sobre el sentit profund de ser una moneda digital "addicte". D'acord, no entrarem massa filosòfica sobre això...

N'hi ha prou de saber que Bitcoin va néixer per crear una oportunitat única per a la gent comuna, gairebé burlant-se dels nostres governs i autoritats, que mostra que el poder real està del nostre costat. Moneda digital no només es tracta de passar d'un tipus diferent de diners, es tracta de fer una declaració. Es tracta de valors, tot i els riscos.

Sí, sabem que Bitcoin és volàtil, incert i que pràcticament no té regles, però és la moneda de la gent i cal assegurar-se que segueix i en evolució.

Ser un usuari Bitcoin és gairebé el mateix que el respecte de l'opinió de tots i que la gestió per ser diferent. Qualsevol dubte per això que (i milions de persones per aquí) encara ho estimo Bitcoin? No ho crec... Sí, definitivament els somiadors!


Són les autoritats nord-americanes somiant amb un món sense Bitcoin?La idea d'una "operació manta" contra Bitcoin, divulgat per la Fundació Bitcoin, que va rebre recentment una 'només una teoria boja cessar i desistir order'from les autoritats financeres de Califòrnia, podria no ser. Si més no, d'acord amb aquest article publicat per The Wall Street Journal.

En un dels seus últims textos, el periodista Robin Sidel va destacar el fet que alguns reguladors estatals estan molt preocupats per moneda digital. Ells adverteixen que l'acord institutionsthat amb Bitcoin, des de les plataformes d'intercanvi a les empreses, amenaçant-los amb un tancament forçat downif les lleis de transferència de diners no se segueixen.

I no és només a Califòrnia que això està succeint: segons fonts internes, altres reguladors bancaris a Nova York i Virgínia, per exemple, han advertit també institucions relacionades amb Bitcoin en les últimes setmanes.

Aquest tipus de moviment estableix clarament les veritables intencions dels reguladors. Són camí més enllà de l'acció escrutini subtils i estan caminant cap a la supervisió financera i prevenciónde el que els agrada anomenar "activitats il·legals". Si estem parlant d'activitats il·legals reals, com el rentat de diners, o un altre tipus d'accions com la recepció de donacions per promoure Bitcoin, el tipus de treball que la Fundació Bitcoin ha estat fent, encara no ho sabem.

El que sí sabem és que, segons The Wall Street Journal, accions similars es poden esperar d'altres estats en les pròximes setmanes i mesos. Els estats de Califòrnia, Nova York i Virgínia podria ser només els primers a actuar, ja que són només tres dels 48 estats que requereixen les empreses per obtenir llicències de transferència de diners per operar.

En el cas de l'Estat contra la Fundació Bitcoin, hi ha notícies. Patrick Murck, assessor general de la institució, es va acordar que la fundació és una organització sense ànim de lucre i no participa en la transmissió de diners. ¿Li importa a les autoritats? No tant... Per tant, el grup està formulant la seva resposta a la 'ordre de cessament "que va rebre dels reguladors de la setmana passada. Amb sort, se les arreglaran per evitar qualsevol conseqüència.

Via businessbee.com

Notícies relacionades


Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin

Post ICO

Intercanvi Bitcoin BtcChina va patir atac de DDoS de 100 Gbps

Post ICO

Els primers caixers automàtics Bitcoin van arribar a Nova York i Amèrica del Sud durant les properes setmanes

Post ICO

Lempresari de Bitcoin, Erik Voorhees, cobrat per la Comissió de Valors i Intercanvi

Post ICO

Bitcoin i altres monedes digitals

Post ICO

5 maneres dexplotar el preu baix de Bitcoin al vostre favor

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

Post ICO

Bitcoin podria enfrontar-se a lextinció de la seva pròpia guerra

Post ICO

Els caixers automàtics Bitcoin produïts per Robocoin i PayMaq arriben a Corea del Sud i Espanya

Post ICO

El ministre de Finances belga no prediu problemes entre el banc nacional i Bitcoin

Post ICO

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

Post ICO

Cripto dimpressió: el millor de dos mons