El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals | Catalan.Lamareschale.org

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Una font de BitPay ha confirmat que Bitcoin examinador que els Seattle Seahawks no estan acceptant Bitcoin, encara que el rumor es va estendre per la companyia de processament de pagaments. BitPay està treballant actualment per eliminar l'anunci de Google+.

ARTICLE ORIGINAL

Després dels Kings de Sacramento, hi ha un nou equip d'esports professionals que podrien estar a punt d'entrar en el mercat de Bitcoin. Malgrat tot és només un rumor per ara, els Seattle Seahawks, l'equip de futbol americà de la NFC que aviat va a lluitar pel Súper Bowlagainst els Denver Broncos, podria consistir en acceptar Bitcoin través BitPay.

El rumor va ser llançat exactament pel processador de pagament a través del seu perfil de Google+, però encara falta la confirmació oficial. El missatge publicat per BitPay va dir que "Estem molt contents de veure el nostre nou comerciant, + Seattle Seahawks, acceptant Bitcoinand anar al Super Bowl!".

Fins al moment, la informació no es reprodueix en qualsevol altre perfil de mitjans de comunicació social que pertany a BitPay o confirmat pels Seattle Seahawks, però cap de les parts nega l'anunci així.

No obstant això, podria haver una altra explicació per la remor. Mentre que els Seahawks pot o no estar acceptant Bitcoin, un dels jugadors de l'equip és, sens dubte tenint moneda digital paymentsin la seva botiga en línia. Cantoner de Seattle Richard Sherman va anunciar fa uns dies que està acceptant els diners digital a RichardSherman25.com.

Plataforma de comerç electrònic del jugador ven principalment roba i accessoris per a homes, dones i nens inspirat en el tema Seahawks.

No obstant això, seria un salt de longitud per BitPay per anunciar que un equip sencer està acceptant Bitcoin quan en realitat era simplement una decisió individual feta per un sol jugador. Bitcoin examinador ha intentat confirmar aquesta informació amb la companyia de processament de pagaments, però no va ser possible obtenir una resposta fins al moment.

Els Seattle Seahawks podria convertir-se en el segon equip professional gran per fer aquest moviment a tot el món, després que l'equip de la NBA amb seu a Califòrnia Sacramento Kings announcedthey van anar convertint en Bitcoin-amigable fa tot just una setmana.

A partir de març, els fans dels Kings podran utilitzar moneda digital a pagar per bitllets per al joc i el marxandatge oficial a la botiga en línia de l'equip.

Notícies relacionades


Post ICO

Gairebé vaig veure estafat per lAl·legat Coindesk

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: tan aviat com 14nm estigui disponible, llançarem un nou ASIC que superarà els altres dissenys de 14nm

Post ICO

LOficina Fiscal dAustràlia (per fi) publica les directrius de Bitcoin

Post ICO

Bank of Montreal adverteix a Cointrader sobre lacció anti-Bitcoin, sense conseqüències per a altres empreses fins ara

Post ICO

Bitcoin 2014 Convention Highlights

Post ICO

Bitcoin ja té la seva pròpia caixeta automàtica

Post ICO

38è director de la Casa de la Moneda dels EUA a Keynote a Raleigh

Post ICO

El desenvolupador de Bitcoin, Gavin Andresen, sospita que la majoria de les operacions de mineria en el núvol són esquemes de Ponzi

Post ICO

Intercanvi Bitcoin BtcChina va patir atac de DDoS de 100 Gbps

Post ICO

7.170 BTC robats de la cartera freda de BTER, lintercanvi xinès anuncia recompensa

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Buttercoin per tancar-se per falta de finançament

Post ICO

Els usuaris de butxaca Bitcoin basats en Android han dactuar per evitar la vulnerabilitat de la seguretat