Lassociació Bitcoin France és el capítol més recent de la fundació Bitcoin afilliate | Catalan.Lamareschale.org

Lassociació Bitcoin France és el capítol més recent de la fundació Bitcoin afilliate

Lassociació Bitcoin France és el capítol més recent de la fundació Bitcoin afilliate

Després de Bangla Desh i Romania, França es converteix en el pròxim país en comptar amb una institució reconeguda com afilliate capítol d'una Fundació Bitcoin. L'Associació de Bitcoin França, dirigida per Philippe Rodríguez, és ara un membre oficial del projecte de la fundació.

"França és un país on la llibertat ocupa un lloc destacat com un valor superior, convertint el país en un terreny fèrtil per als innovadors i les empreses que utilitzen el protocol Bitcoin", va dir Jon Matonis, director executiu de la Fundació Bitcoin.

A més de l'Associació Bitcoin França, el país - més específicament la capital París - també és la llar d'una ambaixada Bitcoin i per a la incubadora d'empreses moneda digital conegut com La Maison du Bitcoin.

Després de l'anunci, Felipe Rodríguez va revelar que estava encantat de veure a l'Associació Bitcoin França "unir forces amb la Fundació Bitcoin per promoure el protocol Bitcoin i educar els responsables polítics a França".

Creiem profundament que Bitcoin té el potencial d'alterar no només una part del sistema financer com el coneixem, sinó que, pel camí, altres mercats on la confiança en una organització central és la situació actual,

França actualment té el quart major nombre de nodes actius Bitcoin (només superat pels Estats Units, el Regne Unit i Alemanya), d'acord amb la informació proporcionada per Bitnodes i citat per CryptoCoinsNews.

A més, el govern francès està buscant per regular i ampliar l'ecosistema local i moneda digital mercat. Michael Espanya, el ministre de Finances de França, ha declarat que el govern creu "que França ha de deixar que la gent tracta, invertir i desenvolupar negocis amb Bitcoin abans que gravés".

Pel que fa a la regulació, seria "a mig camí entre les més estrictes normes [de] la Xina, el Japó o Rússia o els reglaments més lleugeres adoptat per països com els Estats Units, el Canadà o Israel".

Font de la pàgina del dia: WikimediaAtles llança una campanya per crear un nou intercanvi de BitcoinÉs possible que hi hagi un nou Bitcoin exchangeon l'horitzó, amb l'empresa Atlas ATS Inc donant inici a una campanya de màrqueting i recaptació de fons per promoure l'intercanvi Atlas.

La firma amb seu a Nova York, ja ha començat a recollir donacions a la plataforma de crowdfunding Indiegogoand publicitat del seu nou projecte durant les presentacions en esdeveniments públics. En només dos dies, el 10 de juliol, l'empresa va a presentar la seva idea en l'esdeveniment de posada en marxa de Bitcoin a la incubadora, a la ciutat de Nova York.

Segons la companyia, aquesta plataforma "serà proporcionar suport crític i oportú a l'economia Bitcoin, el que requereix provada, la tecnologia d'intercanvi madura amb la finalitat d'establir la liquiditat i estabilitat" necessitats moneda digital.

A més de la recaptació de diners per crear el canvi, Atlas també està utilitzant la campanya a IndieGoGo per crear consciència sobre currenciesand digital dels beneficis de l'ús d'una plataforma d'intercanvi fiable. Els membres que decideixen unir-se i donar suport al projecte s'oferiran algunes recompenses, des d'una samarreta a una pertinença de per vida.

Per comprovar la campanya a IndieGoGo i fins i tot potser deixar la seva donació, feu clic aquí.


Atenció, tots els estudiants de la Draper University: ara podeu pagar la vostra matrícula amb BitcoinSi estàs en un innovador internat per a joves empresaris, per què no es pot pagar la matrícula amb Bitcoin? Això és el que han pensat que el Universitymight Draper, ja que ha anunciat recentment (bastant orgull, podríem afegir) que havien processat el seu primer pagament de la matrícula en Bitcoin usant Coinbase.

L'escola, situada a Califòrnia (EUA) i conegut per les seves diferents mètodes de visió i d'educació, va rebre la seva primera bitcoins com a pagament per sessió d'estiu 2013, que comença al juny 24. A més dels diners, la institució també accepta altres formes de pagament, com com bescanvi de serveis.

Si llegir el que el fundador de la Universitat Draper (i també fundador i director gerent de Draper Fisher Jurvetson) ha de dir, aquesta decisió és bastant lògic. "Alguns dels empresaris més prospectives són comerciants Bitcoin actius. A la Universitat de Draper dels Herois, acceptem Bitcoin pagament de la matrícula, ja que és una moneda prometedor, amb l'apreciació de valor. De moment, encara acceptem dòlars, també", va dir Tim Draper.

És el "posar els seus diners on està la seva boca" tipus de pensament: si Draper Universitat fomenta l'esperit empresarial innovador, per què no va a acceptar una forma innovadora de la moneda? Això seria un error! Acceptant Bitcoinis només un altre exemple de com la Universitat de Draper està seguint el mateix model innovador que ensenya.

La universitat ofereix un programa innovador dissenyat per inspirar i oferir totes les eines necessàries als estudiants que somien per construir les seves pròpies empreses. Universitat Draper ofereix quatre sessions a l'any, sobretot per als joves empresaris entre les edats de 18 a 26, que ara poden utilitzar Bitcoin per pagar la seva matrícula.

Via finance.yahoo.com

Notícies relacionades


Post ICO

Els caixers automàtics Bitcoin produïts per Robocoin i PayMaq arriben a Corea del Sud i Espanya

Post ICO

Bitcoin com a moneda contra Bitcoin com a tecnologia

Post ICO

Bitcoin ja té la seva pròpia caixeta automàtica

Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin

Post ICO

Barclays prova la tecnologia bitcoin

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Kraken travessa la frontera amb Canadà

Post ICO

Bill Gates: no fem servir bitcoins a la base de Gates

Post ICO

Amazon Further denega PayBase. Participació de miners de GAW

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: tan aviat com 14nm estigui disponible, llançarem un nou ASIC que superarà els altres dissenys de 14nm

Post ICO

Bitcoin gaudeix del dia més gran de 2014 a Rússia, ja que la moneda local segueix submergint-se

Post ICO

10 característiques poc conegudes ocultes dins Blockchain.info

Post ICO

4 publicacions més populars a BitcoinTalk