Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual | Catalan.Lamareschale.org

Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual

Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual

Els primers Beers4Bitcoins d'Austràlia, a Sydney, va ser tal un èxit sorprenent que l'equip darrere de l'esdeveniment va decidir convertir-lo en una tradició mensual, a partir de novembre. La reunió es durà a terme en thefirst diumenge de cada mes, a l'Old Fitzroy.

"És un pub, el sistema BitPOS està tot a punt i Gaz, el publicà, va prendre una mica d'una aposta que ens donen suport pel que creiem que és just per tornar el favor", Matt Hoare, una de les organitzadors i membre del grup BitcoinSYD, van dir Bitcoin examinador.

Formalment, la tertúlia es produirà 15: 00-18: 00, "però la gent és lliure de quedar-se al bar fins al tancament", al voltant de la mitjanit, Hoare afegeix. A més de permetre que els Bitcoiners locals per beure cervesa fresca i altres begudes a canvi de moneda digital, l'esdeveniment també serà una gran oportunitat per mostrar als altres clients com funciona Bitcoin.

"Tenim plans per les presentacions, però l'enfocament serà 'mans a', de manera que els exemples de nous sistemes o serveis que pugui demostrar-se que la multitud serà millor", diu Matt.

Si estàs a Sydney, per què no fer una aparició? Els primers Beers4Bitcoins mensuals es durà a terme el 3 de novembre i diables les últimes actualitzacions sobre la reunió aquí.La plataforma de crowdfunding australiana Pozible inclou Bitcoin en la seva llista de monedesDesprés de diverses peticions dels usuaris de Bitcoin, la plataforma de crowdfunding australiana Pozible finalment ha començat a acceptar compromisos moneda digital.

La notícia va ser anunciada pel lloc a través d'un missatge oficial, que va tenir una breu explicació sobre Bitcoin per als novells per aquí. Pozible està acceptant donationsthrough virtuals Coinjar.

Per poder donar bitcoins a un projecte, els creadors necessiten tenir un Bitcoin walletto acceptar moneda digital. Per tant, si vostè està pensant en el finançament de la seva idea a través d'Pozible, seria una gran ajuda per crear una cartera virtual i augmentar el seu risc de contraure compromisos.

D'altra banda, els partidaris poden usar qualsevol cartera per donar, és clar, però han de proporcionar una adreça de retorn en cas que l'objectiu no és correcta.

D'acord amb Pozible, donacions Bitcoin es processen immediatament en compte la participació de Pozible, a diferència d'altres mètodes de pagament, de manera que és més fàcil i més ràpid.

Després, s'afegeix la quantitat d'intercanvi equivalent de la moneda projecte per al total del projecte. Això significa que el bitcoins només es converteix sempre que el projecte arribi al seu objectiu final. Taxa de cinc per cent de la plataforma també s'aplicarà a moneda digital promeses.


Lil·lustrador australià llança The Idiots Guide a Bitcoin, un ebook per a principiants"La guia de l'idiota a Bitcoin" és el nou llibre electrònic que té la intenció de difondre la informació sobre moneda digital

Explicar "Bitcoin l'home i el seu gos cada dia". La guia, que va ser llançada aquesta setmana, va ser desenvolupat per l'il·lustrador independent australiana Gustaf van Wyk.

D'acord amb un comunicat de premsa, el llibre va ser creat per ajudar els principiants Bitcoin "que cobreix tot el que necessiten saber per poder familiaritzar-se amb la tecnologia fonamentalment perjudicial que és Bitcoin". Costa al cripto-guia BTC 0,07 (equivalent a $ 7,77) i té uns diners de satisfacció del 100% garantia de devolució.

"El Bitcoin més fort es posa més d'una amenaça es torna a les mateixes institucions que tenen el poder adquisitiu per interrompre del tot i destruir-lo. Segons l'autor, la supervivència de la revolució moneda digital rau fonamentalment en les seves nàusees generalitzats un mitjà d'intercanvi, no dins d'ella com una inversió ", afegeix el comunicat de premsa.

En una breu entrevista, Gustaf van Wyk va dir que "donant-li [Bitcoin] valor objectiu al carrer podem prendre una posició significativa en contra de la lluita que Bitcoin haurà de suportar, inevitablement, abans que realment pot canviar el món. El llibre, si no una altra cosa, és un gest cap a aquest fi ".

A més d'ensenyar els fonaments de la moneda virtual, "La guia de l'idiota a Bitcoin" té il·lustracions increïbles i colorits creats per l'autor. Una gran quantitat de lectors ja han proporcionat una retroalimentació positiva, però la guia vol arribar a un públic més ampli.

Podeu trobar el llibre electrònic aquí, al mateix lloc web que alberga també el blog de l'autor, però serà posat a disposició dels afiliats dins de les properes setmanes.


La firma australiana dadvocats adopta BitPOS per acceptar pagaments de BitcoinAdroit Lawyershas va esdevenir una de les primeres firmes d'advocats a Austràlia per acceptar Bitcoinas una opció de pagament. La companyia, soci fundador de les BitPOS comerciant proveïdor de serveis Bitcoin, es basa a Sydney i s'especialitza en l'assessorament corporatiu i comercial de la fabricació, informàtica, sectors dels mitjans i serveis.

La decisió va ser animat pel director legal de l'empresa. Marc Toohey creu que moneda digital "aviat es gradua de la fase d' 'adopció primerenca' i es converteixen en una forma d'ús comú de pagament segur en línia", assenyala un comunicat de premsa.

D'acord amb Toohey, que va fundar la companyia el 2008, "bitcoins facilitar un cost manera eficaç i segura de pagament en línia. Tarifes de transacció reduïts i liquidació immediata tenen el potencial d'alterar dramàticament la forma de fer negocis en línia".

Quan la gent usant Transact bitcoins que serà impressionat amb la manera ràpida, barata i fàcil el procés de transacció és. Bitcoin trenca les barreres en els mètodes de pagament tradicionals i permet als proveïdors de serveis com nosaltres per aprofitar el veritable potencial dels pagaments en línia.

Jason Williams, fundador de BitPOS, diu que "els serveis com BitPOS proporcionen la verificació i autorització de transaccions per fomentar la confiança en aquest nou sistema de pagament. BitPOS proporciona una manera segura i fàcil d'utilitzar Bitcoinsfor les dues transaccions en línia i fora de línia".

Però BitPOS té més (bé) de premsa per anunciar. El servei també està ajudant el primer restaurant Bitcoin-amistós a Sydney per acceptar els diners digital. Els clients de l'òliba Housewill aviat serà capaç de pagar per les seves menjars amb moneda digital.

Notícies relacionades


Post ICO

Vet aquí el primer bebè de Bitcoin

Post ICO

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai

Post ICO

Ara, els productes bàsics us permet comprar paladio amb Bitcoin

Post ICO

Els primers caixers automàtics de Bitcoin en sòl nord-americà per aterrar a Seattle i Austin

Post ICO

Els activistes volen crear un nou model de Bitcoin que pugui assegurar lanonimat i evitar la regulació

Post ICO

Dispositius Android ara a bord del buc de Zeroblock gràcies a la nova aplicació Bitcoin

Post ICO

Com 7.9 milions de persones adopten Bitcoin a lOrient Mitjà

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

Bees Brothers: els joves emprenedors de criptocalitats continuen prosperant i ja han extret el seu primer Bitcoin