Els sol licitants dassistència australians han de declarar actius en moneda cibernètica | Catalan.Lamareschale.org

Els sol licitants dassistència australians han de declarar actius en moneda cibernètica

Els sol licitants dassistència australians han de declarar actius en moneda cibernètica

Hi ha una nova petita addició a la sol·licitud de pensió australiana que significa una gran notícia per a la comunitat Bitcoin al país ia tot el món. A partir d'aquesta setmana, les sol·licituds de pensió d'Austràlia han de declarar els seus béns "moneda cibernètica", com ara Bitcoin.

El formulari de sol·licitud publicat pel Departament de Serveis Humans (DHS) Bitcoin posa al mateix nivell d'altres assetssuch potencialment valuosa com "plaques de taxi, comparteix el temps, els cavalls de carreres, llebrers, xecs de viatge" i altres col·leccionables. La decisió, d'acord amb un advocat amb seu a Sydney "legitima el concepte de riquesa digitals més enllà d'una àrea de nínxol".

L'aparença de Bitcoin en el formulari emès pel govern podria ser subtil, però és sens dubte important, Amor Sexton, que treballa a l'empresa especialista en la moneda digital Adroit advocats, va dir CoinDesk.

Sembla que moneda digital està canviant la forma en què el govern australià veu actius intangibles, principalment perquè Bitcoin encaixa en aquesta descripció, però pot ser fàcilment objecte de comerç. "El concepte de 'propietat digital'o 'actius digitals' pot semblar senzill, però en realitat desafia algunes de les regles fonamentals del dret de propietat. Aquest reconeixement de moneda digital com un actiu és una evolució del dret de propietat i el concepte de la riquesa", es afegit.

Amb aquesta nova decisió, Austràlia segueix demostrant que és un dels pocs països al món disposats a regular adequadament Bitcoin en el moment sense crear obstacles importants per a la seva popularitat.

Jason Williams, president de l'Associació de Bitcoin d'Austràlia, ha anunciat que l'organització està "encantat" per la decisió del govern d'incloure Bitcoin en forma. Moneda digital ara es considera una forma de riquesa a Austràlia, una definició que ataca la idea de Bitcoin com una tendència nínxol.

Williams va dir que "això no només legitimar Bitcoin com una forma de riquesa, la pròpia inclusió de Bitcoin en documents oficials del govern indica que hi ha un veritable esforç per part del govern en la comprensió i la realització de les monedes cibernètics en general, i de Bitcoin, en particular, són tecnologies que s'estableixen per ser una part permanent del nostre panorama financer ".

Font de la imatge: Wikimedia

Notícies relacionades


Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

5 maneres dexplotar el preu baix de Bitcoin al vostre favor

Post ICO

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Post ICO

Ara, els productes bàsics us permet comprar paladio amb Bitcoin

Post ICO

Una nova i especial plataforma de comerç de Bitcoin arriba al juliol

Post ICO

Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria)

Post ICO

Apple contra Bitcoin i el que vol la oficina de correus de Bitcoin? Actualització de notícies

Post ICO

18 h Hora de final de la subhasta

Post ICO

Bitcoin podria ser la causa de la mort de la pirateria en línia, prediu el fundador dIsohunt

Post ICO

Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual

Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

Post ICO

Andersen llança una altra proposta per augmentar el límit de mida del bloc