Els australians Amor Bitcoin Bill Pay | Catalan.Lamareschale.org

Els australians Amor Bitcoin Bill Pay

Els australians Amor Bitcoin Bill Pay

Startup amb seu a Brisbane la sala de Satoshi informa que els australians han pagat $ 150.000 comptes de la casa cada dia amb Bitcoin en els tres mesos des del seu llançament.

Sala d'estar de Satoshi és un servei en línia gratuït que permet el pagament de qualsevol factura BPAY habilitat per fer servir Bitcoin; incloent les factures de telèfon, factures d'electricitat, despeses escolars, targetes de crèdit i pagaments d'impostos.

Sovint anomenat 'la moneda d'internet', bitcoin està experimentant un fort creixement de l'adopció a Austràlia i ofereix una alternativa ràpida i segura de pagaments en línia tradicionals.

Co-fundador i CTO Daniel Alexiuc va dir que "l'ús de Bitcoin a Austràlia està creixent ràpidament, i els nostres clients ens diuen que estan buscant més formes de gastar el seu Bitcoin. El pagament de factures és una cosa que tots fem, i molts ara estan utilitzant Bitcoin per fer-ho ".

Sala de Satoshi utilitza un algoritme que instantàniament es veu en les taxes d'intercanvi bitcoin líders en la indústria de tot el món que es tradueix en la factura-pagador utilitzant el servei de forma gratuïta.

Ens prenem uns minuts per seure amb Alexiuc per discutir el la sala d'estar de Satoshi.

Mike: Quins són alguns dels majors obstacles o barreres que vostè i el seu equip han hagut de superar amb saló de Satoshi?

Alexiuc: L'oposició dels bancs i els proveïdors de pagament establerts. Vam tenir un compte bancari del negoci tancat sense cap raó donada, i actualment estem a mercè de BPAY del (de propietat conjunta dels grans bancs a Austràlia 4) regles comercials que estan dissenyats per protegir els seus pagaments tren de la salsa.

Relativa foscor de Bitcoin entre els comerciants. Adopció de Bitcoin es troba encara en la seva infància a Austràlia, i demostrar els beneficis de Bitcoin com a sistema de pagament requereix esforç.

Retard orientació Agència Tributària. L'Oficina Australiana d'Impostos previst anunciar la seva posició oficial sobre Bitcoin al juny, però han hagut de retardar-lo. Estem bastant segurs que sigui bo, però, ja que hi havia alguns comentaris encoratjadors en el seu recent del govern enquiryinto la regulació dels sistemes digitals:

"No obstant això, aplicar tot el pes de la regulació prudencial o conducta dels jugadors petits i creació de noves empreses, amb independència de la importància del risc que representen, poden sufocar la innovació valuosa innecessàriament."

L'única cosa que ha estat un plaer absolut en tots els sentits és Bitcoin en si. És per això que estem segurs que la moneda digital es convertirà en una opció de pagament del corrent principal per als negocis.

Mike: Què és una cosa que s'està treballant actualment en el futur de la sala de Satoshi?

Alexiuc: S'estan desenvolupant Satoshi ★ Pagament, una manera perquè els comerciants afegeixin Bitcoin com una opció de pagament en els seus comptes i factures. Planegem tenir el nostre primer comerciant en línia en els propers tres mesos.

Mike: Té alguna plans per prendre la sala de Satoshi global? Qualsevol pla d'expansió en el futur?

Alexiuc: En aquest moment estem enfocant la nostra energia en el mercat australià. No obstant això, hem rebut moltes peticions dels usuaris de Bitcoin en altres països que els agradaria veure un sistema similar, i són molt conscients de la demanda. L'expansió de la nostra oferta a altres països és part del nostre pla a llarg termini.

Gràcies a Daniel Alexiuc a prendre uns minuts de la seva atapeïda agenda de desenvolupament per parlar amb la moneda de foc en relació amb el servei i els plans futurs.

Notícies relacionades


Post ICO

La Creu Roja Americana accepta Bitcoin a través de BitPay

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners obté accés exclusiu a entrades anteriors a la venda

Post ICO

Les butxaques Bitcoin basades en Android shan actualitzat després de defectes de criptografia i problemes de seguretat

Post ICO

Latac farà que els intercanvis Bitcoin siguin molt més resistents, diu Antonopoulos

Post ICO

Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual

Post ICO

7 raons per les quals el negoci de Bitcoin està perdent clients

Post ICO

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai

Post ICO

Bitcoin 2015 Preu - Una predicció del valor de Bitcoin a través de la saviesa de la multitud

Post ICO

Amazon estava preocupada sobre BitLicense

Post ICO

11 Hotels i hostals que accepten Bitcoin

Post ICO

La guerra civil de Bitcoin saproxima: qui, què, per què, quan i com