Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre | Catalan.Lamareschale.org

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

El Bitcoin societat Neo està gairebé a punt per donar inici al seu nou canvi, EasyCoin. La plataforma es fixa per començar a operar en l'últim dia d'aquest any. Segons un missatge publicat en el fòrum BitcoinTalk.org, el servei virtual proporcionarà "el més nou, més simple, manera lliure de problemes per comprar cryptocurrencies en línia sense necessitat d'un compte bancari".

Neo garanteix que els seus nous clients seran capaços de crear un compte en menys de tres minuts, així com de forma ràpida recàrrega del seu compte en un dels nous pagaments ZipZap Bitcoin-amigable locationsacross el món.

Després d'aquests dos passos es va arribar a la conclusió, els clients seran capaços d'ordenar la quantitat desitjada de moneda digital - Bitcoin o litecoin - a través EasyCoin, que serà lliurat a la seva cartera en uns pocs segons.

L'intercanvi operarà inicialment al Regne Unit, Estats Units, Rússia, Dinamarca, Suècia i Noruega, però més països seguirà, Neo va anunciar. No obstant això, es requereix la verificació d'identitat: "per portar-nos a compliment d'ALD / KYC clients legislació serà necessària per verificar la seva identitat abans de poder fer una segona part superior cap amunt", afegeix el missatge.

Quan es tracta de seguretat, EasyCoin "dóna suport a la indústria de seguretat estàndard com autenticació de dos factors, així com l'autenticació de missatges de text per protegir els comptes dels clients contra l'ús fraudulent". L'empresa assegura que el seu servei automatitzat de verificació d'identitat, permet l'intercanvi de verificar les identitats dels clients més ràpid que mai. "No cal esperar daysto tenen ple accés a un servei", és la seva garantia.

I què dir dels honoraris? Per recarregar un compte, el client haurà de desemborsar 3,99 per cent del total dels diners donat a l'agent ZipZap, més una quota de conveniència que es pot pagar a la botiga. D'acord amb el missatge de Neo, "EasyCoin no cobra càrrecs addicionals en convertir la capota dalt en qualsevol de Bitcoin o litecoin".

En proporcionar un servei ràpid i fàcil, la companyia s'està centrant l'acció dels intercanvis en països com el Regne Unit, on els bancs i institucions financeres semblen 'plantejant un obstacle significatiu per a la Bitcoin noves empreses relacionades'.

Notícies relacionades


Post ICO

Els primers caixers automàtics de Bitcoin en sòl nord-americà per aterrar a Seattle i Austin

Post ICO

15 llocs per a totes les vostres preguntes Crypto

Post ICO

Les butxaques Bitcoin basades en Android shan actualitzat després de defectes de criptografia i problemes de seguretat

Post ICO

Laplicació que robarà els vostres Bitcoins, els presidents de PayPl prenen a Bitcoin i molt més

Post ICO

20 peces de mineria Bitolains insana

Post ICO

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Post ICO

Ladquisició de la cartera de llimona de LifeLock elimina totes les expectatives del suport de Bitcoin

Post ICO

Linici australià llança una plataforma de comerç de marge només amb Bitcoin

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

4 publicacions més populars a BitcoinTalk

Post ICO

Les autoritats se centren en lestudi nord-americà que nega lanonimat de Bitcoin