Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency | Catalan.Lamareschale.org

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

El Banc Popular de la Xina no era l'únic a advertir als seus bancs i citizensabout els riscos de tractar amb moneda digital. El Banc de França va decidir seguir el mateix camí aquest dijous (5), al·legant Bitcoin és inherentment inestable i que els usuaris podria tenir dificultats per convertir els diners real cointo virtual.

Segons l'agència Reuters, el banc central no veu cap amenaça a la moneda de curs legal, però l'anonimat que Bitcoin pot offeris un problema, ja que eleva els riscos de rentat de diners i finançament del terrorisme, va dir el banc central en un document oficial:

Fins i tot si Bitcoin no és actualment un vehicle d'inversió creïble i per tant, no plantegen un risc significatiu per a l'estabilitat financera, que representen un risc financer per a aquells que les posseeixen.

Aquesta publicació ha afegit que especular sobre el preu de Bitcoin podria ser costós i uselessif els usuaris es van convertir disposats per convertir els guanys en moneda de curs legal. El banc diu que això podria córrer el risc de fer que tot el sistema col·lapse Bitcoin.

Hi havia també un advertiment per al creixent nombre de minoristes i proveïdors de serveis francesos acceptant Bitcoin com una forma de pagament: el banc central va advertir que no tenien garanties que el BTC podria ser cobrat per diners reals.

A l'altra banda del món, els analistes de Bank of America Merrill Lynch van emetre primer informe d'investigació del banc de Bitcoin, concloent que el moneda digital té el potencial d'esdevenir un "mitjà de pagament més importants per al comerç electrònic". Les paraules "seriós competidor dels proveïdors tradicionals de transferència de diners" són també citats a l'informe. A més, el document també calcula un valor raonable de $ 1,300 per a cada Bitcoin si la moneda virtual es converteix en el corrent principal.El Banc de lOest tanca el compte dAmagi Metals a causa dels pagaments de BitcoinAmagi Metalls, l'entitat que proporciona els metalls preciosos, va revelar recentment que el seu compte corrent bancari amb el Banc de Sant Francesc d'Occident (BOTW) serà closedin mitjans d'agost. Per què? Bé... Perquè accepten Bitcoin com a forma de pagament i la institució que veu com un risc.

"Hem treballat amb BOTW des de 2011. En l'últim mes van començar sol·licitant informació sobre la nostra empresa i afirmant que érem un servei de negoci Diners (MSB). No obstant això, només s'accepten bitcoins com a forma de pagament, que no es venen bitcoins, ni tampoc que l'intercanvi o 'acord' bitcoins. A més, són compatibles amb ALD / KYC i altres regulacions ", va explicar Amagi Metalls en una declaració pública.

Com que és un negoci que funciona en línia amb els clients de tot el món, Amagi Metalls proporciona diversos mètodes de pagament als seus clients. A més de les transferències bancàries, xecs personals, girs postals, PayPal i targetes de crèdit, van decidir afegir Bitcoin al desembre de 2012. Després, al febrer, la plataforma va anunciar que havien rebut l'equivalent en dòlars de gairebé $ 50.000 de les vendes denominades en Bitcoin. Pel que sembla, el seu èxit de la decisió va agradar a tots, excepte el banc.

Per això, al final de la setmana passada, Amagi Metalls "rebut notícies que el banc", que és el tancament del seu compte i el tancament d'algunes opcions. "Ells pensen que som un 'risc' perquè acceptem bitcoins com a forma de pagament", diu la plataforma.

Així, la companyia va llançar una crida a la comunitat Bitcoin. "Necessitem la seva ajuda! Pot algú suggerir un banc amic Bitcoin ubicada als Estats Units perquè puguem seguir fent negocis després de mitjans d'agost?", Van preguntar a Reddit. "Si us plau, tingui en compte que tenim la intenció de continuar com fins ara, i això no afectarà a les nostres operacions comercials actuals. Gràcies per tota la seva ajuda i suport", Amagi Metalls afegeix. Si vostè creu que pot ajudar a la companyia vagi a Redditand deixi el seu consell.

Via bitcoinmagazine.com


BankBlacklist.com: denunciï els bancs que lluiten contra BitcoinEl projecte podria ser una mica cru per ara, ja que només està començant, però una gran quantitat d'usuaris de Bitcoin semblen pensar que és una gran idea. Estem parlant de la BankBlacklist.com, un lloc web on es pot denunciar els bancs que estan prenent represàlies contra Bitcoinusers i empreses relacionades amb la moneda virtual.

La plataforma "pretén ser una llista de mals actors coneguts en la indústria bancària", es pot llegir a la pàgina web. "Aquests són els bancs que han optat per castigar arbitràriament clients i comerciants que tenen l'audàcia per donar suport Bitcoin", afegeixen.

La llista negra Banc encoratja a les persones a conèixer els seus bancs: "ALA / KYC Què hi ha que tinguem alguna de base ACB / KYB anar en lloc d'Anti-Corrupt Bancs / Conegui al seu banquer ?!". I per premiar els que donen suport Bitcoin, pot haver també una "llista blanca de bons bancs en el futur".

Per ara, el projecte està generant una gran quantitat de comentaris positius.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin ja té la seva pròpia caixeta automàtica

Post ICO

Gegants bancaris que recolzen la tecnologia Bitcoin

Post ICO

5 maneres dexplotar el preu baix de Bitcoin al vostre favor

Post ICO

38è director de la Casa de la Moneda dels EUA a Keynote a Raleigh

Post ICO

Bitcoin i la Xina: una història damor?

Post ICO

Bitcoin 2014 Convention Highlights

Post ICO

Versió del nucli Bitcoin versió 0.11.0 alliberada

Post ICO

Lempresa Bitcoin Coinsilium llança el primer bloqueig dIPO del Regne Unit

Post ICO

Intercanvis Bitcoin

Post ICO

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus

Post ICO

Amazon estava preocupada sobre BitLicense

Post ICO

Els activistes volen crear un nou model de Bitcoin que pugui assegurar lanonimat i evitar la regulació