Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país | Catalan.Lamareschale.org

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

L'intercanvi moneda digital tailandesa Bitcoin Co Ltd té anunciat aquest dilluns (29) que el Banc de Tailàndia ha considerat il·legal totes les activitats relacionades amb Bitcoin. Com a conseqüència d'això, l'empresa va haver de tancar temporalment totes les seves operacions fins que les lleis de Tailàndia s'actualitzen.

D'acord amb la plataforma - que ha estat tractant de registrar correctament l'intercanvi amb els diversos organismes governamentals nacionals i les autoritats dels últims mesos -, la institució no està fent la seva feina fàcil. S'inclouen en aquesta diligència era necessària l'autorització donada pel Banc de Tailàndia, on se suposava que Bitcoin Co Ltd per buscar la "orientació pel que fa a les llicències aplicables en compra i venda de bitcoins".

En una etapa inicial, "el Banc de Tailàndia havia passat per alt la llicència de canvi de divises de l'empresa sobre la base que Bitcoin no era una moneda". Però el canvi va ser convidat a participar en una conferenceto explicar com funciona Bitcoin, en general, i parlar, en concret, sobre les operacions comercials de Bitcoin Co Ltd

En una declaració pública publicada a la seva pàgina web, la companyia diu que aquesta reunió es va dur a terme amb prop de 15 membres del Banc de Tailàndia. "Durant aquesta conferència, els directors de Bitcoin Co Ltd va fer una presentació sobre el funcionament de Bitcoin, els beneficis de Bitcoin, inciten a les operacions de l'empresa i les futures implicacions de Bitcoin", tractant d'educar els membres del banc.

No obstant això, els seus arguments no volguessin els membres del banc. "Al final de la reunió, els membres d'alt rang del Departament d'Administració i Política de divises en compte que a causa de la manca de lleis aplicables existents, els controls de capital i el fet que Bitcoin s'estén a múltiples facetes financers de les següents activitats Bitcoin són il·legals a Tailàndia: la compra bitcoins, la venda de bitcoins, la compra de qualsevol producte o servei a canvi de bitcoins, la venda de qualsevol producte o servei per bitcoins, l'enviament de bitcoins a qualsevol persona situada fora de Tailàndia i recepció de bitcoins de qualsevol persona situada fora de Tailàndia ".

Després d'aquesta decisió, "Bitcoin Co Ltd, per tant, no té més remei que suspendre les operacions fins com ara el temps que les lleis a Tailàndia són updatedto compte de l'existència de Bitcoin". El canvi també ha explicat que el Banc de Tailàndia "ha dit que seguiran estudiant el tema, però no va donar cap línia de temps específic", així que fins llavors Bitcoin és il·legal al país.

ACTUALITZACIÓ (30 de juliol de 08:52) -Bitcoin examinador va tractar de posar-se en contacte amb el Banc de Tailàndia a través de la seva pàgina web, però cada vegada que tracten d'enviar una consulta que hi ha un error. Tractem d'aconseguir una altra adreça de correu electrònic, però el lloc web no mostra cap.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin conquista Virgin Galactic: paga el teu viatge a lespai amb criptocurrency

Post ICO

Austràlia considera regular Bitcoin com a moneda

Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin

Post ICO

Intercanvi de Bitcoins Kraken anuncia una nova estructura tarifària

Post ICO

Els australians Amor Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoin i altres monedes digitals

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Post ICO

Lempresari de Bitcoin, Erik Voorhees, cobrat per la Comissió de Valors i Intercanvi

Post ICO

Lempresa Bitcoin Coinsilium llança el primer bloqueig dIPO del Regne Unit

Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

Les butxaques Bitcoin basades en Android shan actualitzat després de defectes de criptografia i problemes de seguretat

Post ICO

Bitcoin Big Wigs