La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle | Catalan.Lamareschale.org

La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle

La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle

Comissió Reguladora Bancària de la Xina no va a regular Bitcoin al país de moment

Almenys, això és el que va publicar un article en el lloc web xinès Sina diu.

Després que el gegant Baidu va començar a acceptar cryptocurrencythis setmana, no seria tan estrany si la Xina es va posar a mirar la moneda virtual amb un nou conjunt d'ulls, però pel que sembla això no passarà tan aviat. Brian Cohen, de la revista Bitcoin, va donar la notícia a la comunitat moneda digital a través de Twitter, aquest dijous (17), amb el missatge "Comissió Reguladora Bancària de la Xina: 'no hi ha plans per a introduir polítiques de regulació de Bitcoin'.

El missatge va arribar amb un enllaç a l'article de la Xina, on és possible llegir que un reporter va trucar a la Comissió Reguladora de la Banca durant aquesta setmana i la institució li va dir que actualment no hi ha plans per regular moneda digital al país.

No obstant això, l'article també diu que diversos experts estan animant a que el govern xinès per decidir ràpidament si Bitcoin s'ha de considerar legal o no. Aquests mateixos experts van parlar de més supervisió i gestió de la millora, en cas que les autoritats decideixen Bitcoin és legal.

D'altra banda, si el veredicte determina moneda digital serà il·legal, el comerç s'ha de parar el més ràpidament possible per evitar més danys als interessos dels inversors.Barry Silbert va a tots a BitcoinBarry Silbert el CEO de la Segona mercat avui en dia va anunciar que es retirarà com CEO per centrar-se per complet en Bitcoin.

Silbert enviat per correu electrònic la següent declaració:

El creguis o no, el que era fa deu anys que vaig fundar la companyia que més tard seria renombrada SecondMarket. Durant l'última dècada, SecondMarket ha guanyat una gran experiència trencant obrir nous mercats, com a empresa privada de valors, títols de taxa de subhasta, sol·licituds de fallida, banc de la comunitat de valors i, més recentment, Bitcoin. Les competències i les lliçons apreses d'obrir aquests mercats ha estat molt valuosa.

Igual que amb totes les noves empreses, hem tingut alguns èxits i alguns fracassos fantàstiques clares. Però en el camí, SecondMarket la transició amb èxit d'un agent basat en el telèfon d'actius no líquids en una organització altament escalable, centrada en el producte que ha redefinit com les empreses privades i els fons d'obtenir capital i facilitar liquiditat per als seus grups d'interès. Tenim ajust del mercat de productes, un equip fantàstic, un nombre rècord de clients privats d'empresa / fons i estem molt ben posicionats per a l'èxit a llarg termini. El futur per SecondMarket mai ha estat més brillant.

Encara que mai he estat més emocionats amb SecondMarket, he triat per passar de la gestió del dia a dia del negoci de la companyia / fons privat perquè pugui centrar-se 100% de la meva energia en el nostre negoci moneda digital. La meva passió per Bitcoin és cap secret, i sento que és el moment adequat per fer aquesta transició. La nostra intenció és la de separar formalment a les dues línies de negoci en el punt apropiat en el temps. Mentrestant, seguiré sent president i director general de la nostra companyia controladora.

Bill Siegel, que ha estat fonamental en el desenvolupament i la reorientació dels nostres productes emissor privat, ha estat nomenat director general interí d'aquesta línia de negoci. Els nostres clients estan en bones mans amb Bill en el timó, i que s'estan executant una recerca formal d'un CEO permanent per al nostre negoci empresa privada, en la qual Bill és un candidat.


Beijing ja té un bar que accepta BitcoinCafé & Bar 2ndPlace és el nom de la primera barra a Beijing, capital de la Xina, que accepta moneda digital. El petit establiment està situat en un edifici d'oficines, al districte d'estudiant de Wudaokou.

D'acord amb aquest redditor, les begudes i l'ambient són excel·lents, així que si estàs a Beijing fer-los una visita. Podeu trobar 2ndPlace al districte de Haidian, Wudaokou, Huaqing Jia Yuan, edifici # 7, 1602C.


Les quotes de membres de Belarus Libertaress es poden pagar amb BitcoinAra pot esdevenir un membre o donar suport al treball de la belga Parti libertarien (Partit Llibertari) amb l'ajuda de Bitcoin.

No obstant això, la decisió podria ser més simbòlic del que sembla, d'acord amb aquest missatge (en francès) publicada a la pàgina web del partit. "El Partit libertarien demana el final del monopoli estatal de l'obertura currencyand de la producció de diners als agents privats", escriu el grup.

El partit dóna suport "monedes saludables que satisfacin les necessitats dels agents econòmics i no de govern". Com s'indica en el missatge, "l'aparició dels diners digital és un bon exemple de la dynamismthat pot sorgir de llibertat monetària. Volem donar suport a aquesta innovació".

Amb una assemblea general prevista per al 11 de novembre, el partit està proporcionant als seus membres l'opció de pagar les quotes d'afiliació a Bitcoin, per tal d'assistir a l'esdeveniment i ajudar a aprovar el programa per a les eleccions de maig de 2014.

Convertir-se en un membre del Parti libertarien costa 0,2 BTC, però 0,4 BTC el convertirà en un benefactor. Les quotes es poden pagar utilitzant l'adreça de 1LBjY5Ye9h1UF5mm6WLfaYFDrAprhSqkqd.

Notícies relacionades


Post ICO

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Post ICO

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Post ICO

Intercanvis Bitcoin: Coinbase sexpandeix al Regne Unit, Suècia aprova el primer BTC Exchange Traded Note

Post ICO

7 raons per les quals el negoci de Bitcoin està perdent clients

Post ICO

Dispositius Android ara a bord del buc de Zeroblock gràcies a la nova aplicació Bitcoin

Post ICO

Adopció de Bitcoin: els 5 països en vies de desenvolupament

Post ICO

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Post ICO

Bill vol fer que les criptocontactes siguin totalment legals a Califòrnia

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Post ICO

5 vídeos destacats de Bitcoin que hauríeu de veure

Post ICO

Les autoritats se centren en lestudi nord-americà que nega lanonimat de Bitcoin

Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin