Els bancs, preparat! El bloc de notes està a punt de rockear el teu món | Catalan.Lamareschale.org

Els bancs, preparat! El bloc de notes està a punt de rockear el teu món

Els bancs, preparat! El bloc de notes està a punt de rockear el teu món

Durant l'any passat, hem estat veient nombrosos bancs que comparteixen públicament els seus punts de vista sobre la tecnologia blockchain. La raó principal de tal onada de comunicats de premsa, estudis i publicacions al bloc es deu al fet que la tecnologia central de Bitcoin representa alhora una amenaça i una oportunitat.

Els bancs s'adonen que el blockchain està a anys llum per davant en comparació amb la tecnologia que tenen avui i que està destinada a transformar el sector financer.

Deutsche Bank recentment va compartir la seva experiencewhile l'anàlisi de la tecnologia i experimentar amb ella en els seus laboratoris d'innovació. En un lloc en línia, el banc va suggerir que era molt conscient de la interrupció del blockchain farà que el sistema bancari tradicional, tret que els bancs s'abracen abans el dany està fet.

El títol del post, 'Blockchain - L'atac és probablement la millor defensa', explica més o menys l'opinió del banc sobre el tema. Després de tot, la majoria dels bancs són intermediaris entre dues parts, un paper que va a ser redundant amb l'aparició de les xarxes peer-to-peer.

El sector bancari no és l'únic anàlisi d'aquesta tecnologia. El post de Deutsche Bank va esmentar que algunes de les principals empreses de targetes de crèdit, borses de valors, les asseguradores i les cambres de compensació també estan tractant de beneficiar-se d'aquesta tecnologia.

[Tweet_box disseny = "default"] Deutsche Bank és molt conscient de la interrupció del blockchain farà que el sistema bancari tradicional, tret que els bancs s'abracen abans que acabi el mal. [/ Tweet_box]

El benefici clau per a la implementació d'aquesta tecnologia seria millor eficiència, una execució més ràpida i, sobretot, la possibilitat de realitzar en temps real transactionsacross el món al mateix temps reduir els costos per als bancs.

L'autor de l'article, Thomas DAPP, va esmentar que si els bancs prenen la iniciativa, això els podria donar un avantatge enorme en la cursa per idear noves innovacions financeres. El primer pas per reconèixer el potencial d'aquesta tecnologia seria per als bancs a integrar en els seus propis sistemes interns. Els bancs poden col·laborar en conjunt amb altres per idear un nou ecosistema, el que crearia reserva i compensació sistemes digitals per ajudar els clients amb un servei superior en termes de velocitat i la rendibilitat. Tenint en compte que els bancs es basen en l'altra, això reduiria enormement les despeses als bancs, ja que estarien implicats no hi ha parells anònims.

D'altra banda, amb el futur en ment, DAPP també va parlar sobre com els bancs podrien servir com a guardians de claus criptogràfiques. Tot i no ser econòmicament beneficiosa, l'avantatge dels clients de poder fer ús d'altres serveis que ofereix el banc, és molt més gran que qualsevol inconvenients.

Així mateix, l'autor suggereix que encara que la tecnologia blockchain està encara en la seva infància, que no ha de deixar de bancs d'experimentar amb ella. Un dels factors que afectaran en gran mesura la tecnologia serà la influència política que exerceix des de la seva implementació també afectarà a les diverses autoritats reguladores en joc.

Creixement tecnològic es restringirà si s'implementen les regulacions, però per ara els bancs no ha de confiar en els reguladors i, per tant, aprofitar aquesta oportunitat per experimentar amb la tecnologia i descobrir aplicacions que serveixen al seu propòsit. Amb el temps, això assegurarà bancs són capaços de crear els seus propis ecosistemes digitals.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin Black Friday - La millor manera de passar els teus Bitcoins

Post ICO

5 Factors que dificulten el creixement de Bitcoin

Post ICO

El desenvolupador de Bitcoin, Gavin Andresen, sospita que la majoria de les operacions de mineria en el núvol són esquemes de Ponzi

Post ICO

10 mites de bitcoins bufades

Post ICO

Un castell de Bitcoin neix a Estònia

Post ICO

Laplicació que robarà els vostres Bitcoins, els presidents de PayPl prenen a Bitcoin i molt més

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Igot.com llança el servei de processament de pagaments en 40 països

Post ICO

5 extrems de Bitcoin per aprofitar al màxim el vostre lloc de WordPress

Post ICO

Les autoritats van tancar Silk Road 2.0 i altres llocs web: arresten a tres homes a EUA i Irlanda

Post ICO

Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria)

Post ICO

Bitcoin i la Xina: una història damor?

Post ICO

Bank of Montreal adverteix a Cointrader sobre lacció anti-Bitcoin, sense conseqüències per a altres empreses fins ara