Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust | Catalan.Lamareschale.org

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

De Bitcoin "tecnologia blockchain serà tan important en el món com la impremta de Gutenberg i l'Internet." Una nova companyia acaba de llançar en base a aquesta creença. Blockchain Inversor Inc (o simplement BCI) és el nom de la nova plataforma digital.

Cryptor trustis el nom darrere de BCI, un companythat inversió centrat blockchain-té la intenció de convertir-se en un important inversor en l'ecosistema moneda digital.

Gràcies a la tecnologia de nucli revolucionari de Bitcoin, "per primera vegada en la història podem re-imaginar com el món per efectuar una transacció sense dependre d'un intermediari", va dir Geir Solem, president en Cryptor Trust.

La companyia recentment fundada Blockchain Inversor Inc. Durà a terme una ofrena cripto oberta de 50 milions d'accions a un arranjament valor per acció de 0,001 BTC - un total de 50.000 BTC o aproximadament $ 12 milions - partir d'aquest dimecres (6è) i fins al 5 de juny.

"A qualsevol persona de tot el món a participar", va anunciar la companyia. Per convertir-se en un accionista BCI, els inversors han de comprar almenys 50 accions (equivalents a 0,05 BTC o $ 12). I, encara que hi ha un mínim, les inversions no es limiten a una quantitat màxima.

BCI compta amb un experimentat equip d'assessors amb ampli coneixement sobre la tecnologia blockchain, cryptocurrencies i l'univers fintech, així com la banca d'inversió internacional, estructuració corporativa i gestió.

Blockchain inversor Inc "té la intenció de destinar la major part del seu capital en líders emergents amb una proposta de valor única i equips de gestió de gran talent", diu un comunicat de premsa. La companyia planeja mantenir les seves disponibilitats majoritàriament a Bitcoin i altres altcoins, una decisió que podria tenir un impacte positiu en el mercat de xifrat.

Plans a curt termini de BCI inclouen el desenvolupament d'una cartera d'inversions de primera amb un 3 a 5 anys termini, mentre que "al mateix temps que proporciona la indústria amb disponibilitat de capital a llarg termini."

La companyia també té previst integrar aplicacions blockchain en les seves àrees operationsin fonamentals com la seguretat criptogràfica, actius intel·ligents, pagaments i plataformes peer-to-peer per al comerç d'accions / intercanvi i registre base dels seus accionistes.

Per obtenir més informació sobre BCI es pot visitar websiteand de Cryptor Confiança llegir el prospecte disponible de la nova companyia.

Notícies relacionades


Post ICO

Gegants bancaris que recolzen la tecnologia Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai

Post ICO

10 característiques poc conegudes ocultes dins Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B

Post ICO

Els caixers automàtics Bitcoin produïts per Robocoin i PayMaq arriben a Corea del Sud i Espanya

Post ICO

5.5 milions de dòlars ho ajuden a entrar a lecosistema de Bitcoin amb totes les eines necessàries

Post ICO

Gairebé vaig veure estafat per lAl·legat Coindesk

Post ICO

Bill vol fer que les criptocontactes siguin totalment legals a Califòrnia

Post ICO

Hi ha un banc Bitcoin en el camí? El fundador de Mt.Gox perd $ 50K i més

Post ICO

Andersen llança una altra proposta per augmentar el límit de mida del bloc

Post ICO

260 línies aèries accepten Bitcoin gràcies a la nova associació Bitnet

Post ICO

Bill Egan, eGifter: estem treballant per obtenir algunes marques que en realitat seran emocionants per a la comunitat Bitcoin