Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria) | Catalan.Lamareschale.org

Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria)

Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria)

Arran de la recent adopció de Moneo pels mercats Alphabay i Oasis Darknet i l'explosió posterior dels preus, Moneo és sens dubte l'elecció preferida pel mercat de "moneda anon", o moneda digital centrat anonimat:


TradingViewMonero (símbol mercat: XMR) gràfic, amb un preu en dòlar nord-americà (crypto -pegged, Tether). Recordeu que XMR (a l'interior) els comerciants compraven abans de la notícia de la seva adopció DNM es va donar a conèixer i vendre abans de l'estafa de sortida es va donar a conèixer... XMR és perfecte per a ús d'informació privilegiada.

99 bitcoins prèviament recommendedMonero com una opció fiable per ocultar el rastre de les seves despeses Bitcoin i ens trobem amb això. Si vostè està pensant en involucrar-se en Moneo, aquesta guia cobreix la història de la moneda, característiques i perspectives de futur en detall. Les últimes seccions estan dedicades als aspectes pràctics de la negociació i la mineria Moneo.

Una comparació ràpida de Bitcoin i Monero

 

Lent ascens de Moneo al cim

Després del seu llançament a l'abril de 2014, Moneo ha progressat, lentament i de manera constant (per a la major part de la seva història), per reclamar el seu lloc entre els principals cryptocurrencies:


CoinMarketCapranking per a setembre vintena, 2016 - volum de Moneo és 3rdhighest a través del tauler.

Moneo ha jugat durant molt de temps la tortuga en comptes de la llebre, almenys fins XMR va aixecar d'un salt i va començar a córrer a l'agost de 2016.

A mesura que les monedes que competeixen sense fi - alimentades per més bombo i l'especulació que qualsevol innovació real o utilitat - caure en el camí, al llarg de Moneo plodded. Els desenvolupadors Monero i la comunitat es van centrar en el perfeccionament i l'actualització del seu codi per garantir l'anonimat fiable, prestant poca atenció als factors estètics. Com a resultat, Monero temps va romandre inadvertit i infravalorat per la multitud, eclipsat pels tècnicament menys impressionants i èticament inqüestionables "anon-monedes", com Dash. A través de fòrums, xarxes socials, juntes d'imatge i altres tals llocs on les monedes es bomben de forma rutinària, Moneo s'esmenta rarament i acomiada sovint com una moneda avorrit amb un nom maldestre, falta d'GUI (interfície gràfica d'usuari) cartera i PR inadequada.

Moneo no és altra "cara bonica"

En guanyar més de persones de confiança pels mèrits del seu codi, Moneo ha anat adquirint una reputació de fiabilitat i competència. Aquest procés es va veure afavorit per la mesura, statementsfrom reflexiu seu desenvolupador més de cara al públic, Riccardo Spagni, i una evitació aparentment deliberada de bombo.

A diferència de la majoria dels altcoins, Moneo (XMR) no va ser clonat a partir constant evolució Bitcoin codi base de Satoshi. Més aviat, es va introduir Monero (sota el nom original de BitMonero) com una forquilla de Bytecoin (BCN).La moneda digital Bytecoin era en si mateixa una forquilla, derivat de la completament nova CryptoNoteprotocol. Tot i que no està en ús com un moneda digital, CryptoNote va demostrar eficaçment els avantatges de privacitat d'un moneda digital basant-se mètodes criptogràfics prèviament invisibles, com a firma de cercle.

La raó de la bifurcació de Monero de Bytecoin es va deure a la massiva abans de la mina d'aquest últim, que es va desenvolupar a aproximadament el 80% de l'oferta total. Sota desenvolupament actiu des del seu llançament en Q2 2014, codi base actual de Moneo s'assembla poc a la de qualsevol de Bytecoin o CryptoNote.

Proposta de valor central de Moneo és anonymity.Whereas financers del blockchain Bitcoin pot ser comparat amb un llibre de comptabilitat pública transparent (encara que sigui un en què s'enfosqueixen noms individuals o d'empresa), blockchain de Moneo és opac per disseny. L'ús estàndard de Bitcoin es fuga suficient datato enllaçar les adreces d'un usuari i el seguiment de la seva recepció i desemborsament dels fons.

Fins i tot l'ús de Bitcoin avançada, en la qual s'empren els serveis d'anonimat de tercers, com ara mescladors, és sovint insuficient per ocultar la pròpia pista de blockchain forense, que proporcionen certes eines companiesand. Tot i que (encara) no ofereixen privacitat perfecta, el nivell predeterminat de Monero d'anonimat probable que excedeix el que es pot aconseguir en Bitcoin per l'usuari més sofisticada. Aquestes propietats fan d'anonimat Monero l'elecció ideal per Darknet Mercat (DNM) el comerç i altres aplicacions sensibles a la privacitat.

Augment dels preus de Moneo i el bust

El mercat més ampli, finalment va reconèixer el potencial d'Monero una vegada que es va connectar un parell de Darknet mercats. Si no creu que aquests mercats són significatius, l'assaig de Justin Ranvier "Només el mercat Negre importa" pot convèncer del contrari... Dit això, l'acceptació de Moneo per dos d'aquests mercats no és un gran problema en si mateix; més aviat és el reflex d'una confiança creixent de Moneo entre aquells la llibertat depèn d'anonimat.

Amb posterioritat a aquesta notícia, XMR va augmentar aproximadament 7 vegades més d'un mes - el preu de XMR traslladat d'un domicili a un sol dígit baix a una suite a l'àtic de $ 15. Tal mesura va ser llibre de text de cripto - sorprenent, explosiu i exagerades.

En el moment de l'escriptura, el preu ha caigut per sota del nivell $ 7 a la notícia que el mercat d'Oasis Darknet acaba de treure una estafa de sortida, probablement a més de dirigir una bomba XMR relacionada i bolcar operation.XMR es dirigeix ​​de nou a territori infravalorat; un nivell en el qual es presenta una oportunitat de compra temptadora.

Tenir el control de Moneo

Si vostè és totalment nou per moneda digital, hi ha molt a aprendre abans de fer qualsevol inversió important en Monero.Begin amb les tècniques criptogràfiques que sustenten Bitcoin i estudiar el funcionament del seu blockchain beforetackling la CryptoNote blanc paperand la revisió thereofby un matemàtic patrocinat pel equip de Moneo.

També pots veure Bytecoin, la primera implementació CN, però mantenir aquests dos fets en ment;

  • Llançament notòriament injusta de BCN és de Moneo raó de ser, i
  • El (fosc) és l'impuls del mercat amb Moneo en aquest punt.

Precaució: no es salti el Bitcoin pat aprenentatge, fins i tot si el seu únic interès és Moneo. Sense referència a Bitcoin, vostè no serà capaç de jutjar adequadament les fortaleses i debilitats relatives de Moneo.

3 Mètodes major anonimat del Monero

A més de ser accessible a través d'networkssuch xarxa fosca com I2Pand Tor, Monero integra diverses tècniques criptogràfiques sofisticats per aconseguir un impressionant nivell de privacitat general:

1) Les adreces UnlinkableStealth

Direcció re-ús és una de les bèsties negres de privacitat comuns de Bitcoin. Rebre pagaments múltiples a una sola direcció permet que qualsevol persona que conegui la seva direcció per realitzar un seguiment del seu equilibri i totes les transaccions entrants i sortints relacionats. El que és worseis que les direccions, fins i tot separats de la seva cartera poden quedar vinculats per la forma Bitcoin s'encarrega de canviar! Per aquesta raó, Bitcoin nucli desenvolupador Lucas Dash Jr. Va dir que, "només un ximple podria usar Bitcoin com ho és avui per la xarxa fosca".

No existeixen aquests problemes de privacitat en Moneo. Totes les adreces de destinació estan enfosquits dins del seu blockchain, de tal manera que només l'emissor i el receptor poden identificar-los. L'anàlisi de la blockchain Monero mai es revelarà la direcció de destinació en el que un rep XMR. En el seu lloc, només hashof criptogràfica del destí, única per a cada transacció, és visible. Només l'emissor o el receptor pot descodificar aquesta revelar l'adreça real. Aquestes adreces dissimulades són coneguts com "adreces de sigil."

Més enllà dels avantatges òbvies de privacitat, adreces de sigil tenen una sèrie de ramificacions, com fer que sigui impossible determinar la distribució actual entre els XMR direccions.

Això es pot comprovar vostè mateix, posant una adreça de Moneo publicitat (que probablement conté alguns XMR) en el bloc d'explorador de Moneo:


adreces-forma final no apareixen dins de la blockchain Moneo... Direccions extremadament llargs de Monero (95 caràcters!) Es fan manejable i memorizables a través del seu projecte Alias obert.

2) IndistinguishableSeparated unitats de transacció

Si es va a enviar XMR a una "direcció", en realitat la direcció de sigil codificat descrit anteriorment, seria arriben com diverses unitats de pagament discrets. Per exemple, si anés a enviar 18 XMR arribaria en unitats de nombres sencers de 10, 5 i 3 XMR, per un total de 18 XMR. Cada unitat apareixeria en la blockchain Monero de ser traslladat a una adreça que és única i diferent de sigil.

Aquest mateix procés s'aplica a qualsevol changewhich es retorna al remitent i qualsevol feespaid als miners. Aquesta propietat fa que la tasca de seguiment de quantitats específiques de pagament molt més complicat. A tall d'exemple, un adversari que sap el producte d'un proveïdor costa una quantitat inusual - diguem precisament 11,88101234 XMR - podria supervisar concebible la blockchain (probablement a través d'un procés automatitzat) per l'aspecte d'aquesta quantitat i després enfocar les seves tècniques i recursos analítics sobre les transaccions relacionades. En classificar totes les transaccions en unitats poc destacables, el sistema assegura Monero sumes d'una altra manera distintius es "perden en la multitud" d'unitats senceres de l'ONU-diferenciable.

 
La versió de Moneo "On és Waldo?" - imaginar que Waldo és una quantitat de pagament distintiu en ruta a una adreça específica... 

3) Els pagaments Signatura UntraceableRing

Hi ha una sinergia clara entre la forma en què maneja Monero adreces i les quantitats de pagament. Aquest 3rdtechnique, anell de Firmes, és una altra peça ordenada de l'enginyeria criptogràfica que fa encara més difícil per a un usuari Monero a ser identificat. Firmes de l'anell són essencialment un sistema avançat, obligatòria per a la barreja transacció.

Per tal d'entendre signatura de cercle, cal entendre que, com en Bitcoin, 1 Monero "direcció" és essencialment una forma especialitzada d'un criptogràfiques key.Funds públics associats a aquesta "direcció" només pot ser mogut a través de l'ús de la seva aparellat clau privada.

Seguint amb l'exemple anterior: s'envia el 18 XMR a una botiga. Aquesta transmissió continuació, es sub-divideix en 10, 5 i 3 fluxos XMR, tots els quals flueixen a separar, stealthversions de direcció Monero de la botiga. Aquí és on la firma de cercle entren en joc...

Des del punt de vista d'un programa de seguiment de confrontació, la clau privada que va autoritzar any10, 5 i 3 XMR sumes eversent a través de la blockchain Moneo, des de la primera bloc ( "gènesi"), es converteix en un possible signant de la transacció. El nombre de possibles signants depèn de la "profunditat de barreja" s'estableix; per exemple, una profunditat de 4 implica que qualsevol dels 3 tecles Monero que s'han utilitzat són també possibles signants de la transacció... I a mesura que la seva transacció es divideix en unitats que tot possiblement es deriven d'aquesta "signatura de grup" de la piscina... Firmes anell assegurar que les transaccions poden 't ser decisiva remunta a l'adreça IP de l'ordinador determinat (o la seva adreça de proxy Tor o I2P).

Per resumir, - que és molt molt difícil identificar els usuaris Monero

La combinació dels 3 elements anteriors fa Monero un veritable laberint de miralls per a qualsevol rastrejador contradictori. Sense vinculació definitiva es pot determinar, només la possibilitat de vinculació difusa. Ras i curt, les millors tècniques forenses blockchain la qual factiblemente es podrien aplicar a una transacció Moneo (o una sèrie de transaccions) és probable resultar inadmissible o almenys poc convincent si es presenta com a prova en un tribunal de justícia. Fins i tot els miners Monero són incapaços de censurar les transaccions. És molt més probable que algun element més enllà de l'abast del codi de Moneo es traduiria en de-anonimitzar seu usuari mitjà.

No obstant això tot té un preu...

Els mètodes d'anonimat anteriors són costosos en termes de requisits de dades; sempre hi ha un trade-off. Addicionalment, mida del bloc de Moneo creix amb l'augment de la demanda (encara que una penalització està en el seu lloc per evitar la inflor). Per aquesta raó, Moneo utilitza més recursos del sistema que Bitcoin i la majoria dels altres cryptocurrencies. Això pot convertir-se en un seriós obstacle per a l'èxit futur de Moneo.

L'ús de Moneo amb el mínim esforç

Ara que vostè és conscient dels beneficis de privacitat de Monero, t'estàs preguntant com usar-lo. La forma més senzilla possible enviar un pagament Bitcoin anònima, amb Monero actuant com a intermediari d'anonimat, és la pàgina web XMR.to. Per obtenir els millors resultats, connectar-se al lloc a través de la xarxa fosca. Fins i tot si la privacitat de la seva cartera Bitcoin està totalment compromesa, ningú serà capaç de determinar la destinació final dels pagaments realitzats a través de XMR.to.

Com obtenir la versió completa de Moneo

Encara que existeixen web i lleugeres versions de Moneo, la versió completa és més segura i més seguretat. Aquí és com aconseguir que:

1) Visita el lloc oficial a getmonero.org/downloads.

2) Descarregar la versió correcta per al seu sistema.

3) Per tal d'assegurar-se que té una versió legítima de Moneo, es recomana encaridament que comprovi el hash SHA de la descàrrega contra la qual apareix en l'arxiu o pàgina web hashes.txt. Aquí és com fer això en diversos sistemes operatius:

Finestres

Obrir una ordre promptthen aneu al directori on va descarregar el paquet Monero.zip. Introduïu l'ordre següent:

Mac OS X

Aneu al paquet descarregat i executi:

Linux

Executeu l'ordre següent:

Com utilitzar Monero

Monero.exe és la cartera i MoneroD.exe és el dimoni que se sincronitza amb i interactua amb el blockchain.

La primera vegada que s'executa la cartera, que generarà una llavor mnemotècnica de 25 paraules, similar a la utilitzada per carteres HD Bitcoin com electro. Registrar la llavor i emmagatzemar de forma segura! La llavor és l'única manera de recuperar el seu equilibri XMR si la seva màquina no funciona o es fa malbé o és robat.

Després de generar la llavor, la sortida de la cartera voluntat un "initial.address.txt" arxiu en el seu directori de treball. Aquest fitxer contindrà la seva adreça de Moneo.

Abans d'enganxar la seva adreça XMR en qualsevol lloc per rebre els fons, és una bona idea per entrar en "ajuda" a la cartera i experimentar amb els diferents comandaments. El lloc proporciona Monero infoon encara més el funcionament de la cartera i no hi ha molt a aprendre.

Punts de venda Monero

Nota: alguns intercanvis mostren el preu Moneo en termes de BTCXMR en lloc de la taxa XMRBTC més familiar. Per evitar la re-càlcul manual, només ha de sol·licitar la següent cita d'chartinterface XMR de comerç Veure: «1 / XMRBTC". Això invertirà la cita, com es mostra a continuació:

 
taxa de BTCXMR Poloniex es troba actualment en ~ 86 mentre que la seva taxa XMRBTC es troba actualment en 0.011...

Per veure el preu del Monero contra altres altcoins, Blockchain Statis útil.

1) Shapeshift.io

Shapeshift.iooffers una manera ràpida i senzilla per a l'intercanvi de Bitcoin o altcoins per XMR. No té la millor ratesbut canvi de comprar petites quantitats, és molt convenient ja que no es requereix cap informació o correu electrònic d'identificació personal de registre. Per evitar revelar la seva IP a Shapeshift.io, connectar-se a ell a través de Tor o I2P.

La compra d'Moneo Shapeshift és una simple qüestió de la selecció del seu moneda digital preferida per al pagament per clic en l'opció "Dipòsit". Assegureu-vos d'opció s'estableix a l'Monero Rebre, així:

A continuació, se li demanarà que introdueixi la seva adreça de Moneo (copiar i enganxar des de l'arxiu de initial.address.txt) i la seva adreça de devolució Bitcoin (en cas que alguna cosa va malament). Si la retirada de la seva butxaca Moneo, deixi en blanc el camp ID de pagament. També haurà d'estar d'acord amb els termes de canviar de forma.

Tingueu en compte el tipus de canvi d'actualització que apareix a la part superior i comparar-la amb la taxa BTCXMR actual. També són molt importants els maximumamounts minimumand dipòsit de dipòsit de Bitcoin (o cripto de la seva elecció) per enviar. Romandre dins d'aquest rang per evitar problemes:

Això completa, Shapeshift mostrarà la direcció de pagament Bitcoin. Poc després que el seu pagament es transmetrà per la blockchain, Shapeshift divulgarà el seu XMR:

2) BitSquare

Bitsquareis una aplicació descentralitzada del mercat per al comerç de divises (cripto) entre els individus. No requereix cap informació o correu electrònic d'identificació personal de registre i es connecta automàticament a través de Tor, que ofereix un excel·lent aïllament per la seva compra Moneo.

Els desavantatges de Bitsquare són la seva relativa complexitat (consultar la documentació Bitsquare d'ajuda per començar) i la falta de liquiditat per al comerç XMR. Es cosa tardarà una mica per trobar un venedor de XMR per la seva ubicació i el mètode de pagament preferit.

3) Poloniex

Poloniex.comis el major mercat per al comerç de Moneo, així com nombrosos altres altcoins. Tendeixen a tenir el preu més baix i liquiditat més profunda, encara que amb les expectatives de privacitat més baixes. Vostè haurà de proporcionar una adreça de correu electrònic per inscriure en Poloniex. Es recomana connectar a través de Tor i l'ús d'un compte de correu electrònic compatible amb Tor. Igual que amb tots els intercanvis en línia, retirar el seu moneda digital a una cartera sota el seu control el més aviat possible.

Com mina de Moneo

Per què comprar Monero quan es pot extreure, oi? Bé... La compra és molt més ràpid, més fàcil i no requereix cap inversió acurada en el maquinari mineria o l'electricitat barata per ser rendible.

CryptoNight algoritme de Moneo està dissenyat per mantenir la viabilitat de la CPU (processador de l'ordinador), encara que la mineria, en aquesta etapa, la GPU (targeta gràfica) la mineria és l'únic mètode probable que torni un benefici. Fins ara, no hi ha maquinari ASIC minera especialitzada disponible per Moneo.

La rendibilitat calcular

Abans de comprar qualsevol maquinari, calcular els seus beneficis potencials usant la calculadora calculator.The minera Coinwarz 'recuperarà automàticament la recompensa del tipus de canvi / BTC XMR, dificultat i bloc actual. Vostè haurà d'introduir manualment les dades correctes per a l'altre camp, com hashrate, el consum d'energia del seu GPU i el cost (suposant que vostè ha de comprar una GPU per a la mineria) i el cost de l'electricitat per quilowatt hora. Preus de l'electricitat són visibles en la factura de serveis públics.

A menys que tingui un cost molt baix d'energia, és poc probable que farà molt benefici al preu actual XMR...

1) Escollir una piscina Mineria

Per suavitzar els seus premis mineres, el millor és unir-se a una piscina. No es recomana en solitari-minera; llevat que tingui una gran quantitat de maquinari de la mineria es pot esperar d'esperar setmanes, mesos o fins i tot anys abans de veure cap recompensa. Hi ha nombroses piscines mineres Monero, molts dels quals no cobren honoraris.

2) Descàrrega programari de mineria

Per NVidiaGPUs, vostè voldrà descarregat ccminer-cryptonight.

AMDGPU propietaris han de descarregar v9.6 CryptoNote GPU Miner Claymore.

3) Introduïu els detalls de la piscina i començar Mineria

Monero miners s'executen des de la línia d'ordres. Seguiu la documentació del programari de mineria i executar el miner rellevants totes les direccions i miner detalls de la seva piscina per començar la mineria. Pot controlar els seus guanys de la pàgina web de la piscina.

Per ccminer, la comanda és el següent:

Per Claymore, introdueixi la següent:

Preu de la setmana que XMR: dalt / baix / Entre copes?

Estafes a un costat, sembla probable que Monero va a "tocar fons" en el curt o mitjà termini, sobretot en la consideració d'aquests factors de preu-suport:

  • L'emoció actual sobre l'acceptació de Moneo com a moneda de curs "legal" a la Darknet. Tot i l'estafa, s'ha fet el precedent per als mercats d'acceptació.
  • L'acceptació de la moneda pels comerciants moneda digital, molts dels quals han pres a Montero com una moneda per al comerç quan els mercats Bitcoin són avorrits. Popularitat com un instrument comercial representa en l'actualitat una font separada de la demanda d'XMR.
  • Versió 0.10 de Moneo, que va caure a la 20thof setembre. Inclou una nova característica coneguda com l'anonimat prometedora RingCT, desenvolupat en col·laboració amb el desenvolupador Bitcoin Core Gregory Maxwell. 0.10 També porta algunes optimitzacions de benvinguda als requisits d'espai de disc i sincronització velocitat de blockchain de Moneo.

Si ets nou a Montero, el més probable és que sigui aquesta última acció del preu que va atreure la seva atenció... Això està bé, però no es queden atrapats per la por o la cobdícia i l'arada estalvis de la seva vida - o qualsevol quantitat la pèrdua afectarien greument la seva vida - en Moneo. Parlar amb aquells amb experiència provada en aquest camp i dur a terme totes researchbefore necessari prendre qualsevol decisió econòmica.

Mentre que no podem dir-li on el preu de XMR a partir d'aquí, podem dir que els factors a veure. A llarg termini, l'èxit de Moneo dependrà de desenvolupament tècnic i econòmic.

Aquí hi ha tres escenaris que puguin influir en el preu XMR en el futur:

  • L'evidència anecdòtica suggereix que encara que diversos venedors AlphaBay i Oasis prefereixen (vermell) Moneo, amb alguns fins i tot ofereixen un descompte XMR, només una minoria dels proveïdors actualment accepten. L'acceptació pels mercats addicionals i si vendors- xarxa fosca o Clearnet - serien un senyal de preu positiu, igual que l'establiment d'un Fiat directe a / des de l'intercanvi XMR. Actualment Moneo s'adquireix principalment amb altres cryptocurrencies, l'única excepció essent descentralitzada intercanvis com BitSquare, on el volum tendeix a ser llum.
  • Queda per veure si Monero pot mantenir la seva vora anonimat sobre Bitcoinin el llarg termini. Maximalistes Bitcoin esperen Moneo ja sigui a ser eclipsat per o subsumit en Bitcoin, en forma d'una cadena lateral. Els desenvolupadors Monero probablement tenen altres idees.
  • Fins i tot si té èxit Moneo com a instrument econòmic sense deixar de ser competitiva a Bitcoin, hi ha dubtes pel que fa a si es pot escalar prou com per a servei fins i tot el nivell actual de la demanda per al comerç cripto sensible a la privacitat.

Consell: Cartes de la borsa d'estudi de Bitcoin i altres cryptocurrencies que han patit un o més de bomba i bolcat / bombolles i cicle (s) de xoc. Aquestes taules seran al·lusió a possibles escenaris per a l'evolució dels preus XMR. La Muntanya gràfic gox P & D no és diferent, almenys sobre una base percentual, a la situació XMR desplegament.

Tens alguna altra pregunta o comentari sobre Moneo, m'agradaria saber en la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post ICO

Els primers caixers automàtics Bitcoin van arribar a Nova York i Amèrica del Sud durant les properes setmanes

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Post ICO

5 Factors que dificulten el creixement de Bitcoin

Post ICO

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Post ICO

Bank of Montreal adverteix a Cointrader sobre lacció anti-Bitcoin, sense conseqüències per a altres empreses fins ara

Post ICO

Lalternativa Bitcoin Bytecoin celebra el primer bloc, anuncia noves funcions

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

Una nova i especial plataforma de comerç de Bitcoin arriba al juliol

Post ICO

La comunitat de Bitcoin allibera a Mt. Gox a causa duna excusa derror: una llista de 10 reaccions

Post ICO

Una manera més senzilla de rebre correus electrònics a través de la vostra adreça de Bitcoin? Si, si us plau

Post ICO

18 h Hora de final de la subhasta