Els bitcoins BFL es traslladen a la cartera controlada per la cort i es venen | Catalan.Lamareschale.org

Els bitcoins BFL es traslladen a la cartera controlada per la cort i es venen

Els bitcoins BFL es traslladen a la cartera controlada per la cort i es venen

Ahir, en un nou gir de la SEC contra papallona laboratoris del jutge Brian C. Wimes va concedir una moció de permetre la venda de papallona laboratoris bitcoins per començar la construcció dels nivells d'efectiu per als possibles reemborsaments a clients. El temporal receptor Eric L. Johnson va fer una sol·licitud segellada (no disponible per al públic) el 29 d'octubre al jutge sol·licitant la possibilitat d'iniciar la liquidació dels bitcoins papallona Labs.

Els detalls exactes romanen ocults a l'opinió pública a causa d'una sol·licitud que s'indica a la cort,

En suport del seu moviment, receptor Temporal afirma que el moviment subjacent conté informació confidencial i de propietat exclusiva en relació amb la propietat de Sindicatura.

La moció va ser concedida i el tribunal ha ordenat que el receptor Temporal ara pot començar monedes de liquidació amb una lectura de moviment en part,

L'ordre també va autoritzar el receptor Temporal per a "començar a establir una reserva de caixa suficient per cobrir la possible responsabilitat reemborsament. En aquest sentit i sota la supervisió del receptor temporal, les següents accions possibles immediatament.. La conversió de participacions substancials bitcoin Judicial de l'acusat per treure profit d'una forma sistemàtica i raonada ".

[...]

L'ordre provisional estipulada requereix que totes les parts a "cooperar en la transferència de bitcoins Sindicatura acusat a un tribunal controlat bitcoin cartera, sota la direcció i supervisió del receptor temporal. Receptor temporal pot contractar professionals i / o contractistes independents, que estimi necessàries, per garantir la transferència segura de bitcoins. "

[...]

S'ORDENA que el proposat protocol de transferència del receptor temporal que conté la metodologia per a la transferència de bitcoins, celebrada a Sindicatura acusat papallona Labs Inc Moneder (BFL) 's d'emmagatzematge a una controlada pel Tribunal bitcoin cartera,

Dos documents romanen sota precinte des del moment en què el moviment es va fer instant a la cort del receptor temporal fins que el moment en què el moviment va ser concedida pel tribunal. Moneda de foc ha après que aquests documents contenen els estats financers sobre els actius de la companyia en una cartera Bitcoin i els altres detalls que contenen sobre la cort controlat bitcoin cartera. Tots dos documents es mantindran sota segell i lluny de la vista del públic de moment.

Notícies relacionades


Post ICO

Intercanvi Bitcoin BtcChina va patir atac de DDoS de 100 Gbps

Post ICO

Versió del nucli Bitcoin versió 0.11.0 alliberada

Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

El desenvolupador de Bitcoin, Gavin Andresen, sospita que la majoria de les operacions de mineria en el núvol són esquemes de Ponzi

Post ICO

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com

Post ICO

Intercanvis Bitcoin

Post ICO

Adam Draper Afegit a Cryptolina

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

Post ICO

El ministre de Finances belga no prediu problemes entre el banc nacional i Bitcoin

Post ICO

Cripto dimpressió: el millor de dos mons

Post ICO

15 llocs per a totes les vostres preguntes Crypto

Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin