Bitcoin i la Xina: una història damor? | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin i la Xina: una història damor?

Bitcoin i la Xina: una història damor?

Dos dies després que parlem sobre això, fem un pas en aquesta història. Això no pot ser una coincidència! Xina està realment enamorat de la moneda digital, els números parlen per si mateix. L'interès del país en la moneda segueix augmentant, després de dos mesos de creixement constant.

La Xina ja té una plataforma d'intercanvi específic anomenat BTCChina i les descàrregues del client original Satoshi s'han incrementat en els últims mesos. Prengui aquest exemple: a l'abril, descàrregues de programari xineses van representar el 13,15 per cent del total, enfront del 3,66 per cent al gener.

No obstant això, entre maig i juny, la Xina va disparar cap a la part superior dels gràfics, amb més d'una quarta part de totes les descàrregues. El país fins i tot va aconseguir superar els EUA!

"La Xina sembla ser activament fomentant la seva població per prendre-la. S'està mostrant a la televisió, i explicar a la gent com poden prendre-ho en el pagament dels seus negocis. Res va a la televisió a la Xina sense el dir-tan del partit. La part que mai fa res oficialment, però si és a la televisió, que està sent aprovat ", diu Johnathan Turrall, cofundador de la companyia de programari Metalair.

Pot ser això un pas més en la "guerra de divises" entre la Xina i els EUA? Després de la competència entre el ien i el dòlar, pot ser Bitcoin la nova illa de la discòrdia?

"Estic segur que hi ha moltes persones a la Xina fascinades per diners en totes les seves diverses formes, i així uns diners que no Fiat és especialment interessant i els mitjans agradaria respondre a aquesta", les reivindicacions, el professor Barry Naughton, especialitzat en l'economia xinesa camp, que ensenya a la Universitat de Califòrnia a San Diego.

No obstant això, altament dubte que la Xina està donant suport Bitcoin. "A més, atès que el compte de capital de la Xina encara no està oberta, la gent estarà especialment interessat en alguna cosa que els podrien donar més llibertat amb els seus diners, inclosa la llibertat de moure a alta mar", afegeix. Això és una espècie del que parlem en aquest article, quan ens referim que la millor característica de Bitcoin per als xinesos era el fet que va proporcionar la llibertat quan parlem d'inversions.

Notícies relacionades


Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

Lempresa Bitcoin Coinsilium llança el primer bloqueig dIPO del Regne Unit

Post ICO

Bit4coin us permet oferir criptocurrency en forma de targeta de regal

Post ICO

Dispositius Android ara a bord del buc de Zeroblock gràcies a la nova aplicació Bitcoin

Post ICO

Andersen llança una altra proposta per augmentar el límit de mida del bloc

Post ICO

El desenvolupador de Bitcoin, Gavin Andresen, sospita que la majoria de les operacions de mineria en el núvol són esquemes de Ponzi

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex llança sense càrrecs per Grècia

Post ICO

70 llocs que et donen bitcoins gratis: realment funcionen?

Post ICO

Una nova i especial plataforma de comerç de Bitcoin arriba al juliol

Post ICO

Hi ha un banc Bitcoin en el camí? El fundador de Mt.Gox perd $ 50K i més

Post ICO

Els sol licitants dassistència australians han de declarar actius en moneda cibernètica

Post ICO

Barclays prova la tecnologia bitcoin