Bitcoin i altres monedes digitals | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin i altres monedes digitals

Bitcoin i altres monedes digitals

Bitcoin va ser de fet la primera del món en moneda d'igual a igual, però, no va ser la primera moneda digital del món, ni serà l'última moneda p2p. Bitcoin es va procedir per nombrosos intents de diverses companyies per establir monedes electròniques i des de llavors ha estat seguit per nombrosos monedes digitals que diuen ser millor. La comprensió de tots aquests diferents monedes ajudarà a potencials inversors Bitcoin entendre el mercat més gran per a les monedes digitals. Com a tal, hem escrit una breu història de les monedes digitals últims, i va exposar algunes de moneda fins-and-coming que podrien donar algun dia Bitcoin un termini per als seus diners, per dir-ho.

Una breu història de les monedes digitals

Un dels precursors més primerencs a Bitcoin va ser "moneda electrònica", que va ser llançat el final de nou en 1997. Ecash destinat a revolucionar monedes en moltes de les mateixes maneres que Bitcoin. Igual que Bitcoin, seria anònim i es basaria en criptologia. A diferència de Bitcoin, però, ecash va ser dissenyat per recolzar-se en una cambra de compensació central de controlar, distribuir i supervisar el sistema monetari. Ecash fracassar als pocs anys després del seu llançament, però, la seva influència encara se sent avui en dia, i fins i tot pot haver inspirat Bitcoin fundador Satoshi Nakamoto.

Una altra moneda electrònica era molt interessant e-gold. E-gold es va basar en un suport en or i era una moneda molt popular i relativament estable que es va perllongar de 1996 a 2009, abans de ser tancat pel govern dels Estats Units. E-gold facilitat essencialment, les operacions amb or i va mantenir les seves pròpies voltes d'or. Durant el seu apogeu va ser acceptada per nombrosos llocs web i tenia milions d'usuaris. Correu or va ser finalment processat per rentat de diners i altres càrrecs, encara que moltes persones sostenen que aquestes accions van tenir una motivació política. El Departament de Justícia fins i tot va tractar d'apoderar-se de vasts dipòsits d'e-or d'or perquè poguessin ser liquidats i s'afegeixen als pressupostos de funcionament del departament. Per sort, un jutge federal va aturar aquest esforç i que es consideri que el producte de la liquidació d'or han de ser retornats als inversors.

Les dues monedes, i nombroses altres donaria lloc a l'aparició de Bitcoin. Fins al moment, Bitcoin ha demostrat que contenen molts dels beneficis dels seus predecessors. Com una moneda totalment digital que ràpidament pot ser comercialitzat a tot el món. És anònim i fins al moment ha demostrat ser resistent. Bitcoin ho va fer diferent va ser confiar en el poder combinat de la comunitat en línia, en lloc del valor d'una mercaderia o la direcció d'un centre d'intercanvi.

Els competidors moderns de Bitcoin

Bitcoin és el rei al pati, però això no vol dir que la moneda no està sent qüestionat. Diversos competidors importants han sorgit amb l'objectiu de destronar Bitcoin. Alguns inversors creuen ara que mentre el món pot necessitar i voler una moneda digital, defectes en el disseny de Bitcoin en última instància demostrarà el ser la ruïna de la moneda. Aquests inversors estan donant competeixen monedes totalment digitals veure de prop.

L'alternativa Bitcoin més important fins ara és probablement litecoin, que és molt similar a Bitcoin en el codi i funció. És anònim, compta amb un subministrament limitat, i ha de ser extret a través de la criptologia. Litecoin és diferent, però, en què es tracta de l'oferta total de monedes és de 84 milions, o al voltant de 4 vegades més que Bitcoin. No només això, sinó que els blocs estan destinats a ser minada cada 2,5 minuts. Litecoin també utilitza un sistema avançat de prova de treball anomenat scrypt, que alguns creuen que resultarà ser més fiable i funcional que el sistema de Bitcoin. Des litecoin és tan similar a Bitcoin, es refereix sovint com de Bitcoin "germà petit".

Una altra moneda digital alternativa cada vegada més popular és PPcoin. PPcoin és únic perquè té un sistema de prova de participació, a més del sistema de prova de treball que es troba en Bitcoin i litecoin. Mentre que l'explicació completa és complexa, podrien sorgir problemes si les empreses venen a crear un monopoli (és a dir, el 51% o més de participació) en les explotacions de Bitcoin o les operacions mineres. De fet, el gremi miner BTC recentment va estar a punt d'aconseguir aquesta gesta. Sistema de prova de participació de PPcoin ajudarà a prevenir aquest risc. A més, PPcoin és més eficient energèticament que Bitcoin, el que redueix l'impacte de la moneda sobre el medi ambient, que s'ha convertit en una preocupació important en els últims mesos.

Namecoin és un altre competidor únic Bitcoin. A diferència de Bitcoin i les monedes esmentades anteriorment, l'objectiu real de Namecoin no és necessàriament per a ser una moneda. En el seu lloc, Namecoin està destinat a actuar com un sistema de noms de domini descentralitzada per crear un nou conjunt de dominis de llocs web que no poden ser atacats o censurats. L'objectiu principal d'Namecoin és reduir la censura a Internet. Igual que Bitcoin, hi ha 21 milions d'Namecoins que es poden crear.

En Conclusió: Es pot Bitcoin romandre al cim?

Així que seguirà sent Bitcoin la moneda més important del món? Només el futur dirà, però per ara Bitcoin té un avantatge enorme i aparentment insuperable. En un sentit, el mercat de divises digital és Bitcoin de perdre. Llevat que Bitcoin s'esfondra o es pateix un greu retrocés que serà molt difícil, si no impossible, que un competidor per superar la moneda digital. Fins al moment tots els inversors, comerciants i miners han demostrat ser molt fidel a Bitcoin Bitcoin ia menys que els dóna una raó per actuar otherwi

Notícies relacionades


Post ICO

La Creu Roja Americana accepta Bitcoin a través de BitPay

Post ICO

El cofundador dApple Steve Wozniak sincorpora a la companyia ATM inspirada en el blockchain

Post ICO

Una nova i especial plataforma de comerç de Bitcoin arriba al juliol

Post ICO

Aplicacions de Bitcoin

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Igot.com llança el servei de processament de pagaments en 40 països

Post ICO

20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter

Post ICO

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

Post ICO

Bitcoin 2014 Convention Highlights

Post ICO

7 raons per les quals el negoci de Bitcoin està perdent clients

Post ICO

Dispositius Android ara a bord del buc de Zeroblock gràcies a la nova aplicació Bitcoin

Post ICO

El 61% dels canadenians esperen que estiguin utilitzant una cartera digital el 2019

Post ICO

Amazon Further denega PayBase. Participació de miners de GAW