Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B

Bitcoin i el seu creixement en el món dels consumidors és òbvia: noves històries d'adopció s'estan publicats cada dia, però és rar trobar aplicacions relacionades amb Bitcoin tractant de beneficiar la comunitat de negoci a negoci (B2B).

Tots estem conscients del fet que les transaccions B2B són generalment més grans que les transaccions de persona a persona (P2P). No obstant això, Bitcoin ha estat incapaç de penetrar en aquest mercat de la manera correcta. La meva curiositat em va portar a descobrir que no sóc l'únic que ha plantejat aquesta qüestió i es va preguntar sobre el paper de Bitcoin en la comunitat B2B. No obstant això, no sóc el primer a fer-ho.

[Tweet_box disseny = "box_02"] Bitcoin ha estat incapaç de penetrar en el mercat de negoci a negoci de la manera correcta, però que podria estar a punt de canviar. [/ Tweet_box]

Jeff Garzik, CEO de Dunvegan, també va fer aquesta pregunta fa gairebé un any.

Bitcoin té la tecnologia i el potencial de reemplaçar alguns dels sistemes de pagament existents que utilitzen les empreses. El més comú és la transferència de filferro, que podria no ser tan car com el cost tendeix a no ser a força de percentatge, però fix. No obstant això, és bastant lent: en general, les transferències electròniques entre països tendeixen a prendre entre tres i cinc dies laborables.

En els temps moderns, on els pagaments ràpids i instantanis són populars entre els consumidors, això sembla com una cosa que s'ha de revisar i canviat per tal d'animar a les nostres empreses per fer front a la nova economia mundial.

L'altre mètode comú per a les transferències és càmera de compensació automatitzada

ACH), que és generalment més barat que les transferències de filferro, però més lent també.

D'altra banda, Bitcoin resol tant del tema de la velocitat i el cost. Es pot utilitzar per enviar i rebre grans quantitats de diners, i també es pot fer a la quantitat mínima de temps que va des d'una hora fins a diverses hores.

No obstant això, el problema és que aquest tipus d'acord només pot funcionar si les dues parts estan disposades a fer servir Bitcoin i reconèixer els riscos que implica l'ús de la mateixa.

La majoria de les empreses no tenen el temps o la paciència per confiar en una moneda que és tan volàtil com Bitcoin. Per aquesta raó, l'única solució per a les empreses és l'ús de Bitcoin com un simple mitjà per a la transferència de fons i no a la realitat sostenir Bitcoin.

Per tant, les empreses haurien d'utilitzar els serveis que proporcionen els comptes comercials on BTC es converteix instantàniament en la moneda local, igual que els comptes de venedor proporcionats per carteres populars. Això, però, sens dubte afectarà el mercat amb grans sumes de diners que es compren i venen. Tot i així, Bitcoin serà capaç d'adaptar-se.

L'altra gran avantatge d'adoptar moneda digital és la capacitat de convertir certes monedes que no gaudeixen d'acceptació global. Aquestes monedes es poden convertir en BTC per donar-los més accés al mercat global, el que facilitarà encara més el procés de pagament.

Velocitat

La velocitat de Bitcoin és, sens dubte, súper ràpid en comparació amb els mètodes convencionals. Pel que la capacitat de fer transaccions ràpides no serà un problema.

Cost

L'altre avantatge és el cost. Cables banc tradicional varien generalment de 10 a 40 dòlars o fins i tot més. D'altra banda, una taxa de Bitcoin seria generalment uns pocs centaus.

Ubiqüitat

Capacitat de les persones per fer negocis es veu afectada en gran mesura per les polítiques bancàries i altres restriccions financeres imposades pels governs. No obstant això, la majoria de la població adulta del món és sense serveis bancaris, de manera que és difícil d'acceptar pagaments i transferències bancàries. La majoria d'aquestes persones han de dependre dels serveis com Western Union i Money Gram per rebre i enviar pagaments.

Bitcoin, però, pot resoldre aquest problema. Amb una sola moneda de preocupar i que només necessiten un ordinador i accés a una connexió a Internet, qualsevol persona pot enviar i rebre diners a tot el món.

Moneda digital dóna a les persones que viuen en països del tercer món l'oportunitat de ser part del comerç mundial: aquesta iniciació pot revolucionar la indústria del comerç electrònic.

No obstant això, el cas d'ús per a pagaments B2B no és tan simple i planerament. Hi ha una sèrie de complicacions que han de ser abordats abans de poder veure algunes grans jugadors que adopten Bitcoin.

Aspecte de seguretat

Hi ha alguns desavantatges, però. El major problema amb l'ús de Bitcoin és que tota la responsabilitat sobre la seguretat recau en la persona que efectua el pagament. Per exemple, si jo estic enviant 1.000 BTC a algú, la primera i més important error que s'hauria d'evitar és per assegurar-se que estic enviant a la direcció correcta ja que els pagaments són irreversibles.

D'altra banda, he de assegurar-me que el meu equip no està compromesa o no té cap programari instal·lat d'inici de sessió que pot espiar i accedir a les meves credencials.

Gairebé tots aquests problemes poden ser enfrontats pels bancs també, però en aquest cas es reemborsarà al client si alguna cosa passa. En el cas de Bitcoin, això no és una possibilitat.

Per tant, perquè això funcioni, hem de trobar una solució, un servei que és capaç de confirmar si l'adreça és correcta adjuntant un nom a una adreça, fins i tot si és només en la plataforma està utilitzant en aquest moment. L'altra opció és eliminar la pressió des del client per tal d'assegurar el sistema: això significa que la plataforma o empresa que s'utilitza ha de ser responsable de totes les mesures relacionades amb la seguretat involucrats.

Si algú és capaç d'arribar a una solució factible i segura per a aquest problema, llavors van a començar una revolució, perquè aquest és un dels principals factors que dificulten l'adopció entre la facció de negocis.

Volatilitat dels preus

L'altra amenaça per a les empreses que adopten moneda digital és alta volatilitat de Bitcoin i com pot afectar possiblement el seu negoci. Com la majoria de les transaccions B2B són de gran volum, qualsevol ordre o vendre ordre de compra és segur per canviar significativament el mercat.

D'altra banda, les empreses no poden mantenir BTC causa del seu tipus de canvi imprevisible. Com tractar amb la volatilitat issueis cosa que requerirà un debat seriós entre els pioners Bitcoin i inversors.

No obstant això, com la moneda madura i augmenta l'adopció, la volatilitat disminueix i productes i serveis serà llançat que d'alguna manera són capaços de liquidar Bitcoin sense pertorbar el mercat massa.

Bitcoin serveix a molts beneficis per als propietaris de petites empreses que poden utilitzar BTC a pagar als seus proveïdors. A més, amb les seves transaccions sent generalment més petit en volum, que no han de preocupar sobre com moure el mercat massa.

Si us plau, comparteixi les seves idees sobre com creu que Bitcoin impactarà les relacions financeres de negoci a negoci en el futur.

Notícies relacionades


Post ICO

Les autoritats se centren en lestudi nord-americà que nega lanonimat de Bitcoin

Post ICO

Un castell de Bitcoin neix a Estònia

Post ICO

260 línies aèries accepten Bitcoin gràcies a la nova associació Bitnet

Post ICO

La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle

Post ICO

5 extrems de Bitcoin per aprofitar al màxim el vostre lloc de WordPress

Post ICO

Lequip de BetCoin Casino llança el nou lloc web de jocs BetCoin Circle i prepara més notícies

Post ICO

Intercanvis Bitcoin

Post ICO

El cofundador dApple Steve Wozniak sincorpora a la companyia ATM inspirada en el blockchain

Post ICO

Un altre lloc web de Bitcoin mossega la pols

Post ICO

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: tan aviat com 14nm estigui disponible, llançarem un nou ASIC que superarà els altres dissenys de 14nm

Post ICO

Hi ha un banc Bitcoin en el camí? El fundador de Mt.Gox perd $ 50K i més