Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Un intercanvi on pots intercanviar lires turques per Bitcoin? Vostè pot apostar-hi! Que ja existeix i es diu BTCTurk. Això vol dir que té moneda digital finalment (i correctament) va arribar a Turquia, després dels esclats en altres nacions "poc probable" com IRANOR Israel.

La nova plataforma, que s'està desenvolupant des del gener, es va posar en marxa a principis d'aquest mes i ja va rebre una bona quantitat d'inscripcions en les últimes setmanes, segons el director de tecnologia de l'empresa, Emre Kenci. La companyia promet taxes més baixes que altres intercanvis - una mitjana de 0,5 per cent - i transaccions també més ràpidament (si l'usuari té un compte bancari local, és clar).

Tot i que no hi ha "ni un sol comerciant que accepti Bitcoin a Turquia, una gran quantitat de persones estan interessades en ella", diu Kenci. Per ara, l'impacte de Bitcoin en l'economia turca es redueix clarament, però "potser en el molt llarg termini, Bitcoin podria ajudar a l'economia turca mitjançant la reducció de debilitat de la moneda i l'alta inflació", afegeix el director de tecnologia.

Els usuaris de Bitcoin a Turquia podria ser una petita comunitat en el present, però BTCTurk promet fer que sigui més fàcil per a les persones a adoptar moneda digital al país. Així que podem esperar veure una mica de creixement i evolució. Si voleu saber més sobre BTCTurk vostè pot consultar la pàgina web d'intercanvi o visiti el seu fòrum oficial.

Via coindesk.comBitcoin ATM Genesis1 aterra a QueenslandBitcoiners basats en Queensland ja es poden comprar i vendre moneda digital sense sortir de l'estat australià gràcies a la nova Bitcoin ATMthat s'ha instal·lat recentment al sud de Brisbane.

La màquina, que es pot trobar en The Roastery Cafe (25, Glenelg Street), és un Genesis1, fabricat per GenesisCoin. "Hi ha una gran quantitat de persones que han estat esperant per això. Hi ha Bitcoiniacs que tenen reunions de tot el món cada setmana, i aquests grups estan creixent ràpidament", Roastery Cafe copropietari Bruce Carrall dir el Brisbane Times.

"Vaig veure les fotos en línia dels nois de la guarnició fins a sortir per la porta d'usar la màquina, així que busquem en ella. La facturació d'aquestes màquines era increïble i que s'estaven estenent ràpidament. Estan als Estats Units, Regne Unit, Singapur, Hong Kong i Canadà ", ha afegit.

El Genesis1 és lleugerament diferent dels caixers automàtics Bitcoin habituals. A més de dispensació i tenint BTC, la màquina també accepta i ven litecoin i dogecoin.

A més de donar la benvinguda a la màquina i els seus usuaris, la Roastery Cafe també estarà acceptant cryptocurrencyfor seus productes.

Imatge destacada de Imgur.com


Caixers automàtics Bitcoin: com es veuen les autoritats?Hem estat parlant de màquines Bitcoin ATM des de fa un temps (el Robocoin, el San Diego machineand la Màquina Bitcoin), però els últims avenços en el món moneda digital - com ara les sospites que van portar a les autoritats federals a tancar Liberty Reserve -, ens va fer tornar a aquest tema.

Com són aquests dispositius vistos per les autoritats? Especialment pel govern EUA, on Bitcoin s'ha analitzat més. Bé, les notícies no són bones per als creadors d'aquestes màquines. D'acord amb un document publicat al març pel Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), en el qual la institució va explicar el que pensava sobre el món Bitcoin, màquines ATM moneda digital no agraden a les autoritats.

Directrius FinCEN van fer algunes regles molt clares, sobretot aquesta opinió: qualsevol que operi un caixer automàtic de Bitcoin és vist com un transmissor de diners i ha d'obeir a una llarga llista de requisits.

Això significa complir amb molts dels requisits de l'estat, així com les lleis federals contra el rentat de diners i contra el terrorisme. ¿Això serà massa complex per a les petites empreses? Està donant la millor opció?

Resumint, aquest és el resultat principal del document FinCEN: preguntes i més preguntes. Tot i que algunes regles són clares, una part important de les directrius segueix sent dubtosa. Suposo que haurem d'esperar el que pot succeir una vegada que algú comença a fer servir una màquina ATM Bitcoin...

Via wired.com 


Bitcoin ATM registra 140 transaccions al Campus Party abans dinstal·lar-se a São PauloCampus Party va ser encara més especial el 2014. L'esdeveniment tecnologia que pren la ciutat brasilera de Sao Paulo per la tempesta tots els anys tenia un caixer automàtic de Bitcoin aquest moment. El dispositiu va ser un veritable èxit entre els assistents locals i estrangers coneixedors de la tecnologia, no només per als Bitcoiners sinó també per a les persones que busquen saber més sobre la moneda digital.

La màquina Lamassu va realitzar prop de 140 transaccions durant l'esdeveniment de quatre dies, l'intercanvi de més de R4,000, l'equivalent a $ 1.700. D'acord amb la major borsa de Bitcoin Bitcoin Mercat del Brasil, l'empresa que va importar la màquina, el valor de canvi mitjà va ser de $ 28 per usuari.

Aquesta va ser la primera experiència amb un caixer automàtic de Bitcoin a Amèrica Llatina i els usuaris eren bastant satisfets amb el dispositiu, tot i el fet que només permet una operació d'un sol sentit (BTC comprar amb la moneda fiduciària). No obstant això, Rodrigo Batista, director general del Mercat Bitcoin, va dir a Folha de S. Paulothat el moviment en el lloc de caixer automàtic era molt alt i el públic era bastant curiositat pel moneda digital.

"Jo diria que la meitat del públic es va dur a terme saber què és Bitcoin, però segueix sent un concepte molt complex, que era així amb mi quan vaig sentir parlar per primera vegada", va dir Batista.

Segons el cap de la borsa, "la majoria de les persones que es van aturar al quiosc no sabien el que era. Veig això com a positiu perquè indica que hi ha molt espai per al desenvolupament de la tecnologia". No obstant això, Batista manté la seva visió que Bitcoin no serà capaç de reemplaçar el sistema bancari, com es va posar de manifest durant una conferència al Campus Party.

Mercat Bitcoin és ara l'elecció de la ubicació perfecta per a instal·lar el caixer automàtic de Bitcoin a Sao Paulo. Aquest procés ha de concloure a l'abril, quan la màquina està configurada per començar a operar per al públic en general.

Notícies relacionades


Post ICO

Les empreses de Berlín abracen moneda digital

Post ICO

Andersen llança una altra proposta per augmentar el límit de mida del bloc

Post ICO

Lempresari nord-americà vol augmentar la seva Vall Blockchain amb lajuda de Tesla

Post ICO

7 raons per les quals el negoci de Bitcoin està perdent clients

Post ICO

Bitcoin gaudeix del dia més gran de 2014 a Rússia, ja que la moneda local segueix submergint-se

Post ICO

Bitcoin i el futur dels diners: Atlanta acull la cripto conferència a loctubre

Post ICO

Bitcoin conquesta dos nous grans partidaris: Peter Paff i Peter Assange dEuro Pacífic

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai

Post ICO

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

Bank of England elogia a Bitcoin i revela una investigació per emetre divises digitals

Post ICO

Dispositius Android ara a bord del buc de Zeroblock gràcies a la nova aplicació Bitcoin