Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus | Catalan.Lamareschale.org

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Lloc de notícies russa 'Zuckerberg Pozvonit' ha estat ordenat per control dels mitjans del Kremlin Roskomnadzor eliminar o editar un article relacionat publicat en Bitcoin 2013or que haurà d'enfrontar-se a conseqüències adverses.

L'òrgan executiu va emetre el warningon dimarts (28), donant el lloc web de tres dies per actuar. Si els propietaris de 'Zuckerberg Pozvonit' (que pot ser traduïda com "Zuckerberg Calling") es neguen a prendre mesures, a continuació, Roskomnadzor bloquejarà tot l'accés a la plataforma de notícies de tecnologia.

L'article que va encendre l'alarma d'Roskomnadzor és un text informatiu aparentment innocent titulat "Què són els bitcoins i els que els necessiten?", Publicat l'11 d'abril de 2013.

D'acord amb un recent post compartida per l'editor del lloc de Vyacheslav Tsyplukhinon a Facebook, l'equip darrere de 'Zuckerberg Pozvonit' que està per prendre una decisió respecte a l'ordre de l'organisme de control. "No hem discutit aquest tema en conjunt encara, però mantenir la posició que no hem d'esborrar res. Els permetia tancar la pàgina web, i després deixar que ells expliquen als nostres 1,8 milions de lectors, i per a la indústria, el que és passant "Tsyplukhinon va escriure a la xarxa social.

En altres paraules, l'article roman inalterat en viu i per ara, un dia després de l'advertència es va fer públic.

Rússia ataca de nou

Aquesta no és la primera vegada Roskomnadzor amenaça plataformes digitals basats a Rússia conegut per la publicació de continguts relacionats amb Bitcoin. A principis d'aquest any, l'organització bloquejat accessto diversos llocs moneda digital al país.

Al gener, el control dels mitjans va parlar en nom del govern rus, dient que tenia la intenció d'aturar la propagació de moneda digital al país a causa de la seva "contribució al creixement de l'economia submergida".

No obstant això, els llocs es va defensar i el tribunal regional de Sverdlovsk consideren el bloqueig il·legal digitals, ordenant a les autoritats a tornar.

No obstant això, en aquest cas, una ordre judicial afirma que 'l'article de Zuckerberg Pozvonit inclou' la propaganda dels delictes fiscals a la zona de la legalització [blanqueig de diners] ingressos obtinguts de manera delictiva 'i "té un impacte negatiu en la consciència jurídica dels ciutadans ".

D'acord amb GlobalVoicesOnline.org, Roskomnadzor pel que sembla ni tan sols estan d'acord amb l'opinió del tribunal i, de fet va demanar més aclariments legals abans de notificar al lloc rus. Tot i això, el tribunal estava clar: la "decisió no conté cap ambigüitat", va dir a la cort Roskomnadzor fa tan sols uns dies, obligant a l'organisme de control per avisar 'Zuckerberg Pozvonit'.

L'amenaça també segueix primeres monedes digitals cada vegada statementabout de Vladimir Putin. A mitjans de juliol, el president rus va dir: "Nosaltres no rebutgem res, però hi ha seriosos problemes, realment fonamentals relacionats amb la seva [diners digital] un ús més ampli, almenys, en l'actualitat."

Notícies relacionades


Post ICO

Dispositius Android ara a bord del buc de Zeroblock gràcies a la nova aplicació Bitcoin

Post ICO

Latac farà que els intercanvis Bitcoin siguin molt més resistents, diu Antonopoulos

Post ICO

Els bitcoins BFL es traslladen a la cartera controlada per la cort i es venen

Post ICO

Bitcoin gaudeix del dia més gran de 2014 a Rússia, ja que la moneda local segueix submergint-se

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex llança sense càrrecs per Grècia

Post ICO

Linici australià llança una plataforma de comerç de marge només amb Bitcoin

Post ICO

Hi ha un banc Bitcoin en el camí? El fundador de Mt.Gox perd $ 50K i més

Post ICO

Les empreses de Berlín abracen moneda digital

Post ICO

5 extrems de Bitcoin per aprofitar al màxim el vostre lloc de WordPress

Post ICO

Els sol licitants dassistència australians han de declarar actius en moneda cibernètica

Post ICO

El ministre de Finances belga no prediu problemes entre el banc nacional i Bitcoin

Post ICO

Bitcoin targetes de crèdit, satèl·lits Bitcoin i molt més