Hi ha un banc Bitcoin en el camí? El fundador de Mt.Gox perd $ 50K i més | Catalan.Lamareschale.org

Hi ha un banc Bitcoin en el camí? El fundador de Mt.Gox perd $ 50K i més

Hi ha un banc Bitcoin en el camí? El fundador de Mt.Gox perd $ 50K i més

Tenim Bitcoin caixers automàtics, màquines d'impressió Bitcoin, les empreses mineres, fins i tot les targetes de crèdit. L'única cosa Bitcoin no té, però, és que el seu propi banc. Bitcoin ATM empresa Robocoin ara planeja llançar un banc en línia i farà ús de les seves caixers automàtics per a actuar com a "branques" a tot el món. Aquest desenvolupament podria portar encara més serveis a la comunitat global de Bitcoin i si cap empresa sembla estar en la posició de fer-ho, és Robocoin. La companyia té 13 Bitcoin caixers automàtics en funcionament a tot Europa, Amèrica del Nord i Àsia.
Bitcoin es converteix en moneda de sortida delecció per a persones de països amb problemesSi vostè ha estat veient Fiatleak.com durant les últimes setmanes, se li han adonat que la Xina ha estat responsable de la gran majoria de les transaccions Bitcoin. La ràfega de transaccions basades en moneda digital xinesa ve tot i que el govern local ha establert estrictes controls de capital en un esforç per protegir tant a l'economia del país i la seva moneda.

Curiosament, ja que el govern es veu a mantenir els diners al país, sembla que molts xinesos estan utilitzant Bitcoin com una mena de "sortida" currencyto transferir el seu riquesa de iuans. Tu pots


Bitcoin Blackmail LettersDurant al Regne Unit el Departament de Policia de Thames està informant que estan investigant un cas de xantatge Bitcoin que s'està lliurant en el correu a diverses adreces a
Maidenhead, Wycombe i Buckinghamshire Sud.

Les lletres exigeixen que els receptors envien Bitcoin a una adreça adjunta a la carta o el remitent serà "objecte d'una campanya" que difonen falsos rumors sobre ells ser un pedòfil.

Onze persones han informat de cartes com aquesta a la policia fins al moment, a Maidenhead, Wycombe, Hedgerley i Bourne End.

El detectiu Sargent Peter paret de la Força CID Maidenhead va declarar: "Algunes persones poden simplement descarten les cartes d'aquest tipus quan els reben, però per altres pot ser molt angoixant. Aquest és un clar intent de xantatge i hem de reunir tota la informació que puguem per ajudar a la nostra investigació i rastrejar als delinqüents darrere d'aquestes cartes desagradables ".

Com monedes com Bitcoin segueixen enlairar-se i créixer sens dubte veure més i més delinqüents que intenten extreure els diners de la gent honesta honest en aquesta naturalesa. Mentre que Bitcoin és típic d'un únic electrònic per a la majoria de la gent és interessant veure els criminals el porten a la paraula físic amb amenaces a través del lloc.


The Bitcoin BlackoutMoneda de foc s'unirà a la que té lloc Bitcoin apagada el 20 d'agost.

El Bitcoin apagada va ser creat per ajudar a portar la llum a la proposta BitLicense i el potencial que ha de fer un dany greu a la innovació en l'espai moneda digital.

Els creadors del lloc dels quals va arribar a veure si ens agradaria participar han pujat una mica de JavaScript per enganxar bin on els usuaris poden implementar per si mateixos.

Ells també estan proporcionant una versió allotjada (sempre expressem precaució a aquest tipus de coses) i suggereixen l'ús de la versió auto-organitzada.

Aquesta és una de les coses més innovadors que hem vist a dibuixar una mica d'atenció a la qüestió BitLicense i sens dubte estar prenent part.


Bitcoin ara es pot utilitzar per comprar targetes regal en líniaBitcoin ha fet un altre pas endavant. Ara, la moneda digital també es pot utilitzar per comprar targetes de regal de la pàgina web Gyft. Per què és això important? Perquè això vol dir que Bitcoin ha trobat una altra manera d'arribar a ser real i ser utilitzat en el món real.

Gràcies a Caixmir Hill, el periodista de Forbes que va sobreviure una setmana sencera només amb Bitcoinsand va tenir un moment difícil fer-ho, vam poder veure que no és fàcil ser un amant de Bitcoin. Per tant, el fet que Gyft està acceptant la moneda digital significa molt! Bàsicament, els usuaris poden convertir Bitcoin seu valor en el magatzem creditand, el més important, passar aquest crèdit en llocs que realment els agrada.

El principal problema amb Bitcoin és que, encara que la moneda digital és gran, encara es limita a les compres en línia. Moneda virtual encara té un llarg camí per recórrer. És una mica com PayPal, que també va haver de treballar el seu camí en les preferències dels usuaris.

Després Gyft, Bitcoin només pot pujar. Potser, algun dia, en un futur no molt llunyà, veurem caixers automàtics que subministren bitcoins a cada cantonada, però no hi ha molt a fer fins que arribi el dia d'avui.

Via techcrunch.com

Notícies relacionades


Post ICO

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Post ICO

5 vídeos destacats de Bitcoin que hauríeu de veure

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: tan aviat com 14nm estigui disponible, llançarem un nou ASIC que superarà els altres dissenys de 14nm

Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Igot.com llança el servei de processament de pagaments en 40 països

Post ICO

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Post ICO

Els nord-americans estan farts de la manipulació de diners: Bitcoin podria ser la resposta

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

Post ICO

Els activistes volen crear un nou model de Bitcoin que pugui assegurar lanonimat i evitar la regulació

Post ICO

Operacions editorials alarmantment transparents

Post ICO

Bitcoin no està segur: una mentida pels bancs i els governs (aquí és per què)