Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai

Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai

Com era d'esperar a causa de la creixent popularitat de moneda digital, d'aquest any Bitcoin Negre Fridaywas un gran èxit. El dia de festa compra electrònica registrar un rècord de vendes, mentre que les vendes del Divendres Negre tradicionals han baixat un 11 per cent.

L'esdeveniment relacionat amb Bitcoin va veure un augment del 82 per cent en el nombre de comerciants que es va completar el 28 de transaccions Novemberwhen en comparació amb el 2013 cripto-vacacional, el processador de pagaments revealedthis BitPay dimarts (9è). Aquest i altres resultats "demostren fins a quin punt l'ecosistema Bitcoin ha crescut i s'ha diversificat des de l'any passat", va dir la companyia.

Aquest any, el Divendres Negre de Bitcoin va atraure més de 1.200 merchantsfrom a tot el món, enfront de les 50 empreses que es van unir a l'esdeveniment inaugural a 2012.

Però a més dels nombres creixents, hi ha un altre fet que val la pena una referència. "Encara que l'any passat molts dels descomptes i ofertes eren per a la tecnologia relacionada amb Bitcoin, com equips de mineria Bitcoin, aquest any una gamma més àmplia dels minoristes estaven oferint ofertes de Bitcoin-específics en una gamma més àmplia d'articles", va revelar BitPay.

I els consumidors pel que sembla van apreciar el canvi, com ho demostra el canvi en els patrons de despesa. Mentre que el 2013 la majoria de les transaccions eren d'equips de mineria Bitcoin, enguany Bitcoiners van gastar més en altres productes de comerç electrònic. D'acord amb processador de pagaments més important del món, tant Gyft i NewEgg van experimentar el seu millor dia de vendes Bitcoin mai.

El proveïdor de targeta de regal electrònica Gyft tenia un 62 per cent més operacions d'aquest divendres Bitcoin Negre que l'any passat "alhora que augmenta el valor de les compres per un 139 per cent". La segona empresa a la llista, Newegg, "no només va establir marques personals per al valor total en dòlars de les compres, així com el nombre de transaccions".

Amagi Metalls - el distribuïdor de lingots que va començar a acceptar Bitcoin a l'agost de 2014 - registrar un nou rècord, també. La companyia va tenir el seu major quantitat d'ordres de BTC en un dia. Noms com TigerDirect, Adafruit i Namecheap també es van destacar en la llista d'empreses Bitcoin-amistoses amb resultats positius en l'esdeveniment d'aquest any.

"Aquest divendres Bitcoin Negre pot signifya moure cap endavant i cap a l'acceptació general de Bitcoin", va escriure BitPay.

Com Bitcoin examinador reportedlast setmanes, la quantitat de Bitcoin gastat durant aquest any el divendres Negre i el Cyber ​​Monday va establir un nou rècord en l'ecosistema moneda digital. Un total de $ 296 milions en Bitcoin es va passar pels consumidors durant el cap de setmana. I hi ha més: entre el 28 de novembre i 1 de desembre de Bitcoin va ser el novè més gran mètode de pagament utilitzat en tot el món.

Notícies relacionades


Post ICO

1.200 comerciants llestos per fer que aquest any Bitcoin Black Friday sigui el més gran encara

Post ICO

Les butxaques Bitcoin basades en Android shan actualitzat després de defectes de criptografia i problemes de seguretat

Post ICO

Versió del nucli Bitcoin versió 0.11.0 alliberada

Post ICO

Bill Egan, eGifter: estem treballant per obtenir algunes marques que en realitat seran emocionants per a la comunitat Bitcoin

Post ICO

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

Post ICO

Bitcoin derrota a PayPal gràcies a una operació massiva de 194.993 BTC

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex llança sense càrrecs per Grècia

Post ICO

10 característiques poc conegudes ocultes dins Blockchain.info

Post ICO

LOficina Fiscal dAustràlia (per fi) publica les directrius de Bitcoin

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Buttercoin per tancar-se per falta de finançament

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

La comunitat de Bitcoin allibera a Mt. Gox a causa duna excusa derror: una llista de 10 reaccions