Bitcoin podria ser la causa de la mort de la pirateria en línia, prediu el fundador dIsohunt | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin podria ser la causa de la mort de la pirateria en línia, prediu el fundador dIsohunt

Bitcoin podria ser la causa de la mort de la pirateria en línia, prediu el fundador dIsohunt

Gary Fung, el fundador del popular lloc de torrents IsoHunt, creu que Bitcoin posarà fi a la pirateria en línia en el futur. O almenys releguen aquest procés a la part inferior de la llista dels mètodes preferits de visualització de mitjans en línia.

Amb el streaming ràpidament convertint-se en la forma preferida per veure pel·lícules i sèries de televisió plataformes onlineusing com Amazon o Netflix, no és d'estranyar que el procés de descàrrega de torrents és cada vegada menys i menys populars.

"Tecnològicament, preveig estudis i altres companyies de mitjans que creen APIs oberts i plataformes perquè els nous serveis de streaming innovadores es pot desenvolupar en la part superior. [...] Això resoldria la por de l'estudi dels jugadors individuals com Netflix dominant la distribució dels mitjans de comunicació i, finalment, dictant les condicions en la indústria ", va dir Fung TorrentFreak.

Tot i això, el fundador d'isoHunt creu que Bitcoin serà responsable de la major transformació en aquest camp. D'acord amb Fung, moneda digital es convertirà probablement en la forma de pagament universal que donarà lloc a una comunitat de punt a punt per compartir mitjans, mantenint els costos extremadament baixos.

"Imagineu que tots puguin veure i escoltar qualsevol cosa, en qualsevol moment i en qualsevol lloc, amb mers centaus, automàtica i contínuament deduït de la seva cartera Bitcoin", va dir el guru en línia.

No obstant això, aquest canvi farà que la transformació completa del sistema com la coneixem ara, i és probable que faci una gran quantitat d'empreses poderoses enutjat.

Aquí està el meu consell per a les associacions de la indústria com la MPAA i la RIAA per seguir sent eficaç era d'Internet, possiblement per beneficis de tots. Convertit en organismes de normalització per a les API de programació sobre els drets dels mitjans de comunicació, les metadades i dades de micro-transaccions. Les discogràfiques i estudis de cinema / TV pot utilitzar aquestes normes per prendre les seves pròpies obres disponibles per a la transmissió i per acceptar pagaments de tercers.

Gary Fung va ser la ment darrere de la plataforma en línia isoHunt original, que ja no existeix com una vegada ho sabíem. Després de la creació de la pàgina web, Fung va lluitar en els tribunals durant molts anys per mantenir el lloc obert, però va acabar perdent la batalla i el tancament de isoHunt.

Notícies relacionades


Post ICO

Bees Brothers: els joves emprenedors de criptocalitats continuen prosperant i ja han extret el seu primer Bitcoin

Post ICO

Linici australià llança una plataforma de comerç de marge només amb Bitcoin

Post ICO

Ladquisició de la cartera de llimona de LifeLock elimina totes les expectatives del suport de Bitcoin

Post ICO

10 mites de bitcoins bufades

Post ICO

Bit4coin us permet oferir criptocurrency en forma de targeta de regal

Post ICO

Un kit deines per maximitzar els guanys de Bitcoin

Post ICO

Lempresari nord-americà vol augmentar la seva Vall Blockchain amb lajuda de Tesla

Post ICO

LOficina Fiscal dAustràlia (per fi) publica les directrius de Bitcoin

Post ICO

Bitcoin derrota a PayPal gràcies a una operació massiva de 194.993 BTC

Post ICO

Bitcoin 2014 Convention Highlights

Post ICO

38è director de la Casa de la Moneda dels EUA a Keynote a Raleigh

Post ICO

Amazon estava preocupada sobre BitLicense