Bitcoin podria enfrontar-se a lextinció de la seva pròpia guerra | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin podria enfrontar-se a lextinció de la seva pròpia guerra

Bitcoin podria enfrontar-se a lextinció de la seva pròpia guerra

Bitcoin, la tecnologia de moneda virtual que consisteix en una comunitat d'atreure inversions per valor de centenars de milions de dòlars, està esforçant malgrat una guerra sempre present.

Aquest conflicte pot semblar una cosa menor des de l'exterior. No Bitcoiners ho veuran com un grup de persones que discuteixen sobre una simple qüestió de números. Però, en realitat, aquest desacord "insignificant" podria tenir conseqüències econòmiques importants i fins i tot posar la pròpia existència de la moneda virtual en risc.

La controvèrsia que envolta el sistema de Bitcoin és dividir a les comunitats xineses i els desenvolupadors occidentals, creant distinció entre la comunitat de negocis de xifrat i els primers usuaris, mentre que augmentava les diferències d'opinió entre els programadors.

Per tal de posar fi a la disputa, totes les parts han d'arribar a una entesa. En cas contrari, tota la xarxa Bitcoin es pot col·lapsar, arruïnant les possibilitats de descentralització i la seguretat.

La disputa

Propietaris de petites empreses i serveis de inici han adoptat Bitcoin com una simple moneda virtual descentralitzada lliure de qualsevol regulació governamental. O, almenys, lliure de l'abast dels bancs i les agències, com alguna cosa similar a l'or digital. No obstant això, en un intent d'inventar l'estructura ideal per a una moneda virtual, els primers desenvolupadors de Bitcoin també van dissenyar una tecnologia amb gran varietat d'aplicacions.

Alguns de nosaltres ja estem familiaritzats amb la blockchain i com funciona. Tecnologia de la base de Bitcoin manté un registre de tota la informació relacionada amb el BTC en un llibre de comptabilitat descentralitzada fora de perill i segur i fa que la informació a disposició del públic. Atès que el procés no està regulada per cap autoritat central, la informació es manté sense canvis. Les possibilitats generades per aquesta tecnologia en l'era moderna de la tecnologia virtual són infinites i diferents empreses ja han començat a explorar les múltiples aplicacions que el blockchain pugui tenir.

La xarxa Bitcoin és simplement compon de blocs de dades generades a partir de la informació digital, formant així una cadena. Però això és exactament on comença la disputa: quan Bitcoiners debaten la mida màxima d'un bloc. El límit actual per la mida màxima de bloc és un megabyte. Tal límit inferior de mida de bloc significa només set permeten realitzar transaccions per segon, la qual cosa és molt baix per a la majoria de les empreses que han integrat la tecnologia de Bitcoin fins ara.

Jeff Garzik, un dels membres de l'equip de desenvolupament del nucli de Bitcoin, recentment va escriure un article dient aquest pas representa un bloqueig al creixement de Bitcoin. Ell va escriure: "qualsevol negoci projectar ús de la capacitat responsables en el futur veu el sistema aconseguint una capacitat màxima absoluta, amb aquest límit de velocitat al seu lloc. L'augment o l'eliminació d'aquest límit encoratjarà a les empreses per veure Bitcoin com scalableand capaç de suportar milions de nous usuaris ".

La limitació de la mida de bloc també pot tenir un impacte negatiu en l'aplicació de la moneda fonamental de Bitcoin. L'experiència de l'usuari pot degradar si la quantitat sol·licitud de transacció excedeix el límit. Piscines mineres, que s'inscriuen les dades a la xarxa, s'iniciarà el cobrament de tarifes de processament cada vegada més alts. I, com a resultat, Bitcoin es perdrà part de l'apel·lació com a forma de pagament en comparació amb altres opcions.

No obstant això, el límit de mida de bloc també té els seus avantatges. Es limita l'espai disponible, proporcionant així la seguretat de la xarxa. Per tant, si algú intenta desbordar maliciosament amb el sistema de correu no desitjat, ell / ella o que ha de gastar una quantitat considerable de temps i esforç en el procés.

Una possible solució pot ser no augmentar el límit de mida de bloc per l'excés

Això reduirà la quantitat de treball dels miners han de fer en cada bloc. Es beneficiarà a ambdues parts amb una tarifa de transacció baix i un temps de transacció ràpida. Alguns dels primers usuaris de Bitcoin, que no es preocupen per la tarifa de transacció o d'oportunitats d'inversió actuals i mantenen la seva moneda digital com una inversió a llarg termini, també són compatibles amb un límit baix mida de bloc.

Però fins i tot si la majoria de la comunitat vota per un límit d'augment de mida de bloc, no hi ha protocol per decidir el límit de mida de bloc ideals - el manteniment de la seguretat actual i possibilitats futures - o decidir sobre un canvi.

Gavin Andresen (un dels desenvolupadors més importants de la tecnologia de Bitcoin) també ha presentat la seva pròpia proposta. Segons el document, Andresen va proposar un límit de mida de bloc de 20 megabytes. Això planteja un nou debat entre els experts.

Un potent comunitat de miners xinesos es va oposar a aquest augment del límit de mida de bloc causa de la connexió a Internet del seu país no els permetria aprofitar al màxim l'augment de mida de bloc. Pel que van fer una contraproposta amb un límit de mida de bloc de vuit megabytes. La proposta ha estat recolzada per Andresen des de llavors.

En resposta, un casquet de lliscament va ser proposat per Garzik que portaria una modificació del codi de Bitcoin. Aquest límit de mida mitjana, el bloc podria canviar (augmentar o disminuir) periòdicament, d'acord amb els vots presentats per les mineres globals.

La comunitat Bitcoin té diferents opinions sobre el debat amb una mica de suport augment de mida de bloc dels vuit megabytes 'i una mica d'espera de tecnologies avançades que podrien permetre que els permet evitar el conflicte. Com Bitcoin és un sistema completament descentralitzat, no hi ha cap acció clara per avaluar aquestes diferents idees i preocupacions, per la qual cosa és impossible arribar a una decisió definitiva.

Importància de la situació

Des Bitcoin començar el seu camí el gener de 2009, aquesta disputa mida del bloc és la primera modificació important a la política de Bitcoin. Cada vegada que un nou canvi es porta a terme, el nucli del programari és modificat i els jugadors s'han d'actualitzar ràpidament. A ningú tractant d'evitar el procediment actual és expulsat del sistema fins que es compleixin els termes.

Però, en aquest cas, hi ha dos conjunts de protocol implicades pels desenvolupadors que poden conduir a la divisió de la xarxa. El sota ruptura pot passar si una de les parts decideix exorcitzar una actualització global sense mesurar els resultats.

Conseqüència de la situació

Capitalització de mercat actual de Bitcoin és d'aproximadament $ 4 billionwith milions de dòlars en inversions que esperen en línia cada dia. El blockchain és un sistema completament segur i descentralitzat, i la gran base d'usuaris, juntament amb una història relativament llarga fa que la tecnologia blockchain superior en comparació amb qualsevol dels seus competidors. No obstant això, si la comunitat s'ensorra sobre el debat límit de mida de bloc, es posarà en perill tota la xarxa.

Notícies relacionades


Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners obté accés exclusiu a entrades anteriors a la venda

Post ICO

Bitcoin i altres monedes digitals

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Post ICO

20 peces de mineria Bitolains insana

Post ICO

Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment

Post ICO

5.5 milions de dòlars ho ajuden a entrar a lecosistema de Bitcoin amb totes les eines necessàries

Post ICO

Amazon Further denega PayBase. Participació de miners de GAW

Post ICO

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B

Post ICO

La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle

Post ICO

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

Post ICO

Lequip de BetCoin Casino llança el nou lloc web de jocs BetCoin Circle i prepara més notícies