Intercanvi Bitcoin Kraken travessa la frontera amb Canadà | Catalan.Lamareschale.org

Intercanvi Bitcoin Kraken travessa la frontera amb Canadà

Intercanvi Bitcoin Kraken travessa la frontera amb Canadà

Canadà està en ratxa Bitcoin. Seguint la postura pública del Senat Canadenca sobre cryptocurrencythat es va anunciar la setmana passada, Kraken ha obert una borsa de Bitcoin al país.

L'intercanvi de Bitcoin seu a San Francisco ha llançat oficialment al Canadà gràcies a una associació amb Vogogo, un processador de pagaments amb seu a Calgary.

"Vogogo i Kraken estan treballant en diverses iniciatives de la indústria i de l'associació ja està actiu al Canadà per fer Kraken disposició dels clients a tot el país. La plataforma Vogogo ofereix Kraken amb els serveis de gestió de riscos sofisticats, de seguretat, de compliment i de processament de pagaments perquè els clients de Kraken a intercanviar sense problemes entre els dòlars canadencs i Bitcoin o altres cryptocurrencies ", es llegeix en un comunicat de premsa.

Bitcoiners canadencs interessades en l'ús dels serveis de Kraken pot fer-ho amb facilitat i rapidesa, la conversió de dòlars canadencs en BTC a través d'Interac e-Transferència i transferències electròniques de fons (EFT). Els usuaris poden començar a operar immediatament amb els dipòsits de Interac, que normalment s'acrediten als seus comptes en uns pocs minuts després d'haver estat enviat.

Les tarifes aplicades per l'intercanvi - considerat com el mercat de major volum Euro - tenen un preu de 0,10% per als comerciants de gran volum i poden anar fins a un 0,35% per als comerciants menys actius.

"Veiem una gran quantitat d'oportunitats per a Kraken al Canadà i estem comptant amb l'experiència de Vogogo en la gestió de riscos i de processament de pagaments perquè sigui possible per als canadencs per moure els seus diners de manera segura i eficient des de i cap Kraken," Kraken CEO Jesse Powell va dir, centrant-se en la constant preocupació de l'empresa per la seguretat dels seus clients.

"Estem mirant endavant a proveir d'assentament ràpid i liquiditat que permeti al mercat canadenc per Bitcoin Bitcoin i els negocis prosperin", ha afegit Powell.

A l'altre costat de l'associació, el CEO de Vogogo va confirmar que estava molt satisfet amb el nou servei disponible al Canadà. "L'equip de Kraken és, sens dubte, una de les bosses de xifrat de més talent, sofisticats i capaços en la indústria i junts comparteixen el compromís de solidificar l'ecosistema de xifrat global", va dir Geoff Gordon.

"El seu nivell de diligència en la selecció de socis parla a la reputació Vogogo ha guanyat dins de la indústria. Estem molt contents, però potser el més important, estem enfocats en treballar amb Kraken i fer la nostra part per permetre i accelerar el seu creixement. Seguirem per proporcionar un accés segur, eficaç i compatible amb les xarxes de pagament bancari global i permetent Kraken de mirar cap endavant i centrar-se en ser els millors en els seus negocis ".

Des d'un punt de vista comercial, Kraken a tractar de fer la major part dels tancaments dels ex líders del mercat canadencs com CaVirtex i volta de Satoshi, dues plataformes de BTC que van tancar a principis d'aquest any.

Notícies relacionades


Post ICO

Els nord-americans estan farts de la manipulació de diners: Bitcoin podria ser la resposta

Post ICO

Bill vol fer que les criptocontactes siguin totalment legals a Califòrnia

Post ICO

Un kit deines per maximitzar els guanys de Bitcoin

Post ICO

Intercanvi de Bitcoins Kraken anuncia una nova estructura tarifària

Post ICO

5 Factors que dificulten el creixement de Bitcoin

Post ICO

Les autoritats se centren en lestudi nord-americà que nega lanonimat de Bitcoin

Post ICO

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

Post ICO

Andersen llança una altra proposta per augmentar el límit de mida del bloc

Post ICO

Lafirmació de BaFin a partir de 2011 proporciona algunes pautes a les empreses de Bitcoin a Europa

Post ICO

Bees Brothers: els joves emprenedors de criptocalitats continuen prosperant i ja han extret el seu primer Bitcoin

Post ICO

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Post ICO

Intercanvi Bitcoin BtcChina va patir atac de DDoS de 100 Gbps