La fundació de Bitcoin va gastar $ 150K per mes, va perdre $ 4.6M en menys dun any | Catalan.Lamareschale.org

La fundació de Bitcoin va gastar $ 150K per mes, va perdre $ 4.6M en menys dun any

La fundació de Bitcoin va gastar $ 150K per mes, va perdre $ 4.6M en menys dun any

La Fundació Bitcoin "perdut" $ 4,6 milions en 2014, durant un període de 10 mesos, no només pel preu d'enfonsament de Bitcoin, sinó també a causa de les despeses mensuals exorbitants.

Encara que la major part dels fons de la fundació se suposava que ser invertit en desenvolupar encara més la tecnologia central de Bitcoin, una llesca important dels diners "en realitat es va dirigir cap al patrocini de conferències anuals per a la comunitat Bitcoin en els pressupostos prop del punt d'equilibri", el director fundador de la Fundació Bitcoin va dir, citat per CryptoCoinsNews.com.

D'acord amb documents d'impostos de 2013, la fundació perd $ 150.000 sobre una base mensual, sobretot el pagament de compensació dels empleats espectacle, els costos de conferències i honoraris legals. I malgrat els 2014 documents no estan disponibles en aquest moment, tothom està a l'espera d'esbrinar què va passar amb el BTC 5800 esmentat en documents de transparència de la Fundació Bitcoin publicat l'any passat.

No obstant això, quan se li va preguntar durant una recent línia Q i una sessió, Matonis va assegurar que "no hi ha coses rares" que envolta la matèria. Va garantir que la caiguda dels preus de Bitcoin va ser el factor més important que afecta els fons de la fundació.

Durant la sessió Matonis en realitat una llista de les raons per la Fundació Bitcoin perdut milions en menys d'un any. Va començar recordant als participants que els $ 4.6 milions es calcula d'acord amb el preu del BTC en el moment (març de 2014), que va ser d'al voltant de 673 $ i tenint en compte que la fundació a mantenir més del 90% dels seus actius en Bitcoin.

També va admetre que la fundació estava gastant al voltant de $ 150.000 per mes i que la quantitat recaptada durant l'existència de l'organització sembla ser entre mig milió de dòlars i $ 650.000 amb el preu creixent a continuació, impulsar el finançament de la fundació.

Amb el tipus de canvi caient a menys de $ 264 per BTC al gener de 2015, la fundació es va trobar que només comptin amb al voltant de 600.000 $ a principis d'aquest any.

tinença d' Matonis 'amb la Fundació Bitcoin acabar el 31 de desembre de 2014, el que significa que no posseeix cap informació més oficial sobre el que va passar després d'aquesta data. Actual director executiu de l'organització és Patrick Murck.

No obstant això, el director fundador de la fundació també va recordar als participants de preguntes i respostes que l'organització va canviar el seu enfocament des del moment els seus problemes de finançament es va fer evident. D'acord amb Matonis, que ara treballa amb els empresaris en l'espai Bitcoin ajudar amb fons i projectes relacionats amb la inversió, la Fundació Bitcoin se centra actualment en el desenvolupament del nucli, l'objectiu principal darrere de la seva creació.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin 2015 Preu - Una predicció del valor de Bitcoin a través de la saviesa de la multitud

Post ICO

La comunitat de Bitcoin allibera a Mt. Gox a causa duna excusa derror: una llista de 10 reaccions

Post ICO

Fundació Bitcoin està en fallida, PayPal integra BTC i molt més

Post ICO

Un kit deines per maximitzar els guanys de Bitcoin

Post ICO

Bitcoin i el paper que podria jugar a la comunitat B2B

Post ICO

Bitcoin i la Xina: una història damor?

Post ICO

1.200 comerciants llestos per fer que aquest any Bitcoin Black Friday sigui el més gran encara

Post ICO

Bitcoin no està segur: una mentida pels bancs i els governs (aquí és per què)

Post ICO

38è director de la Casa de la Moneda dels EUA a Keynote a Raleigh

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Igot.com llança el servei de processament de pagaments en 40 països

Post ICO

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Post ICO

La guerra civil de Bitcoin saproxima: qui, què, per què, quan i com