La fundació Bitcoin acull Bitcoin France | Catalan.Lamareschale.org

La fundació Bitcoin acull Bitcoin France

La fundació Bitcoin acull Bitcoin France

El Bitcoin Foundationtoday va anunciar la incorporació de Bitcoin França, l'afiliat capítol desè d'unir-se a la creixent xarxa internacional de la fundació dels líders de l'atenció educativa als mitjans de comunicació, comerciants, consumidors, els responsables polítics locals i les agències reguladores. Philippe Rodríguez serveix com a president, Thomas França com a Tresorer, Pierre Noizat com a secretari general i els membres del consell Thomas Voegtlin, Gonzague Grandval, David i Eric François Larcheveque.

"França és un país on la llibertat ocupa un lloc destacat com un valor superior, convertint el país en un terreny fèrtil per als innovadors i les empreses que utilitzen el protocol de Bitcoin," va dir Jon Matonis, Director Executiu.

"Estem encantats d'unir forces amb la Fundació Bitcoin per promoure el protocol Bitcoin i educar els responsables polítics a França. Creiem profundament que Bitcoin té el potencial d'alterar no només una part del sistema financer com el coneixem, sinó que, pel camí, altres mercats on la confiança en una organització central és la situació actual ", va dir Philippe Rodríguez, President de Bitcoin França.

França actualment ocupa el quart lloc a nivell mundial en els nodes globals activa bitcoin i, recentment, el ministre de Finances Michel Espanya va declarar: "Creiem que França ha de deixar que la gent tracta, invertir i desenvolupar negocis amb Bitcoin abans que gravés". També va assenyalar que quan es tracta de regulació, que prefereixen prendre el camí del mig "a mig camí entre les més estrictes normes [de] xinesa, Japó o Rússia o les regulacions més clares adoptades pels països, com els Estats Units, Canadà o Israel."Bitcoin obté un codi de moneda: XBT dóna legitimitat al mercat de la criptoculturaEls sis Compensació Interbancària, a Zürich, és el lloc on una unitat suïssa de professionals manté la llista de codis de divises del món. I simplement ho van fer el millor que van poder per Bitcoin, assignant-li el XBT codi i el que és més "oficial".

La història és explicada per Jon Matonis, el director de la Fundació Bitcoin, i publicat per Coindesk. El representant va ser a la institució que pràcticament es connecta a totes les institucions financeres suïsses i una sèrie de bancs fora del país per presentar Bitcoin a diversos funcionaris del banc en una conferència de comerç electrònic. I els resultats van ser positius, com podem veure.

D'acord amb Matonis, aquest codi, dins de la norma ISO 4217 per als codis de moneda, "és significatiu, però, a causa del seu impacte en l'evolució de les monedes basats en les matemàtiques".

Afegeix que "més enllà de les normes i l'aprovació del govern que tan sovint sustenten les discussions sobre la legitimitat de Bitcoin, un tipus diferent de legitimitat és emergingand que té la capacitat de sobreviure fora de les administracions electes de les jurisdiccions legals".

Aquest canvi serà sens dubte obrir moltes portes a moneda digital. Igual que Jon Matonis diu, "XBT pot representar l'inici de les normes Bitcoin i la legitimitat basada en el mercat, però certament no és el final". I hi ha un repte més endavant: el símbol Unicode per Bitcoinwith el signe? com un dels principals candidats.

Via coindesk.com


El grup Bitcoin reuneix set agències federals per parlar sobre la regulacióLa comunitat Bitcoin s'està preparant per al que podria ser un esdeveniment històric. Set agències federals estan complint amb un representant de Bitcoin Grupopara discutir la regulació. La reunió s'estableix a passar aquest dilluns (26).

Patrick Murck va representar la Fundació Bitcoin, com el seu conseller general. Ell va a fer una presentació i contestar les preguntes de diverses autoritats: la Reserva Federal, el Departament del Tresor, Federal d'Assegurança de Dipòsits, l'Oficina del contralor de la Moneda, Servei d'Impostos Interns, de l'Oficina Federal d'Investigacions i dels serveis secrets. No està clar si els representants del camp bancari assistiran a la reunió.

Murck va assegurar que està content amb l'oportunitat de proporcionar més informació a les autoritats "per tant podem avançar al mateix entorn regulatori segur". Segons el representant de la fundació, "entenem que hi ha reptes específics que van juntament amb Bitcoin i hi ha un gran potencial i volem treballar amb ells [les autoritats] per traçar un camí segur".

D'acord amb el Wall Street Journal, aquesta trobada mostra thatthe autoritats federals estan fent un esforç per trobar la manera de regulatethe peculiar món de les monedes virtuals. Fins ara, les seves úniques accions han consistit en la supervisió i la confiscació de béns d'alguns intercanvis Bitcoin, com la Muntanya Gox.

A principis d'aquest any, Delictes Financers Xarxa de Control del Departament del Tresor (FinCEN) va emetre algunes pautes bàsiques que col·loquen cryptocurrencies i els seus intercanvis en les mateixes normes contra el blanqueig de diners, tenint en compte les plataformes d'operacions relacionades amb Bitcoin com les empreses de transferència de diners.

Notícies relacionades


Post ICO

Lafirmació de BaFin a partir de 2011 proporciona algunes pautes a les empreses de Bitcoin a Europa

Post ICO

Un altre lloc web de Bitcoin mossega la pols

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners obté accés exclusiu a entrades anteriors a la venda

Post ICO

Bill Gates: no fem servir bitcoins a la base de Gates

Post ICO

Bitcoin targetes de crèdit, satèl·lits Bitcoin i molt més

Post ICO

La guerra civil de Bitcoin saproxima: qui, què, per què, quan i com

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

Austràlia considera regular Bitcoin com a moneda

Post ICO

Lalternativa Bitcoin Bytecoin celebra el primer bloc, anuncia noves funcions

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Igot.com llança el servei de processament de pagaments en 40 països

Post ICO

Aplicacions de Bitcoin