Bitcoin creix en popularitat a la Xina | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin creix en popularitat a la Xina

Bitcoin creix en popularitat a la Xina

Escrit per John Delono de Bitcoin Crític

Valoració de Bitcoin ha estat trencar màxims històrics com la moneda digital atrau els inversors, especialment els de la Xina.

Moltes persones es van introduir primer a Bitcoin el 2013 abril, quan la valoració de la moneda digital va assolir un màxim històric de $ 260. Després de la caiguda dels preus, els inversors van començar a dubtar de si és o no Bitcoin tornaria a assolir el mateix bec. Bitcoin ha creat recentment un nou registre, el comerç en $ 750 a la muntanya amb seu al Japó Gox.

Està clar que la Xina és una de les principals raons darrere de la pujada dels preus. En BTC de la Xina, la major borsa de Bitcoin xinès, Bitcoin ha estat negocia al voltant de 6780 CNY (més de $ 1000 USD). Això és gairebé el doble del preu en les bosses no són xinesos, com la Muntanya Gox o Bitstamp.

Bitcoin ha estat a tot vapor molt recentment a la Xina. Gegant xinès d'Internet Baidu ha anunciat plans per acceptar Bitcoin per alguns dels seus serveis. Una nova era de jocs d'atzar en línia Bitcoin s'ha desenvolupat, permetent als jugadors a provar sort a les sales de pòquer en línia i jocs de daus amb facilitat. Bitcoin fins i tot ha estat anunciat en els canals de televisió xinesos estatals.

Per què és Bitcoin tan popular a la Xina? El govern ha pres mesures enèrgiques contra les monedes virtuals en el passat, com la moneda QQ Tencent.

Sembla que el govern xinès vol abraçar Bitcoin, en lloc de rebutjar-la. La naturalesa pseudònim i descentralitzat de Bitcoin fan que sigui extremadament difícil per als governs regular. En lloc de la regulació de la moneda virtual, està clar que la Xina té altres intencions.

En el futur, Bitcoin podria tenir conseqüències financeres massives per a l'economia mundial. Podria ser utilitzat per al comerç entre els països, com a reserva de valor, o fins i tot un reemplaçament per a les monedes fiduciàries existents, com ara el dòlar americà. Un país que controla una gran quantitat de la moneda podria arribar a tenir una gran influència econòmica.

Com a resultat, els inversors xinesos estan començant a adonar-se del útil que Bitcoin és en realitat. Com un actiu digital, que pot ser utilitzat com un dipòsit de valor, o un vehicle d'inversió. Pot ser molt lucratiu per al comerç Bitcoin amb fins de lucre, malgrat el fet que la moneda és molt volàtil i impredictible.

Molts consumidors xinesos estan utilitzant Bitcoin per fer transaccions en línia, com una alternativa a PayPal. És molt fàcil de configurar i començar a utilitzar Bitcoin, ja que no requereix cap informació personal o un compte bancari.

Ja, Bitcoin és fer canvis massius a tot el món. Sistemes de pagament digitals, com ara M-Pesa plataforma de diners mòbil d'Àfrica, estan permetent que els consumidors de tot el món per prendre el control de les seves finances. Botigues i restaurants de maó i morter, fins i tot estan començant a acceptar Bitcoin com una forma d'evitar les taxes de processament de targetes de crèdit.

Bitcoin sens dubte té la capacitat de canviar la forma d'utilitzar els diners. Un govern que s'aprofita de la moneda en les seves primeres etapes pot tenir un enorme avantatge financera en el futur. El futur és definitivament brillant per Bitcoin, i els seus usuaris.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin 2015 Preu - Una predicció del valor de Bitcoin a través de la saviesa de la multitud

Post ICO

Bitcoin 2014 Convention Highlights

Post ICO

Els primers caixers automàtics de Bitcoin en sòl nord-americà per aterrar a Seattle i Austin

Post ICO

Bitcoin i la Xina: una història damor?

Post ICO

Adam Draper Afegit a Cryptolina

Post ICO

Un article de Bitcoin del 2013 podria ser la caiguda daquest lloc rus

Post ICO

El desenvolupador de Bitcoin, Gavin Andresen, sospita que la majoria de les operacions de mineria en el núvol són esquemes de Ponzi

Post ICO

Com 7.9 milions de persones adopten Bitcoin a lOrient Mitjà

Post ICO

Els nord-americans estan farts de la manipulació de diners: Bitcoin podria ser la resposta

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Post ICO

Bitcoin com a moneda contra Bitcoin com a tecnologia

Post ICO

Plataforma exclusiva de Bitcoin Clipperz es trasllada a Islàndia