Bitcoin a San Diego: més empreses petites segueixen unint-se a la cripto-revolució | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin a San Diego: més empreses petites segueixen unint-se a la cripto-revolució

Bitcoin a San Diego: més empreses petites segueixen unint-se a la cripto-revolució

San Diego no és com qualsevol altra ciutat al món quan es tracta de Bitcoin

Ja que la seva relació és bastant especial. Després d'empreses locals com Hangtime Escalada començar a acceptar paymentsand moneda digital especialment des de la creació dels bitcoins plataforma a San Diego, la presència i la consciència de Bitcoin a la ciutat, situada a l'estat de Califòrnia (EUA), ha anat en constant augment.

Així que vam parlar amb Eric Camerino, que és amo de la botiga de bicicletes ITSA a San Diego, prop de la cripto-escena a la ciutat. Aquesta petita empresa acaba de començar acceptant Bitcoin "a causa de la seguretat de les seves transaccions a través d'Coinbase". Camerino diu que "sentia que Bitcoin tenia un valor real a la mateixa". Per tant, es pregunta, "per què no acceptar-quan ja acceptar targetes de crèdit?".

"Per a mi, és només una altra forma de 'lliscar' per al pagament. A més, tècnicament hi ha menys dòlars de paper per aquí que no hi ha forma digital (a través del crèdit) així que tenia un temps difícil concebre una veritable raó per no provar-ho", explica el comerciant.

Eric Camerino es va assabentar de l'existència de Bitcoin "fa unes setmanes, a través d'un amic mutu de Pablo Puey de [de Hangtime Escalada], que també accepta Bitcoin. Després de verificar alguna informació de Pablo i el que em mostra la simplicitat i seguretat de la utilització de Bitcoin, he decidit afegir als meus formes de pagament acceptades en el meu establiment. Ho accepto causa de la naturalesa segura de la transferència de Bitcoin i la seva facilitat d'ús ".

A partir d'ara, els clients de ITSA Bike Shop poden utilitzar moneda digital per comprar qualsevol producte o servei a la botiga. "Som una operació de maó i morter, així que la majoria de negocis es realitza en botiga, però som capaços de comandes per correu en una base de cas per cas".

La presència de la moneda digital a San Diego - que era el lloc triat per presentar el caixer automàtic de Bitcoin al maig- segueix anant forta, gràcies al creixent nombre d'empreses que ara accepten Bitcoinand a alguns seguidors. Eric Camerino és només la més recent addició a aquest món, donant un pas endavant amb el seu negoci.

Però ¿com veu el futur de la moneda virtual? "Veurem el que espera en el futur. Estic molt interessat en veure el que pot transgredir i desenvolupar com sóc un dels pocs establiments de comerç minorista que sóc conscient que accepta Bitcoin. En aquests temps turbulents, una altra forma de moneda és una cosa que val la pena considerar ".

Notícies relacionades


Post ICO

El banc central belga i lautoritat financera adverteixen sobre Bitcoin

Post ICO

Els primers caixers automàtics Bitcoin van arribar a Nova York i Amèrica del Sud durant les properes setmanes

Post ICO

Barclays prova la tecnologia bitcoin

Post ICO

Bitcoin per viatjar: un partit realitzat al cel

Post ICO

Latac farà que els intercanvis Bitcoin siguin molt més resistents, diu Antonopoulos

Post ICO

Bank of England elogia a Bitcoin i revela una investigació per emetre divises digitals

Post ICO

Cripto dimpressió: el millor de dos mons

Post ICO

1911 United PAC és el primer a donar suport a criptocurrency i candidats a la pràctica de Bitcoin

Post ICO

Intercanvis Bitcoin: Coinbase sexpandeix al Regne Unit, Suècia aprova el primer BTC Exchange Traded Note

Post ICO

El cofundador dApple Steve Wozniak sincorpora a la companyia ATM inspirada en el blockchain

Post ICO

La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Buttercoin per tancar-se per falta de finançament