Bitcoin és el nou imprescindible per a les startups | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin és el nou imprescindible per a les startups

Bitcoin és el nou imprescindible per a les startups

És una gran manera de permetre que els pagaments ràpids amb haver d'utilitzar targetes de crèdit i també és una manera increïble d'atreure clients coneixedors de la tecnologia. Aquests són només dues raons molt conegudes que tenen noves empreses, avui dia, per a adoptar Bitcoin al principi de les seves vides. Però també hi ha la part que els clients podrien no saber: les empreses també estan començant a utilitzar moneda digital per pagar els sous i premis.

El 2012, l'empresa finlandesa de programari SC5 es va convertir en la primera companyia que paga als seus empleats amb la moneda descentralitzada. Però no eren més que els primers! "Pagar salaris com Bitcoin va ser un experiment d'aquest tipus amb cap altre objectiu concret que aprendre sobre Bitcoin través de la pràctica. Hem aconseguit fer una cosa tan avorrida com" el pagament dels salaris dels més interessants i emocionants ", explica la diu l'arquitecte principal del SC5, Lauri esvano.

Moneda digital no només és una bona manera de millorar l'acte de pagar un sou, és també una manera d'atraure talent. "Reclutar a terme aquí és una guerra i fer que la gent amb talent atrets per la seva empresa és difícil. Cal fer tot el possible per intentar guanyar. Volíem una cosa que vam demostrar que som una visió de futur, l'assumpció de riscos, la companyia de diversió i ens va pensar que era Bitcoin ", diu el cofundador de Darby intel·ligent, Nicole Shariat Farb.

És clar, tothom sap sobre els riscos i algunes empreses afirmen que no podien fer-ho, sobretot a causa de la volatilitat. "Crec que és massa aviat per compensar els empleats amb la moneda digital", assegura el fundador de la plataforma d'assessorament financer en línia BIDaWIZ. "En poques paraules, és irresponsable per a qualsevol empresa que ho fa des d'una perspectiva de risc-benefici", afegeix Ryan Himmel.

Però encara hi ha algunes persones valentes per aquí. "Com una companyia de tecnologia, el nostre personal és molt conscient dels riscos de la moneda purament digital, i sabem que les històries sobre persones que perden els seus dipòsits de Bitcoin. Per sort, no hem tingut cap incidents d'aquest tipus fins aquí", diu Lauri esvano. Segons l'arquitecte principal del SC5, "la volatilitat probablement ha estat part del suc en l'ús de Bitcoin".

Via youngentrepreneur.com

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

38è director de la Casa de la Moneda dels EUA a Keynote a Raleigh

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

Post ICO

Els caixers automàtics Bitcoin produïts per Robocoin i PayMaq arriben a Corea del Sud i Espanya

Post ICO

Lafirmació de BaFin a partir de 2011 proporciona algunes pautes a les empreses de Bitcoin a Europa

Post ICO

Bitcoin i altres monedes digitals

Post ICO

Lempresari de Bitcoin, Erik Voorhees, cobrat per la Comissió de Valors i Intercanvi

Post ICO

Bitcoin derrota a PayPal gràcies a una operació massiva de 194.993 BTC

Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin

Post ICO

Un altre lloc web de Bitcoin mossega la pols

Post ICO

Aplicacions de Bitcoin

Post ICO

5.5 milions de dòlars ho ajuden a entrar a lecosistema de Bitcoin amb totes les eines necessàries